VALBORG !!

Hej, idag är det valborg. vet inte hur det blir, allt är så rörigt. men jag ska i alla fall till tivolit snart, jag åker dit med elsa och mira och sen kanske jag träffar alexandra och johanna. men jag vet faktiskt inte hur det blir. men ska kanske vara ute i kneippen sen senare på kvällen. bloggar sen pusss :*




" />

NU TAGGAR VI INFÖR IMORGON!


hej babes, kom hem för någon timma sedan. blev halvars och lite affärer efter skolan med bästa brudarna. mysigt, fast det hände saker. min snygga vän alexandra som har dåååålig hörsel sometimes glömde sin väska i provhytten och mycket mera. gissa vad jag köpte? cookies men dom var inte ett dugg goda så någon annan får äta upp dom. nu ska jag bara chilla gärnet, det är ju fredag. imorgon kommer det bli grymt hoppas jag, tagg tagg tagg. men nu ska jag hoppa in i duschen bli fresh tills imorn, för jag hinner inte göra allt då det beror på när vi ska träffas. kanske bloggar senare idag, eller vad snackar jag om, klart jag kommer, puss.
 

" />

...

Hej, har varit i skolan idag som vanligt. Hade hemkunskap idag också, fick svart pist och det är jag super glad över. Alexandra, amid och jag bästa teamet ! Snart så drar jag till landet med min familj, men det blir nog bara att äta där och så, får se om vi sover över ;-) <3
" />

we are all born superstars

Kom hem från träningen för ca en halvtimme sedan, kan typ inte röra mina ben. först cykla till skolan, hah inte så jobbigt då men ändå, sen idrott. as jobiigt och sen träning med alexandra och sen friidrottsträning. är jätetrött också så jag ska nog inte vara uppe så länge ikväll. !
imorron är det ingen dans tror jag, men ska nog bara var hemma och chilla. ;)

" />

BIG SEAN ft. CHRIS BROWN


fan vad bra.

" />

TODAY I DON'T FEEL LIKE TO DO ANYTHING


pic från i lördags söndags eller något. barfota o grejer, lovely.

hej babes, är helt slut i kroppen. dans med fys osv osv igår och idag på idrotten så sprang vi runt strömmen. och sedan körde vi intervaller vid färga ungefär. jobbigt! jag som hade tänkt dansa, vet inte om jag kan det nu.
aja kom hem för två timmar sen, men gjorde bara svenskan lite snabbt ska redovisas imorgon sedan så fastnade jag ute i solen, härligt värre. nu blir det att ut och fota har mycket brist på bilder sen får jag se vart kvällen tar mig, haha fast nej blir nog bara chill i soffan och sen ska jag göra klart sexualkunskapen.

" />

like it's my last.

sitter här hemma hos Fanny. hade för nån timme sen skit jobbig gympa, vi skulle springa runt hela strömmen alltså 2,8 km. Jag och Johanna jogga hela vägen tillsammans det tog 20 minuter för oss, är stolt även fast det kanske it var så bra men aja. (; Efter gympan gick jag och Fanny direkt till halvars och köpte glass, fan vad gott efter gympan !
Jag och Fanny skulle egentligen redovisa engelskan imorn men jag var inte klar med alla uppgiftsblad men Fanny sa att jag kunde skriva av alla hennes papper så nu tror jag att jag kommer redovisa imron ändå. (; Så därför gick vi hem till henne efter vi ätit glassen så jag kunde skriva av. Mamma kommer vid 5 oså åker vi till mormor direkt för att typ fira mamma eller nåt för hon fyller år idag. :D Imorn blir det nog att cykla till skolan, om jag inte är helt död såklart.

bild från tjejkvällen hos Fanny.

" />

SOMMAR



" />

judas - lady gaga

Hej, sitter just nu med Alexandra. Vi har tänkt plugga lite, för jag har övertalat henne att redovisa engelska med mig i morron. Just det, Alexandra och jag ska nog cykla till skolan i morron, vi får se hur det går. Emelie cyklar nog med oss också.

Har varit i skolan idag, jobbat bra tycker jag. På eftermiddagen hade vi idrott med grupp Lasse. Vi sprang runt strömmen, 15.25 fick jag i tid. Men efter det gick Alexandra och jag till Halvars och köpte varsin glass, sen gick vi hem till mig. Mys det och det var super skönt ute. Älskar vädret !!


" />

LALA


Johanna har sagt att jag borde lägga upp mer bilder än låtar men jag tycker det är skit kul att lägga upp låtar o så, så ah (; hahaha

" />

1 1 8 8 0 0 - Vilken kändis är jag lik ?

Eftersom Johanna, Belma och många har gjort det här så ville jag också det. (; Jag skickade en bild på mig via mms till 118 800 och frågade vilken kändis jag är lik. Fick svaret; Sveriges egen Ashley Greene! Du vet, hon som spelar i Twilight, fast du ser ut som en långhårig Ashley Greene förstås! Sjukt snygg är du, och helt otroligt söt! Ha en toppendag sötnos! Kramar från Pontus på 118800.

Jag vet inte hur mycket det mmset kostade men aja, vad tycker ni ? är jag lik ashley greene? ;d
den här bilden skickade jag.

förlåt för allt det svarta men det är ju ändå mig man ska titta på hah ;d


nja, jag tycker iaf it att jag är ett dugg lik? ;o

" />

ÄR DU EN YOUTUBER ?

TJENARE !
Jag stannade kvar idag en timme på skolan sen direkt träffade jag, Tilda, Emelie och Fanny. (: Vi fikade i 1½ timme, haha det låter nu som om vi åt värsta mycket men jag tog själv en varm choklad och en morotsmuffin. Vi snackade mest alltså. Kom hem nån gång vid fem och åkte nästan direkt då till dansen. Vi har lärt oss ännu en till dans. Till uppvisningen i stadium arena, fast stegen var väldigt enkla. Johanna och jag har fått reda på nu att vi ska uppträdda nästa vecka på lördagen vid Media Markt, kul ju. (; Iaf när jag gick lite på stan med Fanny och Emelie såg jag en jätte fin byxdress som fanns på cubus. Den var i jeans och i rea och det var fan fullt med folk i affären och när jag kollade så fanns det typ bara 4 kvar så tror fan dom är slut. ): skit. 
ska kanske kolla imorn om de finns kvar.

ae hejdå ;d


" />

everything would happen just today


Blir nog inget med tjejorna på lördag, skulle vara sjukt kul men vi får ta det någon annan gång. grillkväll på berget eller så kanske ? <3

" />

I throw my hands up in the air sometimes, Saying AYO!

Tänkte blogga lite, sitter just nu och dricker varmt te, älskar att göra det på kvällen och speciellt pm man har ont i halsen. Men snart ska jag duscha och sen plugga lite, Alexandra och jag ska redovisa engelska på fredag, eller jag ska försöka övertala Alexandra att redovisa med mig. För hon vill redovisa nästa vecka. I morron blir det att cykla igen, och sen på eftermiddagen har vi idrott, det blir nog att springa runt strömmen. Ganska tråkigt men vi får se hur det går. <3
pusss ;*



" />

espresso house

Hej, sitter på espresso house men sötaste tjejorna. Alexandra och emelie har precis köpt varsina bakelser, emelie har ätit två likadana nu, haha men jag har precis ätit upp en kladdkaka och en stor varm choklad. Mysigt <3 blogga sen när jag kommer hem, puss :-)
" />

I shoudn't asked you for a dance, shoudn't given you a chance

Kom hem för träningen för ca en halv timma sedan, känner mig seg och trött och förkyld. Nu ska jag duscha och sen kanske fortsätta läsa lite ur den där tråkiga boken, i alla fall är jag ganska trött så det blir nog inte att lägga mig så sent.
I morron är det skolan som vanligt och sen blir det att gå på stan med sötaste Tilda, kanske fika och sen titta runt lite i affärer. Ska köpa något till min syrra för hon fyller år. <3



" />

There's a dream in my soul

Känner att jag vart dålig med träningen men ska bättra mig ! Bra de efter påsken, gud. är 5 gånger tjockare efter all mat/ godis osv.. ;o även fast jag it ätit så mycket godis men massa annat onyttigt har jag ju ätit under helgen.
Johanna och jag ska börja springa tillsammans på söndagar (: till ett helt annat ämne så träffade jag Miran idag på spårvagnen. Har saknat henne så det var kul att träffa henne. (: Vi snackade om lite allt möjligt. Blir nog grillkväl med henne, Filippa, Linda & Michelle på fredag ! :D men nu måste jag plugga med engelskan och tyskan. Puss !

får bli lite bilder från "pickniken" med Emmy, min kusin. <3



" />

Now you see it - pitbull feat jump smokers

- now you see it, now you go. c'mon shake that as on me.
haha grym låt, dagen har förövrigt vart bra. väldigt seg barra, men kom hem vid tre ungefär. förresten skolan idag, tilda och belma lika konstiga som vanligt, mina bebisar. hade engelska, jag och sara var väl skapligt duktiga tyckte jag. lite sådär små svenska ibland, men det gör inget sålänge inte stina lyssnar. för att byta ämne så har marabou cookies kommit, gud. marabou är min livsdrog kan man säga, men ska vara nyttig nu har jag tänkt. har inte mycket mera och skriva men ett till inlägg kommer snart, efter jag har tränat tror jag eller innan. pussar ha det gött!



" />

BYXDRESS

CUBUS 249 :-


Image and video hosting by TinyPic
skärpet. cubus 49:-

" />

ANDREAS WIJK



snyggare kille finns inte, galet. eller jag är nog inte den enda som tycker såådå. sjunga kan han också för er som inte visste, tillexempel like my style grym.

" />

bilder på sommarstuga !! :)








Jag har badat fyra gånger, hahaha !! <33

" />

And we all in the place being going crazy

Hej, jag har bloggat dåligt under påsklovet jag vet. men jag har faktiskt en förklaring, vi har trålöst internet hemma och det hade gått sönder så våran telefon fungerade inte och inte heller vårat internet och sen så skulle jag byta till ett annat abonnemang på mobilen för det andra hade gott ut, men då var det stängt på elgiganten och så kunde jag inte byta. Därför hade jag inget internet på mobilen och inte heller hemma, så nu vet ni!

Jag har varit på landet hela påsken, min farmor och farfar har hälsat på, några kompisar och mina kusiner var där också. vi sov där för första gången i torsdags och det var supermysigt, våra katter fick också följa med och gå ut för första gången på ett halvår. jag har fått ägg, inte så många som Alexandra som fick 46 eller nått, jag fick 3 stycken men godis i ;) Vi åt, grillade marshmallows och målade ägg, det är jättekul !
vet inte om det blir träning idag, får se. har lite ont i halsen och så och känner mig förkyld. men nu ska jag läsa lite, hatar boken men måste läsa den till skolan -.- 


alexandra och johanna när vi hade grillkväll !

" />

BABY, I JUST GOING TO MAKE YOU SWEAT


nu är klockan snart nio o då så ska jag kolla tv. imorgon är det skola, suger men lika bra att få dom hära 6 veckorna gjorda nu så att man kan få sommarlov, taggad x 1000. men iallafall ska testa en ny sak med håret, eftersom luggen är uppklippt eller vad det är så "hackar" den sig så därför ska jag sätta upp den på något sätt, går inte att förklara men har aldrig haft sådär så ska se hur det går med det då. nu har jag inte mycket mera och skriva än att jag var på ingelsta förut och köpte en jumpsuit på h&m sedan träffade jag min brud, haha. vi solade för det mesta ute på en madrass med kläderna o allt på, gött.

" />

MY SWAGGS MEAN


Bra låt det där, sjukt gammal bara men ändå ;d
Vaknade för några timmar sen. Idag trorja det är sista dagen av påsklovet, alltså skola imorn. Har bestämt med mamma att åka till Maxi för att leta efter byxdresser så jävla fint är det och jag måste ha! Ska leta också efter ett skärp (: Jag och Johanna snackade om att köpa byxdresser igår, än vet jag inte exakt vilken jag vill ha men jag hittar säkert nån. Sedan måste jag plugga hela engelska steget, på påsklovet. gud. men måste. Funderar på att ringa till Fanny och fråga om vi kan plugga tillsammans sen. fårse. Men nu måste jag börja fixa mig (:
herrå !

" />

Utkast: April 25, 2011

ska snart åka till staden eller ingelsta med mamma, ska köpa jumpsuit eller byxdress som det heter.i får bli en från h&m som jag redan kollat på flera gånger, jessica har även en sån. ni ska bara veta huuuuur snygg hon va i den igår. men nu ska jag äta och sedan åka iväg, pussar.



" />

PURE AWESOMNES

grym kväll, perfekt slut på lovet. blev chillkväll med mathilda, jessica och hanna plus några grabbs. något vi måste göra om, och förresten helt sjukt, att det kan finnas en sådan konstig människa. stackars flicka! men nu ska jag berätta historian för världens bästa vän som heter alexandra och sedan ta bort sminket. har även "lovat" att slänga iväg lite sms. puss & godnatt! i veckan ska vi blogga bättre.


het bild från innan jag gick ut och träffade BO-I . eller hanna som hon heter!

" />

Påskfirandet ?

fick precis reda på att det inte alls är många som firar påsk? typ bara ger varandra påskägg and that's it? ;o
så är det iaf inte i min släkt. men det kan bero på att vi har så jävla många traditioner ;d
Först så ger vi varandra påskägg med t.ex godis i sedan målar vi riktiga ägg som är kokta dårå. Man gör ett eget ägg oså ska man skriva sitt namn på ägget så att man vet att det är sitt. Sen medan äggen torkar så gömmer några små godisägg som jag tycker är skitäckliga. men iaf så göms dom i ett rum oså ska två eller flera leta efter dom och samla ihop så mycket ägg som möjligt. Den som har hittat flest ägg vinner. Sedan äter man påskmat. O efter vi ätit så så använder man sitt ägg man målat för att rulla det. Det är en annan tävling då man rullar sitt ägg nerför en backe och man ska alltså försöka krocka med en annans ägg på mattan. Den som krockat flest gånger vinner. Vi har inga speciella priser direkt men det är kul ändå. (: låter kanske sjukt men har gjort det här i alla år på påsken (Y så ah.. kände för att berätta det. ;d

bilden har inget med texten o göra (: pic tagen av bästavän <3




" />

Take your time, take your time, take your sexy time

kom hem för någon timma sedan, sen dess så har jag bara käkat cheezeballs. först innan jag gick ut med jessica, hanna & hanna så åt jag påskmat med familjen, fick påskägg osv. riktigt mysigt! sen så kände jag inte för att bara sitta inne så jag stack ut och träffade bästa brudarna, vi cyklade runt och kollade om soffan fanns kvar men några snorungar hade tagit sönder den. efter det vid nio ungefär åkte vi till brånnesta, chillade i hannas crib. nice kväll så att säga, längesen jag träffade jessica typ ett år vare? får se vad som händer imorgon, inga planer direkt men hittar nog på något ska ni se. puss!

" />

I'll see them dancing, popping bottles and other shit


magtröja - H&M - shorts - wrangler

Blev ingen speciell dresscode, magtröjan ser ju inte kort ut men det är för att shortsen(om man vill) har hög midja. lovely, men nu ska jag fortsätta spela musik sedan ut och steka lite. pussar!

" />

The only thing I see is beautiful people


gud. hittade 46 ägg imorse ;o tog en timme för mig att hitta alla..
men nu har jag hittat alla iaf (: Har fått en kameraväska till systemen, lotter, schampo/balsam, mascara, godis, kakor m.m fan vad bra. behövde verkligen en ny mascara för den jag har nu har börjat bli konstig och klumpig och den är snart slut så. (: Vid halv ett så åker vi till Linköping. Tror it jag kan blogga så mycket idag, det här kanske är det ända inlägget. men aja ni får leva med det. (;



" />

LAST NIGHT



" />

Lil wayne ft drake - right abow it


hej babes, dåligt uppdatering idag. eller asså jag! fannys internet funkar ju inte osv. men har inte haft tid eller ork till att blogga för jag har varit ute och träffat folk, o nu på kvällen var jag med två sköna brudar och såg på film. kom hem vid elva ungefär. sedan dess har jag bara latat framför datorn och ätit godiset som jag köpte igår, nam nam. men snart ska jag sova, ska bara göra klart detta inlägg. imorgon är det påskafton, inte så speciellt igentligen inte som julafton exakt men ändå mysigt, blir väl påskägg och vara med familjen lite.
får se vad jag gör sen på kvällen om jag är hemma eller går ut en sväng, puss och godnatt.

" />

internet fuck.


Internet fuckar på laptopen så jag kan bara va inne på internet på den stora datan. men aja. Skriver ett snabbt inlägg nu eftersom jag måste hinna att fixa mig, städa rummet och sedan pynta hela huset. Farmor o Farfar kommer hit nån gång vid 7 så allt måste va klart till då. Det hade egentligen bestämts att vi skulle ha grillkväll igen hos Johanna men det blev det inget av. Imorgon tänker jag dra till min faster i Linköping för att fira påsk med mina kusiner. och sedan direkt efter jag vart hos henne drar jag till mina andra kusiner för att fira påsk. ojdå mycket påskfirande. Har för mig att jag ska fira påsk också på söndag med Mormor och Morfar. Hoppas jag inte får så mycket godis eftersom jag knappt gillar godis och varje år har jag fått kasta typ allt.. föredrar att ha kläder eller nåt annat i påskäggen. (:

kisses !



" />

Ännu mer bilder från grillkvällen ♥

























Jag äger på att steka pannkakor (Y)

ÄNTLIGEN så har jag laddat upp alla bilderna nu :D Johanna o Fanny, ni får ta bort de bilderna ni inte vill att jag ska lägga upp. (; Enjoy




" />

There's gonna be a monsoon when you get back to me


var på ingelsta förut med syrran och mamma. vi fikade och kollade sedan affärerna, köpte ett par tights med nitar på och en vit ögonskugga jag har mina planer (hur jag ska fixa med ögonskuggan, förresten glömde fota den). men nu så ska jag fortsätta lyssna på musik sedan ta på mig shorts, ikväll skulle det ha varit grillkväll igen men blir nog inte så. inget var ändå planerat, och jag tror ingen kan osv osv. får bli nästa vecka? lördag fredag?

" />

Mer bilder från grillkvällen ♥

















Mer foton kommer men ska duscha nu. (:

" />

TAKE OVER CONTROL



Tänkte börja dagen med en grym låt. (:


" />

Bilder från Grillkvällen ♥















Hinner inte ladda upp fler men laddar upp resten imorn. (:



" />

Pictures from tonight



snygg bild häröver, hanna är grym på att fotta va? hon har fottat hela högen. men nu ska vi se på en film, hon tjatar som fan. hände inte så mycket ikväll, vi cyklade ute, var på hc köpte godis, träffa lite folk osv. kommer nog inte blogga mera senare men imorgon, kanske blir grillkväll om inte så träffar jag hanna igen. mys! Puss bästa ni.

" />

chilling on the balcony


sitter på balkongen just nu, steker lite. fast jag har på mig shorts och magtröja. anyway galet gott med iskallt vatten med is i. snart ska jag nog göra en kladdkaka och fota lite, vaknade ett idag och jag åt nyss lunch. känns som jag har missat mycket av dagen. klockan är redan tre snart!? ovärddag nästan. förresten planerna är ändrade, hanna smsade och ville ses. tror nog inte någon dag på det här lovet blir en hemma chill dag. me likey! alltid kul att hitta på massor saker. men ha en grym eftermiddag, puss.

" />

Money can't buy us happiness

Image and video hosting by TinyPic
Ligger just nu i sängen med laptopen i knät. Ska snart börja fixa mig och sedan träffa Emmy. Vi ska vara ute och fota (: Jag hann aldrig ladda upp alla bilder från grillkvällen men jag gör det kanske ikväll när jag kommer hem igen. Imorn blire grillkväll igen hos Johanna, på berget. mys <3 Och nu är det bestämt att ha grillkväll nästa vecka med saknat folk ! Linda, Filippa, Miran och Michelle. <3

puss

" />

FANNY KAN INTE BLOGGA PÅ ETT TAG.

eftersom hennes internet inte funkar och hon har inte internet på hennes mobil heller så hon kan alltså inte blogga. Men Johanna och Alexandra kan fortfarande blogga iaf.

" />

wonderful


klippte av mina jeans igår när alexandra satt vid min dator, resultatet blev galet snygga. älskar dom! aja nu så lyssnar vi på musik och chillar, jag vill gå till ica snart. sugen på jordgubbar. förut gjorde vi pannkakor dom blev lyckade, fast jag gjorde bara smeten för jag kan inte steka. men vid fem åker alexandra hem och vid sex blir det dans, kanske är död då. på torsdag ska nog inte göra något och på fredag blir det nog badminton och sedan kanske myskväll på berget igen. puss!


" />

Godmorgon !

Nu är Johanna och jag vakna. Vi hade tänkt att sola ute på terrasen och äta frukost där men det var ingen sol ute. Istället nu så ska vi göra pannkakor. Och jag är skit bra på det (; Vi funderar på att träffa nån men fårse hur det blir med det. Vid 6 så äre dans, men jag måste hem innan eftersom jag it har några bra kläder som jag kan dansa i hos Johanna. Igår gjorde vi it så mycket mest snackade, johanna klippte sina jeans och vi webbade med Jeppe. (: Vi somnade vid 3,4.

" />

SÖTA CHEYOR

Sitter vid johannas data just nu och dunkar musik. Johanna testar massa kläder hon har i sin garberob men som hon aldrig haft på sig. (: Riktigt snygga kläder, förstår it varför hon aldrig har haft på sig det ? ;o men iaf så hade vi ju grillkväll för nåra timmar sen, så jävla mysigt. Vi grillade först hos johanna och sedan satt vi på berget o åt melon, jordgubbar, choklad, chips, kakor m.m lite senare kom några omogna killar som var kanske 12, 13 år. men berättar mer imorn om grillkvällen. Då visar jag också massa foton som jag tagit med systemen !

snart drar johanna och jag ner och äter nåt. (:







Pusshey ;*





" />

Jag säger godmorgon med en grym låt ...



godmorgon, vaknade nyss(eller jag vaknade vid elva men somnade om). skönt med fet sovmorgon! nu ska jag fortsätta ladda musiken, hittade en massa bra tagglåtar osv som jag nu laddar ner som jag ska lägga in på mobilen senare, bra att ha ikväll. snart ska jag äta något och efter det städa mitt rum, och plugga. vid halv fem fem kommer brudarna hit och så grillar vi och vid sju ungefär drar vi upp till berget chillar med musik, frukt läsk chips osv. kommer bli grymt, taggad x 100!

" />

You bring me up and down, make me move like a freak


// söt pic från i fredags.

just nu så gör jag nothing, planerar lite inför i morgon med tjejerna. blir först att grilla lite hos mig, sedan drar vi till berget och chillar där på kvällen. vi laddar upp då med massor filtar, musik och melon vindruvor chips godis läsk osv. vi kommer nog fota också så bilder kommer väl upp då. men nu ska jag äta något, och sedan se på en film. är trött och har ont i föterna, tack vare alexandra som ville gå från stan till hageby, sedan från hageby till smedby. haha nejdå jag ville också!

" />

GIVE ME EVERYTHING TONIGHT


Som sagt så var det sjukt varmt ute. Kunde it bara sitta inne då så jag träffade Johanna och vi åt glass på halvars. Sedan gick vi till Hageby och träffade Belma, Arjana och ajla. (: Vid fem gick vi till Johanna o så hämtade mamma mig där. Kollade förut om jag hade nåt hemma till grillkvällen imorn, o ja det hade jag. Längtar verkligen, kommer bli så jävla mysigt ! Blir att ta med sig systemen så jag kommer fota massa (;
Funderar på att träffa Emmy eller nån , fast jag tror jag är hemma nu.


" />

gud vad bra


verkligen ÄLSKAR låten ! nya favoriten, yes (;

" />

INGA BILDER FRÅN IDAG, MEN LEV MED DET

kom nyss hem, dagen spenderades med bästavän. det börja med att alexandra smsade om vi skulle ses, så träffades vi på stan fast hon var 40 minuter försenad, haha. så åt vi på halvars, eller vi satte oss på en trappa snackade och åt glassen. efter det gick vi till hageby för att våldgästa belma, vi ringde henne och bara vi står utanför ditt fönster. men hon var hos aranja så vi gick det, mötte upp henne, aranja och ajla så gick vi till hc och köpte coola, chillade sedan på något fält. förresten när vi gick till belma så satt det en gubbe på en bänk och lyssnade på michael jackson rignsignaler, asså ingen sjöng utan det var bara bakrundmusik. då dog vi lite.
dagen blev inte som jag hade tänkt mig, hade först tänkt bara vara hemma men gud så kul man kan ha när man bara göra saker spontant.

men nu så är jag bara hemma, ska checka huset lite och se om vi har någon engångsgrill osv till imorgon. då det blir grillkväll på berget med allra bästa! taggad som fan, kommer bli galet mysigt.

" />

planer för påsklovet


Lite saker jag fick på tjejkvällen, allt är inte med på bilden!

Johanna smsa nyss och frågade om jag ville vara med på grillkväll, skulle vara sjukt kul. men jag vet nte om vi ska sova på landet då, för då går det inte :( men vill verkligen vara med, så vi får se. andra planer för påsklovet, på onsdag mella 5 och 7 ska jag stå på ingelsta shopping och sälja rabatthäften med friidrotten, på påskhelgen ska jag vara på landet. onsdag blir det nog att vara med linda och sen vill jag gå på stan någon dag, äta glass om det ska vara så här fint väder, sen va med de andra tjeorna också. Sen så måste jag plugga lite ockå... men ska äta något nu pusss ;*

" />

Nytt !!


har varit lite på stan, fick bara med mig en sak hem. Men det var bra ändå, men ska nog gå och titta lite mer någon annan dag, kanske tjejorna vill hänga med ? ;)

" />

P Å S K L O V



Fan vad skönt med påsklov ! vakna typ nyss och ska snart fixa mig eftersom jag ska träffa Johanna på stan. Blir att äta glass och sedan trorja vi drar till Belma. <3 Det är sjukt varmt ute, fan sommar ! ;o Så idag blire shorts och linne. Drömde värsta konstiga i natt haha jag, fanny, belma, michelle, johanna och linnea var med. Vi skulle till nån show där snooki, jwoww, the situation, pauly, deena m.m från jersey shore skulle vara. Vi fick sitta längst fram i en soffa medan alla andra fick stå bakom oss och trängas för att se nåt. Haha. och typ jag satt vid pauly och han tog upp mig och johanna på scen och jag ville grymt träffa snooki så då kom hon där tillslut och jag typ krama henne o sa hej o hon viska i mitt öra på svenska aso: Vet du vart det finns alkohol? jag måste ha.
AHAHAHAHHAHHHAHAH.

gud. :') men iaf så måsgte jag börja fixa mig nu, puss ! :*



" />

God, there's got to be another way

Godmorron, vaknade för kanske en timma sedan. Det är ju påsklov nu, så jävla nice säger jag bara ! Idag blir det att bara chilla, ska kanske åka ner till stan något, titta i lite affärer för jag har så många presentkort nu. det gillas! ska nog också sy klart några gardiner, för det blir nog att sova på landet på tisdag. Jag ska också lägga upp lite bilder på huset, men gör det sen för alla bilder är på pappas dator och jag kan inte löseordet -.-
Ska göra mig  i ordning nu, puss ;*



" />

Konversation mellan mig och alexandra

jag snackar lite med alexandra, så skrev jag att jag ville spela badminton. Haha, 'konversationen' fortsatte sedan men glömde printscreena det. aja en liten bild kan ni får se. som jag skrev förut typ, om ni inte fattar så frågar alexandra vad badminton är och jag svarar.
förresten min bebis och jag planerade nyss världens bästa kväll, kommer bli galet mysigt. vi måste bara snacka med dom andra. kanske blir på tisdag!



" />

Grab somebody sexy tell'm hey!

imorgon är det påsklov, eller det är det nu. helt jävla underbart! satt o tänkte på nyss vad jag ska göra, men lovet är ju bara 5 dagar(för lördag osv är det påskafton) men kom typ fram till att jag vill spela badminton i racketstudion, ha grillkväll med bästa, gå pw på kvällen, cykla runt ute i det underbara vädret, träffa massor av roligt fokl. jadu det är det jag har tänkt mig, fast får räkna bort något kanske eftersom en dag måste jag plugga, men äsch skitsamma kan plugga på söndagen. förresten kom och tänka på eftersom en skrev på fb om det är kallt o tälta, är det de? skulle vilja göra det. skapligt nice!

100 procent seriös bild. nejdå, men nu ska jag dra ner till köket och äta nattkäk med bror. blir the sims senare, min kväll. underbart!


" />

@@@


svart ring finns på Gina Tricot, 129:-





" />

you still look the same ♥

Image and video hosting by TinyPic
mina snygga brillor från bikbok.

För nån timme sen var jag o mamma på ingelsta, MAXI. mamma skulle köpa några nya skor, själv letade jag efter smycken. Känner att jag it har tillräckligt mycket av det. Jag tröttnar så snabbt. Iaf så hittade jag en ring och några armband visar bild på det senare. (:
har ganska tråkigt just nu så funderar på att ringa nån o träffas. Fårse hur det blir med det.

Ha det bra ♥

" />

Carpe Diem


lev dagen som om det vore din sista.

" />

days are over but there will be more

Hej, känner mig kanske trött men skönt med påsklov. kom nyss hem från träningen, har också duschat lite. väntar på att johanna eller alexandra ska logga in på msn, för det vill ha lite bilder från i fredags kväll !
Men iallafall har jag varit på mitt land idag, jag har monterat köket. så nu är det klart och jag har även lagt golv! Vi kanske ska sova där för första gången på påsklovet, skulle vara sjukt kul !!! pusss ;*





" />

S U N D A Y



vakna för nån timme sen. var ganska depp igår men blev gladare sen senare. tydligen ska jag gifta mig med becka OCH ella ;o men iaf så fixar jag mig just nu och har det allmänt chill. Valborg är bokat med bästa människorna, blir grymt !
hinner it blogga mer eftersom jag ska till min faster nu och typ va djurvakt eller nåt (: hon och hennes kille har fan 100 husdjur ne men dom har, Kanin, två sibirisk dvärghamster, två guldhamstrar, fyra ekorrar.. haha dom är it ekorrar men jag kommer it ihåg vad dom kallas men dom ser iaf ut som ekorrar, två hundar, en katt och en sköldpadda ;d

ae nu måste jag göra mig klar, see ya ;*

" />

NYTT I MIN GARDEROB


Galet snyggt peace linne från jc, bara 149 :-

anyway, blev en runda med mamma på ingelsta & stan blandannat. vi skulle kolla utemöbler och så passade jag på att checka affärerna. fast blev bara ginat, bikbok och jc dårå. hittade linnet som ni ser där uppe, lovely. letat efter ett sånt, det är väldigt oversize men ska antingen ha en sån där tuptopgrej från monki eller en spetsbh under.
skulle viljat haft en storlek större men fanns inte så kanske bara kan ha linnet i något halvår hah.
 

" />

00:00

ska snart lägga mig och chilla lite i sängen, se någon film och bara ha det allmänt mysigt. men nu snackar jag med belma & jeppe om valborg, saw osv . förresten igår hade alexandra och jag hadu bestämt att störa den som ville sova först vilket brukar vara fanny. men så glömde vi det, som tur var så tog linnea hand om det bra med hennes snack all night. men nu ska jag stänga av datorn och tvätta bort sminket puss.

" />

Bilder från igår !!




Det blev inte så många bilder, men de här var de bästa. tack för en fin kväll och fina presenter. pusss ;*

" />

Everything has a beginning, everything comes to an end

Hej. Igår var tjejorna här och vi hade mys, såg på film, var ute lite och så. sen sov johanna, alexandra och linnea över:) vi vaknade runt halv elva, så jag är inte så trött. klockren kväll, älskar er !
Har också varit lite hos farmor oh farfar idag, åt lite och så ! men nu ska jag och min familj åka ner på stan och äta lite, vet inte vad det blir. får se !
bloggar sen igen pusss ;*




" />

dagens låt


någon mer än jag som tycker att det låter sjukt likt justin bieber i början av låten? ;o

" />

bästa ♥

skönaste igår med bästa tjejorna ! Vi såg på Saw, ettan trorja. Johanna har redan berättat om vad som hände igår o jag hinner ändå it berätta nåt så ah. Ska ta o duscha snart och sedan fixa mig o sedan gå till ektorp. (: Michelle, jag, emmy, ella o några andra ska droga pizza :'D
Några bilder från igår (:










ni gör min dag <3

" />

videoblogg - skräckfilm



Spelade in när vi såg på saw. vi satt och diskutera om allt, hela tiden. vad dom skulle göra, så skrek vi. finns ju en grupp på facebook typ att om offrena i skräckfilmerna skulle lyssna på mig så skulle dom överlevt. men saw, vilken komplicerad film. först så tror man att det är den dära gubben, sen tror man doctorn, sen tror man dockan och så är det den döda mannen som ligger på golvet. när man tänker efter så var filmen inte ett dugg läskig, faktiskt. alla vi dog när dockan kom in på cykeln!

" />

Bästa kvällen - jag älskar er tjejer


Två bilder från igår innan jag drog mot fanny place, blev tillslut jeansshorts tunna tights och ett linne(sedan mittbena, jag som vanligtvis har snelugg). bilden här över blev konstig men det var för att det var något med ljuset, men ser ni det lila. nice! iallafall igår hade fanny fest, klockren. vi såg på saw, vilken jävla komplicerad film. alla vi satt och skrek i soffan. jag filmade in en gång, så läggs upp senare. fanny fick sin efterlängtade present av mig och alexandra, men hon gav bort den till linnea. när vi var ute så var det någon bil som såg ut som den jagade oss, fan vi sprang in på någons tomt och satte oss bakom ett hus typ. tack för kvällen elsa , fanny , alexandra , linnea , tilda , belma!

" />

N E X T


strax blir det ett bad. känner mig riktigt trött, hängig och ofräch. så får bli hårinpackning för oherre, mitt hår är galet slitet. sedan en ansiktsmask, vid fem ska jag platta håret osv för att vid sju så drar jag till fanny. blir fest, födelsedagfest haha. men sover nog inte över, tanke på att jag har varit hemma idag o så fast jag mår bättre idag, igår hade jag feber men jag har det inte nu. puss, känner att det blev lite tråkigt inlägg men skitsamma. bloggar nog senare, ska ladda systemen snart så att jag kan fota lite innan jag åker.

" />

sleepar hos mormor o morfar inatt :*

ah. mamma o pappa ska på nån konsert tror det var Hofmastro eller hur de stavas. tydligen så fick jag it följa med !? -.- så ah jag tvingas nu att sova hos mormor o morfar men det är ju riktigt gulligt :* länge sen jag sov här. (: Har inte bloggat nåt idag eftersom jag aldrig har haft tid ;d Vi såg ju på film idag, jag o linnea hade bästa platserna sen fuckar bion och typ vi var tvungna att byta salong så ah då fick vi sämsta men aja. vissa fick ju tillochmed sitta på trapporna. ;o efter skolan åkte jag hem snabbt och packa sen åkte jag till fanny för vi hade bestämt att plugga. Hann plugga massor i matte så det kan jag redovisa imorn (; sen vid fem åkte jag spårvagn till mormor o morfar och bara lämnade sakerna sen gick jag till vilbergen centrum för att träffa Emmy o Elin. Vi skulle träffa nåra andra också men dom kom aldrig men vi hade kul ändå ;d men nu är jag iaf hos mormor o morfar. ska snart borsta tänderna, tvätta bort sminket o allt de där o sen lägga mig.

Så ah det här blir det ända inlägget idag. kisses ! ;*


fick bli en repris eftersom jag bara har bilder från arkivet just nu (:

" />

SICK OF THIS SHIT

jag ligger och hostar så att jag inte kan andas, har sådan jävla hög feber och så nyser jag varannan minut. great!
ska ta en ipren till så att jag blir lite pigg, måste åka och köpa något till pappa som fyller år, grattis pappa, jag älskar dig! sen så måste jag träna matte begrepp, suger att allt händer imorgon. fannys fest + ska redovisa massor steg. så är man sjuk också, aja kanske mår bättre imorgon?
har inte bloggat så bra, men eftersom jag är sjuk så har jag legat i sängen hela dagen. sett på gamla reprisser, har inte ätit någonting. ingen frukost eller lunch, bara druckit vatten så kanske är bäst jag fixar något nu. eller så väntar jag till fem då mamma kommer hem.

fick bli en pic från måndags, härligt att kunna ha på sig tunna tights utan att frysa.


" />

bio med skolan

Hej sitter nu i biosalongen och väntar på att bion ska börja, vi ska se tusen gånger starkare. Har sett den en gång tidigare den är ganska bra :-) sen blir det att gå tillbaka till skolan. Alexandra följer med mig hem sen, blir att plugga lite. Hörs sen puss.
" />

Put your hands up to the sound

Hej, sitter med elsa och chillar lite. vi tittar lite bilder bettan just skickade, fina ;) men iallafall så blir det bio imorron med skolan och sen på eftermiddagen kanske va med alexandra !!


HAHAH, kolla strumpan framför oss. klockren (: <3

" />

We like to sleep all day and party all night

fick rubriken från låten alexandra o jag sjöng på idag, och som hon la upp förut här. ja hur ska jag fortsätta då, idag var det skola. redovisade engelska med tommy, vg barn här. sedan så hade jag spanska, gick inte bra. jag kunde inte prata, hostade hela tiden och nös(ja jag är förkyld, och sjuk nu) och så skulle vi sitta och prata. sedan prata högt för gruppen, gud tror ni det gick bra för mig? nej. haha!
aja tog nyss en kall dusch, skapligt skönt och nu så ska jag äta glass. imorgon är jag nog hemma, mår dåligt. så när jag kom hem förut däcka jag i soffan, har legat där hela kvällen nu. skulle gått på dansen med alexandra, men kan inte träna o allt när ja är sjuk. men hon smsade förut och skrev att hon saknar mig där, klart fan. vi har alltid det bäst på dansen, filmar lite, snackar massor och har det allmänt kul i omklädningsrummet.


" />

streetjazz

snart drar jag till dansen. Ska köpa biljetter till stadium arena där vi ska uppträda (:
Som Fanny skrev så kommer vi se på film/bio imorn ! Först trodde jag att vi skulle gå till folk parken och typ göra lekar eller nåt så jag sa till mamma att hon skulle säga att jag hade ont i halsen imorn men vi ska ju se på film så jag kommer till skolan. :D

snart påsklov ! längtar grymt <3 På lördag trorja jag ska på nån fest i ektorp, vet ingenting om det men Ella vet typ :d

låten ger sjukt mycke minnen ;o


" />

SEAN KINGSTON


sjukt bra låt. värsta tagg ju !

" />

mobilinlägg

Hej , första inlägget från min nya mobil. Står nu med alexandra och vantar på spårvagnen efter som jag stannade kvar idag! Alexandra och jag är jätte glada nu eftersom vi redovisade tyskan idag. Imorgon blir det inget plugg på skolan bara se på bio med klassen. Jag tror att vi ska se tusen gånger starkare men får se. Bättre det iaf än att plugga. :-) nu ska vi gå på spårvagnen ses!
" />

godnatt elr nåt ;d

snart tar jag o lägger mig. men först måste jag plugga tyska för jag ska redovisa de imorn med fanny.
imorn blire dans med finaste johanna ! :* vi har lärt oss hela dansen nu så jag tror vi bara ska träna på den så det blir bra (; Vi ska uppträda i stadium arena nån gång i maj (: vårat tema är rock vi får ha på oss vad vi vill när vi dansar men bara det är typ rockigt, vet redan vad jag ska ha på mig eller ah typ iaf ;d

sista inlägget idag, hejdå ! :*



" />

-NYA GREJER-

Var på stan nyss och köpte bikinin och två solglasögon, gillas sjukt !


haha orangea solglasögon från bikbok 49:-

pilot glasögon från bikbok 69:-

pilot glasögonen och bikinin <3

fan nu längtar man till sommarn ;o

" />

DAGENS GRYMMA !



" />

I'm still doing my thing

JO MEN HEJ !

Åt på mc istället för skolmaten idag med Belma och Johanna. känner mig riktigt fet (; eftersom jag också åt ben & jerry's senare. Det var gratis glass där mellan 12.00 - 16.00 trorja men man fick bara en kula fast det var bara att ställa sig i den andra kön så fick man en till haha :'D efter det gick johanna o jag på stan o leta efter present till fanny. fina grejer hittade vi :*
Vi kollade också bikinis på bikbok, såg finaste bikinin som jag måste ha fan ! ;o

Image and video hosting by TinyPic
Bikbok, 129 kr/ del. Bild från tyras.se .

" />

NEW IN - BIKINI


kom nyss hem från staden, blev lite ben & jerry's efter skolan med bästa tjejerna. o sen så gick jag och alexandra vidare på stan för att kolla bikinis och någon present till fanny, vi hittade det vi verkligen kollade efter, och sen lite andra saker. sen så köpte jag en bikini på bikbok, tänkte köpa den i rosa men jag passade tydligen bäst i orange så fick bli den. men nu ska jag göra engelska, droga halstabletter min hals har fuckat ur. sen så är det också idrottsdag på torsdag, great.

" />

11/04 -11 ♥

Jag älskar dig Mario <3

skolan idag var väl som vanligt, plugg, snacka ah. var nyss med mario <3
Imorn blire stan med bästaste :') tror vi ska köpa nånting till fanny, hon fyller ju år idag så (;
Haha johanna och jag kom på BÄSTA presenten (Y) jag skriver mer om det på fredag eller lördag (:


linne med dragkedja, köpte för ganska länge sen på apa (monki).

" />

ALL THE BOYS WANT TO KNOW ME, I'M A BAD GAL



här är den dära lappen på fanny som säkert alla på skolan sett, och kanske snackar om? vi hade lite bråttom(johanna, alexandra, tommy och belma) så fick bli en enkel på paint eftersom lärarna kollade oss varannansekund också. vi satte upp dom på en klocka, högts upp på en vägg, i lärarrummet, toaletterna osv osv, puss bästa fanny & grattis!

" />

Hur underbart ... ?

kom nyss in, har legat på baksidan och solat i ungefär en kvart. men solen försvann nästan när jag gick ut, och hur underbart var det inte att ta på sig bikini och brillsen och bara chilla i solen. galet, håller vädret i sig såhär så tror jag nog att jag skippar skinnjackan och kör på jeansjackan istället. ;)
imorgon blir det staden efter skolan, ska kolla på en grymt fin bikini på bikbok och något till fanny om hon nu inte ska med. så avslutar jag inlägget med en galet bra låt som robyn har gjort.



" />

14 !!!!!!!!

Hej, snart kommer pappa hem och vi ska åka till elgiganten och byta min mobil. jag fyller år ch jag fick en xperia men tror att jag ska byta till en x10 istället för x8 ;)
jag har också fått andra saker men lägger upp bilder på det senare. De har sjungit för mig i skolan idag, hah alltid lika pinsamt. Johanna, alexandra och linnea satte också upp lappar, jaa men jag älskar dem ändå !


älskar er så sjukt mycket !!! :)

" />

GRATTIS BEBIS, 14 ÅR NURÅ!

xxxx

" />

-RUBRIK-






" />

If i only have few minutes i will turn them to hours


kom nyss hem från skolan, bra dag med andra ord. prata med bebis och fixade lite saker osv. förresten jag, tommy, belma och alexandra hade väldigt kul. satte upp bilder på fanny över hela zonerna, men fuck teachers som går o tar bort dom. sen så skulle jag och linnea göra så igen, men då går någon liten sexa vid namn lovisa och skvallra till mats som blev banaz på oss, haha så det misslyckades. men nu ska jag plugga spanska glosor, fixa min hylla och sedan lägga in bilder från idag, lappen vi gjorde till fanny. puss!

" />

Biebergasm !

Känner egentligen it för att blogga just nu men är tvungen att visa det här aso <3



" />

Cause boy you're amazing, just the way you are

har en massa pics nu, hanna och jag var ute förut och vi fotade säkert runt 1000 bilder. seriöst, men vi raderade dom mesta. men har runt 100 kvar! ska framkalla massor va bilder någon dag på fuji, så ska min garderob fyllas med massor av minnen, true true.
nu ska jag äta lite, sedan så ska jag ta ett bad. blir take care, känner mig lite sliten efter helgen. förresten kanske får in en klädstång i rummet, syrran köpte en på ikea men får inte plats hos henne såååå vore skapligt nice om jag fick den.




hanna skulle ta kort på mitt hår, men nej gumman tog kort på rumpan



" />

let me love you once loved

Har varit funktionär hela dagen, typ ropat upp barn som ska hoppa höjd. de är så söta haha ;)
men jag har också varit på stan och fikat, har även tittat efter något pösigt militärfärgat linne, jag ska uppträda med dansen och då ska vi ha jeans shorts, svarta nylon tights under, någon typ militärfärgad topp, svart läppstift, mycket mascara, eyeliner och spännen och tuperat hår. kommer bli snyggt !!

Men nu ska jag städa lite, får se om jag kommer kunna sova ikväll. haha brukar inte vara så eller ? <3 pusss ;*



" />

it's what we aim to do










Lite saker jag fått. Jag fyller år i morron , men jag har firat lite med säkten. haha ;) 
 

" />

NEW IN


var på ingelsta med mamma, blev lite små grejer. kollade även på brills, hittade ett par blir att köpa det dom i veckan. men nu så väntar hanna, vi ska ut och fota på berget. så kommer upp bilder senare. puss!

" />

Förr så visste jag inte, men nu så ser jag allt så klart


sitter och snackar med roligt folk, var på dåligt mood förut men nu är'e bättre. men iallafall musiken spelas på hög volym, bullets med rebecca & fiona och coconout tree med mohombi osv. imorgon blir det staden med mamma, ska kolla på vita gardiner till mitt rum, överkast och sedan svarta jeans. ska också köpa något till fanny, allra bästa vän eftersom jag inte hinner det i veckan. men hon fyller fjortis på måndag, det ska firas på fredag. puss!

" />

You've got that smile that only heaven can make



pic -  jag, tagen nyss.


" />

YOU'RE A JERK

klockrenaste natten igår med Linnea Lindh, Moa Milden, Felicia Zavodnik, Myy Ritzman och Emmy Wallman !
Linnea åkte hem nån gång sen sov vi andra över hos myy. 

Ikväll blire gå till borgsmo tror dom ska ha disco/fest eller nåt, går dit med Ella, Andreas och Michelle (:
ska ta o duscha nu sen fixa mig sen träffa Tilda o Michelle, puss !



" />

s a t u r d a y



härlig pic tagen av mig nyss på ballkongen, men idag är det lördag. vet inte vad som händer men jag måste verkligen städa mitt rum och det kan ta hela dagen, det är inte så freshigt nu. kanske ska fota lite också, härligt väder så då måste man passa på.
imorgon blir det staden, ska kolla på svarta jeans någon ny parfym mascara osv. lite som behövs du vet! puss.

" />

scary movie 3 ,.,.,

Nu sitter här med elsa nu, Gordon och Freddan gick nyss hem och bettan gick hem vid nio. men i alla fall skulle emelie varit med, hahah .
Vi tittad på scry movi 3 och åt godis, chips och cola. gott det, nu snackar jag med johanna och belma på msn och det är väl kul !!! HAHAHHA ;)
men nog ta och dricka lite mer cola nu, puss på er ! <3



" />

We like to sleep all day and party all night long

kom nyss hem, planerna blev ändrade och det blev myskväll med hanna. chips osådära, har saknat tjejen mycket. men ska snart lägga mig i sängen och se på någon film, måste bara tvätta bort sminket och lite så.
imorgon blir det nog staden med mamma, brukar bli så efter hennes träning. först - fetaste sovmorgonen.

bilder från ikväll -


" />

lite pics




ÄLSKAR ER TJEJOR ! <33333





" />

// Myskväll

hade lite tråkigt förut så skickade iväg två mms till 118 800, haha dom trodde jag var 16-17 år. skapligt kul när man är 14. men iallafall nu så ska jag bara chilla sådära, underbart skönt med fredag. vet inte vad jag ska skriva mera, än att är såhäär sugen på att dansa. ser ni vädret förresten? me likey.



" />

118 800

Såg att många hade skickat in bild och fråga till dom, vilken kändis man var lik. tillexempel belma gjorde det, trodde det kosta 20 kronor så jag bara nej du. men det kostar vist bara 1? billigt så jag kunde inte låta bli att testa det.
haha oherre jag fick svaret:

" nämen, där har vi en läcker kaka. är det många som brukar kolla efter dig så fort du gått förbi dom? klart de gör, jag menar kolla på dig! Du är ju en pangbrud. En sån där brud alla killar vill ha som flickvän. Och du min vän är lik både lik en ung kenza och sandra bullock. En såndär härlig kombination som inte kan misslyckas. Bra jobbat tjejen! ha en fortsatt härlig kväll! puss och kram från elias på 11800"

själv ser jag ingen likhet, men kul iallafall kenza är ju galet snygg.


" />

I'm lost without you ♥

så jävla fin låt. <3 önskar bara han kunde göra klart den :*



" />

kunskaps lärare är sjuka.

fan dom har nåt jävla problem i huvvet. vi kom en kvart för tidigt än vad vi skulle till lunchen o då fick dom värsta dampet och skrek värsta o typ ba att dom skulle maila våra föräldrar för de? AHAHAHAH jag snacka med pappa nyss om det och han blev skitarg på lärarna och typ ville snacka med dom o ha ett möte o allt? xd skön aso <3
iaf så ska jag snart träffa Emmy o så ska vi gå tillsammans till my ;*
Vi ska ha grillkväll hos henne med Linnea, Moa och Felicia också :'D  blir att sova över där så kommer nog inte blogga nåt mer idag. puss <3


linne jag köpte för ett tag sen, bikbok (:


" />

TODAY'S SONG



inte världens bästa röst, eller sångare eller ja u get it. men man blir lite tagg ändå. ;)

" />

I just can't get enough, so teach me boy


Kom nyss hem, oherre skolan idag. lärararna blir fan bananas, skriker och grejer. jag tror jag går på en skola med världens drygaste lärare. men iallafall idag är det fredag, hur underbart liksom? fysiken är klar osv.
något som är tråkigt är att inte helgen är planerad än, får väl se vad som händer. ska tvinga med mig pappa på stan tänkte jag, hittade en sjukt god parfym på kicks sedan en mascara. behövs en ny min smular bara!
nu ska jag fortsätta läsa tidningarna och äta galet goda mintabletter. puss ha det bäst!


" />

fucking teachers, hate them

Hej! Fan jag hatar verkligen vissa lärare, vi gick 5 minuter innan till maten och då skrek hon verskt på oss, vi ska få mail hem och så ska vi få kvarsittning. jag orkar fan inte med lärarna. Vi gjorde inget och så ska de överdriva ås mycket !!
Men ska försöka bli lite gladare, ska ju på dans nu med sötaste. Elsa sa att det bli film hos henne ikväll med Gordon och Freddan, får se hur det bli (: <3 puss ;*





" />

cause I was just a faw, a faw for you

Hej, tänkte blogga lite. Kom nyss hem från träningen, jag fick cykla själv för Fanny ville ta en annan väg som var närmare för henne, men i alla fall är jag hemma nu. Jag har också ätit och ska snart duscha. Imorron är det prov, orkar fan inte men vi får se hur det går.
Dans efter skolan med sötaste tjejorna, längtar. Vi hade ingen dans förra veckan så det ska bli kul ! Det har varit så varmt ute idag, med sol och allt. Jag ä jätte glad, haha ! :)





" />

Du är min ! ♥



" />

If I have the minutes, I would turn 'em into hours

Sitter just nu vid datan som du kanske förstod? ;d Hade jävla konditions träning som var sjukt jobbigt. Fast Linnea och jag gjorde det kul (; Vi hittade på dans till låtarna som spelades när vi tränade haha sköna vi är ;*
På lördag blire väl o va med Tilda och Michelle, kanske går på borgsmos disco eller vad de var ;d
längtar sjukt till fredag, aso imorn och helgen. den här veckan har gått så långsamt ? ;o
ae, har it mycket mer att skriva, ha de bra Puss ! ;*
 
börjar grymt älska låten !


" />

Sara kan ta sig.

våran lärare. jag hatar henne, seriöst. hade tänkt berätta hela historian som hände idag under lunchen.
Jag, Linnea, Tilda, Johanna, Belma, Irma, Fanny, Ella, Jossan ? trorja det var, satt i ett bord och åt. Sen gick Johanna, Belma och Irma för dom skulle bli inlåsta på zonerna. Då lämnade Johanna kvar sin tallrik för hon orka it lämna den. Sen när vi skulle gå så lämnade vi kvar våra glas men vi tog med oss tallrikarna förutom Johannas. Då börjar Sara skrika på att vi skulle ta med oss det. fan alla glodde på oss o typ garva men det brydde jag mig it direkt om. Mer var att hon tvinga oss att ta bort tallrikar som it äns var våra!? Vi skrek tillbaka och typ sa att det it var våra. men då sprang pära trorja efter oss värsta arg :O
Jag hade så jävla mycket lust att skrika till sara typ; FAN TA UPP TALLRIKEN SJÄLV? SAMMA SAK. DET ÄR IT DIN TALLRIK, IT VÅRA HELLER SÅ AH, VEM FAN SKA TA UPP DEN DÅRÅ!? 
men istället gick jag och Linnea där ifrån bara och dog av garv. orkar it med henne haha. ;d Borde fan snacka med typ stefan eller nån så hon tvingas sluta.

riktigt intressant ;)



" />

Under the coconout tree you will chill with me

söt pic från igår där nere, det var ljust ute och det var jag som höll i kameran då så vart ljuset mera på alexandra men det finns en annan av dom, blev två bilder. Men den var från en trappa där vi satt, så snacka vi med fanny. så kommer det en bil och tutar på oss o killarna ler värsta.
iallafall kom nyss hem, är galet trött. helt sickt, men det är nog för idrotten vi hade kondition. haha men gud dagen idag, allra bästa belma var tillbaka. så vi tränade lite på teach me how to dougie så lurade hon o tilda jenna omg.



" />

Snart så börjar lektionen, sitter här med emelie ...

snart så börjar lektionen, men sitter här med emelie vid en dator. en jävel som heter kevin kommer dö idag, ni ska bara veta vad han har gjort. men igår så skulle jag och alexandra träffa mario, blev inget aja. men vi fotade lite o så, så åkte vi till dansen. lägger upp bilderna sen. puss!

" />

everybody talk about it

Har varit lite på stan, skulle köpa ett par nya converse, men det fanns inte i den färgen jag ville ha så det blev inga. pappa och jag åke ut till "sanden" till vårat hus och det var jättefint !
Nu blir det att äta liite och sen duscha. puss ;*


" />

you are everything

Hej  Hej alla, jag vet att jag inte blogade igår men jag gjorde mycket annat. Det var också utförsäljning på pappas jobb, fick med mig 4 bikinisar, 2 linnen, en tröja, en munktröja, ett par skor, mjukisbyxor, Pilotglasögon och skosnören.  bra där tycker jag !
Det var skola idag som vanligt, hade tyska pass och så. Inget speciellt hände faktiskt så nu ska jag inte tråka ut er mer. pusss ;*





" />

I show you how I work it.



" />

HEJSAN !

bloggar dåligt. men det är för att jag tröttnat men jag bloggar nog snart bättre igen (;
Linnea följde med mig hem igen, vi skulle träffa mario men det blev inge för hans mobil var avstängd osv.. osv.
ska träffa han imorn istället. själv trorja :*


haha snyggingar ;)



" />

A day without you is like a year without rain




måste verkligen ha dom hära shortsen, galet snygga. puss!

" />

I'm addicted and i just can't get enough boy

skola idag, var okej. lite labb o sådära, haha allt gick fel för mig gud. men fanny hjälpte mig, bebis. hittade världens bästa låt, fick ryck då och börja nästan skrika så skulle jag smsa alexandra men då kom hon precis. haha vi har letat efter den länge, och undrat vad fan den heter.
förresten testade nyss toffs, är så galet snyggt om håret är långt, så är det lite lugg som hänger ner så äre ruffsigt på huvudet typ. kan inte ha det jävla uppklippning skit. men aja ikväll ska jag bara chilla, blir ut o springa och sen duscha.

" />

Tagglåt x100



grymt, men skämt åsido typ.

" />

Like a fool, i've trusted in you

nämen hej babes, skola idag. som vanligt sådära. förresten jag hatar när folk tar min mobil, gud. när folk bara tar den när jag är iväg? sickt. ska börja ha den i fickan nu. säkert!
och en sak till alexandra säger ingeting, förresten linnet är svart men ha med det i skolan imorn ändå.

Har ni sett vår nya header? fanny gillar den inte men den är visst fin på henne. kvallan är inte den bästa men aja.

het bild från i lördags.


" />

oherre.


jag säger bara, heting. <3

" />

Watch as the night turns into day

Hej. Jag sitter här och dunkar musik samtidigt som jag övar glosor och väntar på att Johanna ska logga in på msn. Vi ska träna kurs tillsammans eftersom vi har prov på fredag. ska även plugga med kurs med Tilda ikväll, duktigt tycker jag !
Nu ska jag fortsätta plugga och äta skumtomtar, haha det är ju sommar med vi hjälper typ Cloetta att välja ut vilken ny smak de ska ha. apelsin eller polka? intressant jag vet !
Skolan idag var som vanligt, det hände inget speciellt så nu har jag inget mer att skriv om. puss ;*m



" />

there are things I can not see

hej, jag och Johanna sov ju hos alexandra igår, vi hade det jätte kul ! men jag fick jag sova där ner i alexnadra fåtölj, haha inte så skönt med det fick duga. det var jag som hade med mig kameran och därför har jag alla bilderna. blev inte så många men vi kanske ska ha någon av dem till header. får se vad alexandra och johanna tycker !

har också varit på träning idag UTE, i regnet. det var jätteblött och geggigt för vi sprang i skogen. men nu blir det att chilla hela kvällen, pusss ;*


lite suddig, hihi men den är söt ändå !

" />

GRYM LÅT



" />

You're so hypnotizing, could you be the one?

snart kommer den nya headern, inga förväntningar babes blir bara en stor bild. så ska vi nog byta bakrund, yeah. kommer bli fint, jag lovar. ;)
men idag har jag softat, pratat med folk och haft det allmänt mys. duschade nyss, skapligt skönt så nu är man fresh. ikväll så är planerna att bara se på någon bra film på trean klockan 21.00
men nu blir det pizza, mumma men gud fetto. puss.


två söta bilder från igår innan jag drog till staden, blev transparent skjorta osv.

" />

This will be the best memories for me

oherre, igår natt. eller imorse för klockan var ju fyra? så jävlades jag och alexandra med fanny, men så gåre om man ska sova. tillslut så gick hon och la sig en fotölj haha omg. har videos ifrån det.
i eftermidda ska jag fixa lite spanska du vet, chilla galet eftersom jag är skapligt trött redan nu.  sen måste jag duscha och fixa inför imorgon. puss!



" />

Got nervous when you looked my way



" />

Sunday.

Hade sjukt kul med Johanna och Fanny igår, klockrent !
filmen var undebar, jag grät fan.. ;o Fick rysningar när han sjöng.. <3
Snart ska jag träffa Emmy, vet it riktigt vad vi ska göra dårå men aja. (:


Han är underbar. <3

" />

@Alexandra

Hej ! sitter hos alexandra med johanna också. vi dunkar musik och chattar med lite folk, nice (:
blir att slagga här, joahnna också. imorron ska jag ändå upp ganska tidigt, vid 10 för jag ska iväg ..

johanna tjatar om sin arm, hon har ont. hon har ett lite blåmärke och jag tror att hon har cancer, eller naeeee. alexandras hamster sibell, HON aa johanna och jag kaller henne han, men i alla fall så har vi kul med lilla sibell. hahab så söt liten varelse <3
men snart blir det att sätta på en film, vi har två chipspåsar att äta upp också. får se om någon annan bloggar sen ! <3 puss


Justin bieber -filmen var sjukt bra. han är het ;* <3

" />

snabbt inlägg.

Vid 2 kommer Johanna och ska lämna sina väskor, hon och fanny ska ju sova över här i kväll. (:
Vi ska se Justin Biebers film Never Say Never i 3D. <3
fast det visste ni ju redan, fanny och Johanna har ju skrivit det redan haha :')
efter bion ska vi äta på stan, fårse vad det blir (:
Nu måste jag städa rummet och fixa mig, kisses ! ;*

Johanna har säkert redan lagt in låten men aja

" />

Why is everybody so serious, acting so damn mysterious



just nu så fixar jag mig, plattar håret osv. blir att åka till alexandra crib om en timma, puss. vi hörs kanske ikväll eftersom vi ska ha det mys framför massa filmer efter bion eller träffa lite folk, kanske inte blir sådär mycket bloggning.

" />

bio med bästa!

Godmorron. idag är det lördag och det är superskönt. sova länge och ingen skola, men ska träffa sötaste idag. Johanna, Alexandra och jag ska gå på bio, justin bieber never say never 3D. Alla som jag känner som har sätt den säger att den är as bra, får se vad vi tycker. Johanna messade nyss och sa att Alexandra hade reserverat, goodi !

igår var det 1:a april, och jag blev lurad två gånger. först med bion att alla platser var fullbokade och något sånt och sen med sms, haha ;) Efter skolan åkte jag hem till Alexandra och var där ett tag, sen åkte vi inte till stan också. just det jag skulle ju låna en bok på bibban, hah . Alexandra du vet, HAHAHA jag dog nästan så mycket jag skratta. Men i alla fall kan jag inte tråka ut er mer. vi kommer säkert blogga mer ikväll, puss :)


Johanna har fixat bloggen lite, blev jättefint, får se om det blir en ny header snart <3

" />

Seriös video från skolan - vi är bäst helt enkelt



" />

Godmorgon babes

idag är det lördag, helt jävla underbart är ordet. och alla ni som smsa igår, min mobil var avstängd eller rättare sagt urladdad så när jag satte på den nu så plinga det in 15 sms. och det var ungefär 7 av linnea, haha. ;)
men idag blir det mys med de allra bästa, blir nog never say never 3D med fanny och alexandra sedan så åker vi nog hem till henne och bara har det galet chill, får se om några andra också kommer.
blir nog att ta en header bild om det nu inte är för mörkt, men förresten vi lura tilda igår med att vi skulle ha en bild som header. gosh, det var världens fulaste alla typ gjorde något konstigt med munnen. och nej den kommer inte läggas upp ...

ser ni förresten att jag har ändrat bloggen? blev en stor bild, bara så länge(vi kanske har en bild som header men vi kommer byta ut bilden snart) men vad tycks, är skapligt nöjd själv. finare är den gamla iallafall.


söt pöjk, brillsen är mucho snygga. får man sånna 3d glasses eller är det bara vanliga?

" />

TESTING

sitter o fixar lite med bloggen, men a test test test.

" />

I do what i want

Nu ska jag börja blogga bra igen ! fan får it sluta nu bara ;o
1 april idag jue (; blivit lurad? Jag har iaf it blivit lurad :'D eller jo.. halft typ.. Kevin sa en sak som jag blev skit arg på o jag ba: VA? jävla cp . sen så sprang han iväg SEN.. kom jag på att det var april skämt HAHA (y)
Fast innan det lurade jag Kevin. Jag sa till han typ: aso jag gillar dig. han ba: okej? jag ba: ah, gillar du mig eller? han ba: lite..? jag ba: okej.. APRIL APRIL :'DDDD Haha ägd ;*
men iaf så följde Fanny med mig hem, fast sen åkte vi till stan och checka kläderna. (:
Vid fem åkte hon hem. hihi det rimma (((': Haha aaa men snart trorja jag ska träffa Michelle om hon kan (: puss ! ;*
min mobil är cp så därför har jag it svarat på alla sms..




" />

BLOGGEN KOMMER BLI KAOZ


snygg bild från skolans toalett idag, haha mjo. men vi satt där o vänta typ innan dom låste.

hej babes, skola idag. första april, vi lurade några. men när folk försöker lura mig så ler jag och då börjar dom skratta, då så vet jag. hah och bara så att ni vet så var det alexandra som försökte. ;)
men iallafall blev lite snygga videos på zonen, oherre kyckling grejen var klockren. sedan en annan video som kommer upp snart.

vet inte vad som händer ikväll, linnea smsade nyss och ville ses. blir nog då att kanske träffa henne och sedan kanske vi åker till klocket och träffar alexandra där om hon nu kan.
har så mycket mera o skriva men vill inte tråka ut er, typ. men rubriken dårå - ska försöka fixa bloggen ikväll om jag nu kommer vara hemma. är väl bara att fixa rubriken, menyn, headern färgen osv. inte så mycket igentligen.

" />
bloglovin
RSS 2.0