The sun makes me happy

kom precis hem, har varit en sväng med brudarna på stan. elsa, bettan och jag fikade också på espresso house, hade lite mys och snacka. tittade även i lite affärer, ska nog titta efter en jeansjacka i morgon ! får se om jag hittar någon, men nu drar jag på träning, ska möta bettan hemma hos henne om fem minuter så nu får jag ta och skynda. puss på er, bara så ni vet så älskar jag värmen :)


" />

SKA KOLLAS EFTER IMORGON - FRÅN BIKBOK

kollade runt på bikbok, för att se om det var något som jag skulle kolla extra efter imorgon. Hittade ett super snyggt linne och ett par mysiga shorts, perfekt för sommaren. Får se om jag köper det imorgon, tror iallafall linnet. Men nu ska jag äta och sedan steka på balkongen, puss.

" />

KVÄLLSINLÄGG

Nu så sitter jag inne på facebook, snackar med världens bästa. Skulle igentligen plugga espanol, eller som johanna o jag säger "epsanol". Men vafan, vem orkar det klockan halv tio? :)
På onsdag blir det staden med tjejerna, fick 500 av pappa som jag har tänkt spendera. Hittade ett gör snyggt linne på bikbok i lördags, blått var det. Kanske jag köper på onsdag. Btw, vi är lediga på torsdag, fredag o så. Blir att ut o springa med älski någon av dom dagarna, sedan typ ha det chill. Och i helgen träffa bästavänner! Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik o så, godnatt.
" />

New, ;)


Var i hc i lördags, fick med mig lite saker hem. två linnen, en par shorts, cykelbyxor, bh och en foundation. hade lite presentkort, men jag har 83 kr kvar i presentkort på hm. har också massor pengar också, skulle vara kul att gå och fika någon dag, alla tjejerna. ?

" />

I can feel you

känner att jag har bloggat dåligt men det beror på att jag inte haft något internet.
idag så har jag varit i skolan, är klar med mina terminsmål så har typ inte gjort nått. imorron ska jag emelie, och två ifrån grupp mats stå i cafe´t. nice !!
Har varit och solat uppe på takterassen med elsa. saft, frukt, tidningar, brillor och bikini. trevligt ;) tog massor av bilder,  får se om jag lägger upp någon senare, har dem inte på datorn nu, elsas system kamera ni vet !


pic - gamml bild men det får bli så nu <3

" />

jag orkar inte med det här längre.


hej hej
är inte på humör direkt så ah.
Vid fem åker mamma och jag till maxi och köper den där blåa kepsen jag ville ha. Har inte alls mycket pengar så mamma betalar den om jag städar rummet till på onsdag. gud. vad gör man för en keps liksom ? ;d
iaf så ska jag kolla gina också eftersom jag har ju två presentkort därifrån som jag kan använda. (:
puss

" />

ROLLING IN THE DEEP

Är så trött just nu, så går inte att beskriva. förövrigt så var dagen bra idag, har nog aldrig skrattat så mycket. Ni är bara för bra tjejer. ♥
Nu så ska jag locka håret, bara för att se om jag passar i det. Blir även att fixa mittbena. Efter det hoppar jag in i duschen, har inte någon ork till att pilla lite med bloggen idag, vara inne på bloggtrafik. Dels min dator är så seg så att jag har lust att ta sönder den osv. Men imorgon så ska jag bli bättre, hih. puss!
" />

NEW SHORTS FROM BIKBOK

Dessa godingar köpte jag på bikbok igår, har på mig dom nu. Sköna & snygga, perfekt. Skulle igentligen kolla efter skolavlutningskläder men blev inget med det, hittade bara ett par jeanshorts på jc. Så vart det problem, kunde inte ha xs för det var för stort men xss var för små, say what liksom.

" />

DET HÄR MÅSTE JAG HA !


" />

GUD SÅ BRA, DAGENS BÄSTA

" />

WHEN NOTHING GOES RIGHT, GO LEFT

Pic - tagen nyss, råkade komma för blixten så blev rött.

Hej babes, kom nyss hem och nu ska jag faktiskt platta håret för det spö regnade förut. Är redigt trött, men måste ändå ta tag i skiten, haha nej men jag måste dra fram någon väska och lägga i lite stuff i eftersom jag ska slagga hos världens bästa. Funderar på om jag hinner sova, eller om hanna kommer och teroiserar mig.
Slänger in ett eller två inlägg senare, so don't worry. puss!
" />

Today I don't feel like doing anything.

HEJ HEJ
jag redovisade både tyskan och svenskan idag. men fick inte godkänt i svenskan. är så jävla arg på den där läraren, helena trorja hon hette. Sen så är jag också arg på sara som är så jävla dryg. Ska ta ett snack med henne. -.-'
men iaf så spelade vi brännboll med klassen förut precis innan vi åkte hem. haha vi förlora men aja ;d
puss puss <3

" />

VAD SÖT DU ÄR, DU ÄR UNDERBAR

låten har fastnat i mitt huvud verkligen. eller vad man nu säger! iallafall skola idag, sedan hade vi idrott. Vid två mötte jag syrran på stan, kollade lite affärer och så. Hade inga pengar med mig men min syster köpte en tröja till mig på monki, typ vit/beige magtröja fast med långaärmar. Absolut min nya favorit! Har inte bloggat så mycket idag, eller det här är det första inlägget jag gör men det är den dära skit kursen(biologi och samhäll) som tar sådan tid, fast nu är jag klar med den. btw, blir nog vg i fysik. inte så dåligt, är ju rätt dålig på sänt där med molekyler o skit.
" />

you make me happy

hej alla snyggingar ! kom precis hem från skolan, har haft idrott idag och det var sjukt varm. men man ska inte klaga. i morgon ska vi lämna i kursen så den måste jag nog ta och skriva klart, och sen ikväll blir det träning som vanligt. ska messa fanny och se om hon ska dit ;)

Alla ni som läser och komenter, ni är bäst. fortsätt så, vi bli grymt glada :D <3


" />

FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPDATERING

Har såklart pluggat hela dagen idag igen. Och kommer nog fortsätta göra det varje dag så kommer blogga dåligt den här veckan. Men efter nästa vecka är jag pluggfri så då blir det massor med bloggning ! Under sommaren ska jag försöka blogga så mycket som jag kan. Men jag kommer nog mest vara ute och ha kul och inte sitta vid datan varje dag. Fast jag ska bli bättre på att fota under sommarlovet har jag bestämt så får ni se dagen i bilder mycket roligare ju än att bara skriva om den (; Snart blir det att ta ett varmt bad och duscha. puss <3


Jag, värsta coola i båten.

" />

TJÄNA PENGAR PÅ BLOGGEN SOM VI GÖR, KLICKA DÅ

" />

YOUR LIPS MY BIGGEST WEAKNESS ♥

pic - jag, alldeles nyss.

Kom nyss hem från skolan, slutade vid tre. Känns så jävla bra just nu, bilden är klar och på fredag så blir matten och sexualkunskapen klar. Då kommer det bli chill i skolan, och inget plugg hemma om dagarn. We likey!
Iallafall blev donken med bästavän idag, gött. Inte så mycket mera att skriva om skol dagen, orkar verkligen inte skriva vad jag har gjort, känns onödigt också för vem bryr sig? :D
btw, många undrar om vi tjänar pengar på vår blogg. Och svaret är ja, ska nog göra ett svar på tal inlägg sedan och skriva hur det går till osv, och hur vi började tjäna med mera. Det skulle ni nog gilla.
Men nu ska jag sätta igång med lite things, ska blandannat fixa bloggen. Typ storlek på texten i inläggen, kommentarsknappen och mycket mera små saker. Så kolla bloggen ikväll extra noga. pussar.
" />

24 maj 2011

Hej, ni kanske undrar varför jag inte har bloggat något idag. Det ska jag förklara, våran telefon och internet hemma har gått sönder. Inte första gången... Så jag har ingen dator att blogga på. Nu blogga jag på mobilen men jag kan inte lägga in bilder och så , därför blir det ett ganska tråkigt inlägg! I alla fall så ska jag ha matteprov i morgon, lite nervös faktiskt : / <3 hoppas alla haft en bra dag, kyss :*
" />

TORRSCHAMPOO & HÅRSPRAY

inköpet från igår, glömde lägga upp var för trött. Ikväll har jag iallafall gjort bilduppgiften, chillat osv. Inte så mycket att skriva om kvällen, gillar inte att bara skriva om ingeting, hehe. Galen i jordgubbar som jag är så ska jag strax äta ungefär 2000 kilo jordgubbar, fast nej. Imorgon är det bildredovisning, äta på donken med tjejerna och sedan vara kvar till 3 som gäller. Seya, puss ni är världens bästa. Hoppas vi på besöksrekord idag, jarå.
" />

KVÄLLEN I BILD


blir att se Pirates of the Caribbean 2 nu puss

" />

L O V E

kärlek till alla läsare ! Har pluggat som fan så därför har jag inte bloggat förrän nu. Har skrivit ungefär halva häftet i sexualkunskap och ska fortsätta plugga nu med svenskan och matten. Sedan hoppas man ju vara klar med allt dehär. Imorgon ska jag redovisa bilden så det blir klart. men skit i plugget nu för vet att typ ingen bryr sig :D
Snacka med Pascal och Sebastian efter lunchen, fick just reda på att jag uttalat pascals namn fel hela tiden hahaha :'d

Bilder tagna igår
Jag kan bara hålla med Johanna att den där låten " save the world" verkligen är grym! Hörde den för nån vecka sen på radion men hittade den inte på spotify. Eftersom jag inte visste att det var swedish house mafia. älskar den !

" />

DAGENS BÄSTA - SWEDISH HOUSE MAFFIA


Riktigt grym låt, eller vad säger ni? ♥
dagens drog låt kan man säga också, puss.
" />

GODNATT, SOV GOTT BABES

Tjenare snyggingar, allt bra? haha. Själv så är man helt galet kär i ett par kilklackar som jag hittade idag, blir nog att kolla en extra sväng på lördag på stan med mamma för att se om det finns andra skor och så till skolavslutningen, men jag tror fakist kanske det blir dom jag hittade idag. Förövrigt så hittade jag massor annat today också, tror inte det kommer bli någon stress här sen över skolavslutnings. (kommer inte lägga upp jag ska ha på mig här, förutom dagen då det väl är, blir överraskning)
Men nu ska jag bara äta lite kiwi och glo tv, efter det kryper jag ner i sängen och läser en tidning som jag köpte idag. Måndagsmys på hög nivå!
" />

världens finaste kusiner ♥

gud vad jag är sugen på chips ! haha som tur så kommer mamma hem med det snart, känner mig bara lite fetto :* men gud, är fan beroende ;o det är ju godare än godis..
men iaf så ska jag snart sätta på en film, fårse vilken det blir. det här blir kaaanske sista inlägget för idag av mig. (: så godnatt om det nu blir så ! pusspuss

" />

life ends here and now

Hej alla snyggingar, som alexandra skriver så kommer vi snart få en ny header. blir nog att ta den nästa vecka, onsdag, torsdag eller fredag!!
Just nu sitter jag hos farmor, hon fyller år så vi ska fira henne. jag och min syrra skulle plocka lite blommor men vi råkade tappa bort varandra i skogen, så aa det blev lyckat.

alexandra sa att jag skulle fixa dagens blogg, vet inte om jag hinner. kanske blir det helgen istället ?

pic - gammal  header ;)

" />

LOLLIPOP



" />

ALL THE PEOPLE TONIGHT PUT YOUR HANDS IN THE SKY

hej du. (: Jag, Johanna och Fanny snackade lite förut om ny header osv. eftersom den är riktigt ful osådära. Blir kanske att ta nya foton nästa vecka då vi är lediga onsdagen, torsdagen och fredagen trorja (: Så ny header kommer snart så fortsätt följa bloggen ! ni är grymma. Har också för mig att Fanny sa att hon skulle göra dagens blogg idag, fårse om det blir nåt. (;
iaf så har jag ju massa, eller massa o massa.. några foton från i helgen :D





emmy till vänster oså clara till höger



claras öga hihi

jag o emmy


jag och emmy

emmy



" />

dagens outfit


 jeans från JC, instoppat linne från bikbok ;) <3

Börjar klockan 9 idag så lite sovmorron blev det, är typ kla med mina terminsmål så det blir att plugga kurs ! puss ;) <3

" />

HEMMA IGEN

Har stekt i solen på en öde ö hela helgen, riktigt skönt. Var där med mina kusiner oså (: Jag tog aldrig med mig datan för det skulle bara bli jobbigt men det fanns ändå ingen täcking. En gubbe hade ju sagt att jorden skulle gå under igår.. ah juste. ((: ett bevis på att gud inte finns haha för typ det stod väl något i bibeln att människorna bara fick leva i 7000 år eller nåt, kommer inte ihåg men vad jag vet är jag en människa och jag lever. (; Tycker att det är bra att han fick fängelse eftersom det är ju samma som flera miljoner mord. Många har ju tagit självmord bara för att dom inte ville vara med i jordens undergång men vem fan tror på att jorden kommer skakas eller vad de var oså hoppar döda kroppar upp ur jorden och blir zombier o ska ta över jorden. HAHAHAHAHAH. sen så sa ju gubben också att vissa kanske kommer klara sig men då kommer jorden skakas ännu mer i oktober och då kommer alla människor, zombier osv hoppa upp i rymden så alla dör. :') ae iaf så känns det ändå bra att vara hemma igen (: satsade på att bli brun, lite brun blev jag iaf (y) passar bra till skolavslutningsklänningen.
puss bästaste !

HAHAH lite såhär halvvaken, ofixad osv visar mer bilder imorn (:




" />

Mr. saxobeat


" />

VI LEVER !!!

som rubriken säger, så lever vi. det där gubben hade fel, och nu blir det 20 års fängelse för han, tror det va så. jag var i alla fall på dansuppvisningen i lördags klockan 6, när klockan typ var 5 i var vi alla as rädda och sen när den var en minut över hoppade vi av glädje, hah alla var inte rädda men jag, elsa och bettan var det (gullit);) 

I alla fall 10 över sex kommer våran danslärare och säger attt vi ska upp på senen nu och det gick skit bra, jag var nära på att göra fel men som tur var gjorde jag inte det! såg även belam och irma dansa, de var som dansande prinsessor, nae men bra i all afall.
snart blir det danläger. om typ några veckor!, sova där 4 nätter, dansa, sola, bada, vara med kompisar, finns det något bättre ?


pic - när vi gjorde oss i ordning hos mira för dansuppvisningen.

" />

the bodyguard




pics - från dansuppvisningen :)

" />

People in the place

hej, äntligen hemma. har haft en underbar dag på landet, solat mycket och även gjort andra roliga saker. Har gått runt i bikini typ hela dagen så lite brun har man väl blivit, i sommar har jag bestämt att jag ska sola så jag bli brun, det är sjukt fint jag kan bli mycket brunare än vad jag är nu !

Men jag skulle bada idag, var taggad och allt men när jag kom ner till havet så blåste det as mycket och det var stora vågor och det såg skit kallt ut. Så jag stod bara där och tittade när Ella, Elin och Sofia badade hah.

Sötaste Tilda har nu skaffat en blogg med sina kompisar, tänkte även länka några andra bloggar:)

http://irmazemanic.blogg.se/
http://belmacosic.blogg.se/
http://tizwe.blogg.se/
http://neash.blogg.se/
http://linneaaidaa.blogg.se/

" />

EVERY DAY I'M SHUFFELING


pic - från igår.

Hej snyggingar, kom nyss hem från kusinerna. Först så var det konfirmaton och efter det så samlades vi hela släkten, åt osv. Iallafall det är galet hur glad jag blir när jag ser alla dessa kommnentarer, tjockt nice. hehe! Måste bara svara på alla nu, får se om jag hinner.

Btw, vet nog vad jag ska ha på mig på skolavslutningen. Ingen klänning här nej, lutar mot ett par ljusa slitna shorts och något till & sedan kilklackar om inte converse men jag tror kilklackar. Måste på 'jakt' snart med mamma efter ett par galet snygg shorts, måste verkligen hitta ett par just nu känns det som att jag kommer strunta i hur mycket dom kostar, jag betalar ju ändå inte. Ni förstår, jag måste verkligen hitta ett par snart. Men nu ska jag bara chilla sönder, är trött men tror jag ska steka lite på balkongen i någon halvtimma, vill bli brun. puss!

" />

VET NI INTE HUR BRA NI ÄR ELLER?


pic - från idag.

Tjenare babes, tänkte börja inlägget med att säga hur bra ni är. 94 läsare idag, 70 igår och 110 iförrgår. Vi gillar't
Anyway, ikväll har jag mest bara cyklat runt med hanna. Härligt, vi fotade lite på balkongen osv. Nästa helg har hon och jag våra planer, men känner också att jag verkligen måste träffa brudarna då, var ett tag sen vi alla hitta på något. Skriver mer imorgon om hur dagen blir, om jag hinner dårå. Men ska iallafall på min kusin Michaelas konfirmation. Puss världens bästa ni, nu ska jag dra till köket och äta nattkäk som består utav jordgubbar och mjölk inte lite gott.

" />

älskar er sjukt mycket

Hej. Kom nyss hem, har varit så dansuppvisning hela dagen. Så det är därför jag inte bloggat, men jag har haft sjukt kul med sötaste brudarna! Har bilder jag vill lägga in men eftersom jag är påväg till landet nu så har jag ingen dator. Så jag får lägga in den när jag kommer hem i morgon! :) hoppas alla haft en underbar dag , puss <3
" />

DAGENS OUTFIT


Magtröja - MONKI  Jeanshorts - Cubus (kom tyvärr inte med på bild)

 

" />

ÅRETS FÖRSTA JORDGUBBAR



Mammi kom nyss hem med fyra liters jordgubbar, svenska destutom. Btw årets första svenska, kärlek.
 Har ni ätit några jordgubbar än? puss.

" />

BLOGGEN ÄR UNDER RENOVERING

Det är därför den kommer se lite kaos ut nu, i någon timma. Puss, stay tuned. ♥

" />

LIFE IS A FUCKING BITCH, LOVE IT OR HATE IT


pic - togs nyss, utsikten från balkongen.


Godmorgon, vaknade för någon halvtimma sedan. Riktigt skönt med sovmorgon säger jag bara! Men iallafall idag vet jag inte riktigt hur det blir, inte stan iallafall eftersom vädret är ganska chill. Kanske ska passa på och dra ut och fota? Får väl ta tag i bruden och bestämma lite. Belma, Fanny, Emelie och Elsa har dansuppvisning snart, gud vad jag saknar dansen önskar att jag också hade det nu. Har ju ingen träning övertaget nu men det är därför jag springer ungefär två gånger i veckan, anyway efter uppehållet så ska jag och bebis börja två gånger i veckan istället. Lutar mot ragga, sen så går vi ju i street jazz.

Ser ni förresten att jag har fixat lite lite med bloggen, alltså att menyn är kortare och sen så har vi lite reklam och sedan en ikon. Inom kort när vi har fotat så kommer det en ny sommrig header.


" />

NATTBLOGG - FAST NEJ, MEN NÄSTAN

Kvällen spenderades med världens bästa tjejer. vi grillade, snacka allmänt och myste gärnet. Sedan så kom grabbsen anton och axel. Det var as kallt och jag gick i shorts bara, men som tur är fick jag låna jacka. Kvällen blev inte som vi hade tänkt oss men den blev grym ändå, först var vi lite på sådär dåligt humör men det gick snabbt över när vi satt på berget och jag blev helt konstig och sedan på gräsmattan med hanna.
Men iallfall kom precis precis hem. Fryser som satan så ska dra på mig mjukis nu, puss.


pic - arkivbild, men jag och mina favoriter. Alexandra och Tilda!

 

" />

Make me move like a freak

sitter just nu och tittar på så ska det låta, vill titta på någon film men det vill inte min familj -.- ja så är det om man inte har en egen TV. i alla fall åt jag nyss tårta, gott det!
kvällens planer blir att gå över till några kompisar, de ville bjuda på typ dricka och chips, och sen titta på någon film och såklart tagga inför i morgon. ;) <3


klockren bild på elsa !!

" />

do it on my own

Hej, hoppas alla haft en bra eftermiddag. Det har i alla fall jag, jag har dansat. Det var sjukt kul och nu är allt planerat inför i morgon. Känner mig taggad men ändå nervös. Hoppas det går bra! För ni som kanske inte vet så ska jag ha dansuppvisning i morgon, ska vara där typ 10.00 och genrepa, men föreställningen är inte fören klockan halv sju på kvällen. Vad ska ni göra i helgen ? :*



" />

20 MAJ, 2011


hej babes, sitter och pratar med jessica i telefon och bestämmer hur det blir ikväll. Blir nog grillkväll med lite annat roligt folk. Kommer bli galet mysigt, perfekt start på helgen eller hur? Men nu ska jag platta håret lite, och sedan byta om. Bara ben är det som gäller, fast senare ikväll får jag nog ta på mig ett par jeans.
Bloggar senare, alltså nattblogg då ungefär när jag kommit hem.

Förresten måste bara säga, ni är världens bästa läsare. Igår hade vi ungefär 110 unika läsare, ni är för bra. Och så får vi inte glömma våra 40 kommentarer, mjooo. Fortsätt såhära så blir det ännu mera bloggning, kisses.


" />

jag är gud.


nu har jag köpt klänningen, äntligen. Fick precis reda på att jag kanske ska åka iväg med min kusin med båten ;o dom kommer och hämtar mig vid 5 om det nu blir nåt. Vi ska alltså åka med båten till nån ö osen vara där hela helgen så jag måste ha med mig allt plugg till båten, åhfan. Länge sen jag åkte med deras båt typ ett år sedan ;d Tror inte jag kommer ha täkning där så jag kommer nog inte ha med mig datan, jo det kommer jag kanske men tror fan inte att jag kommer ha nån täkning till internet. Så blir ingen bloggning från mig den här helgen. ):
ha det bra, puss :*

" />

You make me dance



" />

I know you love me

kom nyss hem från skolan, slutade runt två men jag gick med alexandra och linnea på stan en snabbis eftersom alexandra skulle köpa en klänning och linnea ett par shorts. bettan ringde nyss och jag ska till henne, ska packa lite danskläder och sen om ca en timma drar vi till dansen. längtar tills i morgon, kommer bli klockrent!





" />

DAGENS TIPS (SVAR PÅ TAL)



Eftersom en grabb vid namn tommy tyckte att vi skulle skriva lite mera om filmer osv så tänkte jag att jag skulle skriva om ett av mina mina favorit program. nämligen vampire diaries.

5/5 får detta program av mig. Dels för att skådespelarna är sjukt snygga liksom, haha nej men det är ett plus. sedan så är det spännande, läskigt men ändå inte. Man blir inte rädd utan mera nervös för vad som kommer hända. Alla ni som gillar twilight, ni borde verkligen checka VD eftersom det är 10000 x bättre. Merr verkligt också! Jag tror man kan se alla säsonger på tv6play eller en annan sida, vill ni veta vad den heter kommentera bara så svarar jag. (på den sidan kan man se program som inte kommit ut i sverige, dvs visa säsonger. dock så är det på engelska)
förresten skills man har på att göra collage då, fast nej men vad gör man utan ps ...



" />

JUST DET !

blev påmind nu av Tommys kommentar om videon från cilli affären. Jag kan inte bädda in videon men här är en länk från facebook! (:

http://www.facebook.com/home.php#!/video/video.php?v=194048900640893&comments

kan samtidigt lägga in en grym låt !

" />

KVÄLLSINLÄGG


just nu så snackar jag med allt möjligt folk, är ensam hemma. syrran och mamma är iväg, brorsan tränar och pappa kollar på träningen. så vad annars ska man underhålla sig med? men iallafall inte längre good mood, förutom lite då eftersom ni är världens bästa. redan snart 100 läsare, oh my vart kommer alla ifrån. typ 40 kommentarer har vi fått idag också. men nu ska jag läsa veckorevyn, en gammal från 2009 och sedan se på tv. blir slagg vid elva någon gång, fast det här är mitt sista inlägg. puss!

" />

Do it like a brother - do it like a dude

Kom precis hem från träningen. Känner mig trött i benen och lite så, men det får jag leva med ! i morgon ska jag och alexandra redovisa tyska, har tränat lite glosor men det får gå som det går.
ska in till elsa snart och prata om lite planer, dansuppvisning på lördag ni vet. kommer bli klockrent :*



" />

SUN IS UP

Jag sov förut i en och en halv timme. Jag var så trött så jag somnade vid halv 7 ;o Men nyss så vaknade jag av att jag var jättetörstig så då kunde jag inte somna om. Hela familjen sover här hemma, känns ganska sjukt men aja. Det var ändå bra att jag vaknade eftersom jag fortfarande inte börjat plugga med tyskan så ska ta och göra det snart. Fast jag har ju inte så stor lust att plugga men det måste ju göras. Iaf så ligger jag i sängen just nu med laptopen i knät. Har alltså knappt några bilder så det får bli en några månaders gamal bild, kyssar!
 

" />

pizza, I love it



bild på alexandras och min klubba!
har träning nu klockan sex och sen kommer nog pappa med pizza, har typ aldrig köpt hem det till kvällsmat men aa. det är sjukt gott i alla fall. ;)  pusss ;*

" />

TRYCK PÅ IKONEN, TAR 2 SEKUNDER

bloglovin

vi gick nyss med i bloglovin', så om ni gillar vår blogg och gärna vill bli påminda när vi har uppdaterat så tycker jag ni ska följa vår blogg. tryck bara på den lilla ikonen, det tar runt 2 sekunder. snabbt och smidigt!
det kostar ingeting, och du måste inte fylla i ditt nummer osv. puss babes.



" />

Bring me up, bring me down

Snackar med brudarna, har försökt lägg upp en video på fb på när vi var på cilli, klockren. Tror jag lyckades, men jag har också bakat en äppelpaj och städat köket, hah duktigt tycker jag. Mamma fyller år idag så jag och mina syskon har hjort lite fika till henne, mys det ! har även träning ikväll, ute. Blir nog att ta kortbyxor eftersom det är så varmt nu.  ;)



" />

- en bild från idag -


När jag, johanna och fanny var inne på cubus och dom andra nån annanstans haha där ser ni klänningen jag ska köpa imorn trorja. (:

" />

I'M ON THE RIGHT TRACK BABE, CAUSE I WAS BORN TO SURVIVE


känns som de andra tjejerna redan har skrivit om dagen så känns lite sådär halv tråk om jag också ska dra hela historien om idag. men kan väl skriva en rad om den bara - oherregud vad roligt vi hade, träffade förövrigt på min syster på stan också. a där har ni raden, förresten känns som bloggen går mot toppen. igår fick vi 14 kommentarer, oh my. det är nice eftersom för ca en vecka sedan hade vi kanske bara en om dagen? så vart kommer allt folk ifrån vore lite kul om ni skrev det här i en kommentar.

men iallafall ikväll ska jag försöka knåpa på designen, får se hur det går. men får kanske ta och leta etfter någon som har ps och gör gratis bloggdesigner? puss världens bästa ni. :D

" />

om sanningen ska fram, vill du ligga med mig då?


mjo får väl ta bjuda på ett leende (:
Kom precis hem från klockrenaste. haha först så satt vi hela gänget och åt Thai sedan gick vi till chilli ett riktigt chill ställe där det säljs möbler oså. Varje gång nån gick förbi dansa vi o ja massa annat sjukt :'d haha tillslut kom en som jobba där o sa att vi var skulle gå. fan klockrent för vi fick med det på film också HAHA Fanny ska väl lägga in den på facebook snart hoppas jag. Kan länka då (:
Måste plugga tyska idag för jag ska redovisa imorn. pluggar jag varje dag elr? ;o tydligen, men måste det så jag inte får IG.
puss påer ! :*

" />

hälsning till mamma och pappa


skönaste killen, hah älskar när han måste andas i mitten !! HAHAH ;) <3

" />

chilla vi ska till cilli !!

hej, har haft världens chillaste* eftermiddag. slutade 11 så jag och tjejerna gick och åt kebab och thaimat. det var verkligen super gott, men vi blev mätta och typ lämnade as mycket mat, haha. sen gick vi runt lite, Alexandra prova en klänning som hon nog ska ha på skolavslutningen. sen gick vi till cilli, en affär med inredning typ. har klockrent videor från det, vi typ lyssna på musik och allt och tillslut kom ägaren och sa att vi fick gå ut, haha . Men jag vet inte hur man lägger in videor så jag kan inte göra det. i alla fall så tog Alexandra och jag en sväng till bibban sen, hah nae, vi skulle bara lämna tillbaka en engelska bok vi hade lånat.


" />

GOOD MOOD

 
pic - from yesterday.

 Godmorgon. idag är det torsdag, sjukt chill att vi slutar någon gång runt elva. förresten ska snacka lite med brudsen idag, vi ska bestämma saker om bloggen. anyway idag har jag good mood, vädret är dåligt men jag älskar det ändå, vår statistik har ökat igen och vi har fått massor av kommentarer. life is good!
bloggar senare, kanske kommer pics puss babes.

" />

FUCK YOU !!


" />

When he comes to me, I am ready

Johanna och Alexandra har verkligen bloggat bra de senaste dagarna, ska försöka blogga mer jag också. men såg att vi hade fått kommentarer och fler läsare och det gillas stort, fortsätt så !
Alla pratar typ om att jorden ska gå under på lördag runt klockan 6, jag tror inte på det. har sätt interjuver från expressen och ja, de tjatar hela tiden om att jorden ska gå under, asså jag fattar inte. när det inte hände något byter de bara datum, det är sjukt.
Vi slutar ju tidigt i morgon, klockan 11 och då ska jag och tjejerna äta taimat och kebab. aa, Johanna och Alexandra har skrivit det också hha. men Belma och jag har våra planer,  hah kommer bli klockrent.


" />

DAGENS FRÅGA

Amanda ([email protected]) om I KEEP ON RUNNIN, BUT I CAN'T GET AWAY FROM U:
 hur många läsare har ni varje dag? :)
vore kul att veta.

Svar: hej amanda, jo det varierar. vi har inte exakt en stor blogg som länkas över allt osv utan det är mer våra kompisar och folk i vår stad som läser den. men a tillbaka till frågan - vi har ungefär runt 50 läsare varje dag. ibland när vi inte har bloggat något överhuvudtaget så har vi ungefär 40. fast dock häromdagen så hade vi runt 70 vilket vi är väldigt stolta över eftersom vi 'driver' en såpass liten blogg. fortsätt gärna komma med frågor, vi svarar alltid om vi har det för det är bara roligt. puss, yoeurs.


fick bli en google bild eftersom jag inte kan printscreena på den hära datorn. eller jag vet inte hur man gör, men så där kan det se ut ibland för oss.

" />

I KEEP ON RUNNIN, BUT I CAN'T GET AWAY FROM U


Förlåt för ful mun. men orkade inte måla över. anyway, nu ska jag käka och vid sju någon gång drar jag ut på en löp runda med syster. hon säger att hon har bättre kondition än mig, jo tjena. vem är det som tränar mest eller tränar överhuvudtaget igentligen? jo jag. haha förresten när jag kommer hem ska jag ägna tiden till att klippa ur bilder ur en tidning. kul liv, nej nej inte för skojs skull utan det är skolarbete. förresten imorgon slutar vi runt klockan elva, så det blir chicken kebab och thai med världens bästa tjejer.
one more thing, vi har bestämt oss för att ta tag i bloggandet. kanske gå med i bloggify(eller något alexandra prata om), ha veckans blogg och sedan vara så aktiva som det bara går. so, stay tuned babes. you guys will love it!

" />

JAG GLÖMMER ALDRIG BORT VAD DU GJORT.


rekord mycke läsare hade vi förrgår de e bra (;
Jag stannade kvar idag för jag skulle ha ph hade såhär serisöt talk med Linda, Linnea och Alexander då också. ;d
Ikväll blir det nog att gå med mamma i vrinneviskogen, känner att det behövs. (: Imorn slutar vi vid 11 så då blir det att äta thai med brudsen efter skolan, gott elr vad?

dåligt ljud men grym låt säger jag bara!

" />

IF I SAID I WANT YOUR BODY NOW, WOULD YOU HOLD IT AGAINST ME?


Hej på er, kom hem för någon halvtimma sedan. kul att ha färg över hela armarna och händerna, får duscha sen. men iallafall hade bild idag men också så gjorde jag matte prov med tilda, belma och linda. gick grymt bra, varför hade jag panik igår? men a ett g blir det nog iallafall om inte högre. men bilden dårå - ska strax sätta på vampire diaries, får nörda det nu i ett tag eftersom för jag har missat ungefär fyra avsnitt om inte mer, och alla är 40 minuter så 40 x 4. klura på den ni. puss bloggar senare, är på bra humör idag. so stay tuned!
/ Johanna (hitta inte min skylt)

" />

ha det bra, kexchoklad !!


älskar er tjejor, kommer bli klockrent på lördag ;) <3

Hej, kom hem från skolan nyss. har varit en bra dag idag tycker jag, alexandra och jag redovisade engelska och ett mål i tyska. etermiddagen kommer spenderas framför datorn och tv:n, kanske träffa elsa sen och snacka lite om mina planer. men i alla fall, ha det bra puss ;* <3

" />

FAN VAD BRA JAG ÄR !

Har äntligen pluggat klart nu! Har pluggat svenska, engelska, tyska och matte. Var även iväg till maxi förut för att köpa den där klänningen men den fanns inte där så ska fråga om någon följer med på stan imorn. (: Iaf här är bilder på min bok som jag skulle ta sönder med ett budskap oså skulle de bli ett konstverk haha




är faktiskt nöjd haha ;d

" />

SNÄLLA BLI MIN - VERONICA MAGGIO


förlåt för dålig pic, men orkade inte fota värsta proffsiga. anyway, alldeles snart så drar jag ut och springer en runda. kepsen är på, såklart. när jag kommer in så ska jag duscha, plugga inför matteprovet och bara chilla gärnet framför tvn eller datorn. tror inte jag bloggar mera, kanske vi får allt se. förresten känner mig så jävla duktig nu, sprang två gånger förra veckan med. på fredag blir det lite kvälls sådär med hanna tror jag. mys gånger tusen. sedan får jag se i helgen hur det blir, har lite planer. puss!

" />

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort, snälla ge mig två sekunder


Pic - tagen häromdagen, kunde dock inte ladda upp den förns idag för jag hitta internet till en gammal dator vi har.

hej babes, äntligen kan jag lägga in lite bilder då och då. beror på hur ofta jag orkar lägga in bilder på den här 1000 år gamla datorn. men iallafall, dagen har varit bra. haft bild med bästa brudarna, skrattat som fan också inne i bibloteket med tilda och belma. ni är bara för bra! kom hem vid halv fyra ungefär. bloggar snart igen och då kommer det pics again, jag vet att ni gillart. förövrigt måste jag säga att jag har matte prov imorgon och att det  inte är kul och att jag bara älskar veronica maggios nya album, pure awesomnes.

" />

It's Tuesday, Tuesday.


" />

NANANA


nämen hej igen. ;d
idag blir det bara plugg, plugg o mer plugg. ska redovisa engelskan imorn så måste lära mig alla glosor. sen så ska jag redovisa tyskan också i övermorgon så det måste också bli klart. har också svenska och matte att plugga med. känner på mig att dagen blir tråkig. Men ska fråga mamma sen när hon kommer hem om vi kan åka till maxi så kan jag köpa den där klänningen från cubus. (; see yA

haha johanna visade mig den här låten för några dagar sedan o då tyckte jag it den var bra men jag gillar den faktiskt nu. älskar hennes röst ;o

" />

AVSLUTNINGSKLÄNNING

                        Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Det här blir nog min avslutningsklänning det här året. Älskar den, riktigt fin. fast man ser typ bhn under men jag kommer ha vit bh så ah (: Vad tycker du om den? den finns på cubus för 299 kr om nån vill veta de ;d
Men nu ska jag nog lägga mig. puss godnatt <3

" />

THIS IS WHAT I'M MADE OF


nu. från och med nu. ska jag bli bättre på att blogga ! :'d
Linnea och jag gick runt på stan efter skolan. Vi letade skolavslutnings klänningar. Hittade en jätte fin klänning som var vit från cubus för 299 kr. Berättar kanske mer om den sen. iaf så var jag tvungen att vara hemma 5 eftersom jag skulle direkt åka till linköping när mamma kom hem. Var hos min faster i linköping och gjorde klart bilden. Man skulle på något sätt förstöra en bok med ett budskap osv. Jag gjorde en choklad ask av min bok haha blev riktigt nöjd faktiskt (; Jag gjorde den hos min faster eftersom hon har så mycket pyssel/scrapping oså. (: kanske visar bilder nån gång på mitt konstverk eller vad man ska kalla de :D

" />

skönaste killen asså , HAHAHHA :D

" />

Here I come, da da dum

hej, jag har varit hemma ett tag nu. men min mammas dator har pappa lånat ut så mamma var tvungen att låna min och jobba på, så därför har jag inte kunnat blogga. men i alla fall så stannade johanna och jag kvar idag, vi hade bild och vi måste ha det i morron också. det är redovisning på torsdag, kommer aldrig hinna :oooo




" />

DET BARA ÖSER NER ...

det bara öser ner, verkligen öser ner regn. oherre! men rätt så mysigt att krypa ner i sängen och skriva idrottsuppgifen när det regnar ute, mjo. men iallafall dagen spenderades först med bästavännerna och efter det när de åkte hem så träffade jag tre härliga bruds, ibland var det krig men det funkade. haha nejdå! men inte mycket mera och skriva än att norrköpings skvaller blogg gör min ikväll sometimes, iallafall idag. puss.
" />

OHERREGUD, HUR SKA DET GÅ?

just nu sitter jag i mitt vardagsrum och ser på eurovision med alexandra och belma. alexandra ligger på golvet för att hon är så nervös och belma skriker för att bosnien ligger bra till. ni skulle bara sett förut hur glada vid vart när det gcik bra för snyggingen eric. haha en till favorit för oss alla var LIPSTICK med de där tvillingarna, så skön.
men när det slutar ska vi äta upp chipsen, snacka killar, smsa och ha allmänt mys. puss babes!

update - fuck azerbajan, kan ta sig. sverige ska vinna eller irland, twinsen duvet.


ni betyder allt och lite till, ni gör livet underbart. älskar er något enormt!

" />

Nytt !!

Kom precis hem, har varit i linköping. Första på ikea, sen var jag i ikano och letade efter ett par ljusa jeansshorts, men dem fanns inte i min storlek. så jag åkte in till stan och där fanns dem. sjukt glad över att ha hittat några, nu har jag allt jag behöver till dansuppvisningen. <3



" />

FINNS DET SÖTARE ?

 så jävla gulliga.

 Jag har inga nya bilder så det får bli en gullig video jag hittade på youtube.Just nu sitter jag bara vid datan. ska strax börja plugga med idrottsuppgiften så att den är klar. Sedan blir det väl att fixa mig och packa osv. Bäst igår, fyfan vad kul vi hade på stan. Vi var inne i chilli affären där dom säljer möbler oså filmade vi oss själva när vi låg på några soffor. Johanna kommer lägga upp videon här på bloggen så fort hennes data funkar eller så fort hon fått en nu. (: Puss

" />

It's for you and not for me

hej, gårdagen spenderades hemma framför tv och datorn, gjorde mycke av idrottsuppgiften. ska göra det sista idag bara. snart drar jag till ikea, och ikano. bli att titta efter ett par ljusa jeansshorts och lite mer. puss ;*





" />

@ SÄNGEN, CHILLAR GÄRNET

ligger just nu i sängen och chillar. har datorn i knät och skriver på idrottsuppgiften tänkte bli klar med halva idag. och nej min dator är inte lagad är inne på den 1000 år gammla laptopen som jag hitta i 'skrubben' typ. Igår så spenderades dagen med belma och alexandra, längesen jag hade så kul faktist. vi skulle till en kiosk, åkte spårvagnen fel två gånger bara för att komma dit, bara vi som lyckas med det. haha hände massor saker men orkar inte berätta allt nu, men tjejer ni är världens bästa älskar er något enormt. men sen när jag kom hem gick jag ut och träffade jessica, hanna och johanna.
idag ska jag städa mitt rum, innan bruds kommer hit. sedan ska jag bara tagga loss till eurovision, underbart. puss!

" />

SKA MAN FIXA HÅRET SÅHÄR IMORGON?

" />

DAY 2 - EN GAMMAL BILD PÅ DIG


" />

GODMORGON !


Blev riktigt glad igår när sverige gick vidare ! Tyckte faktiskt att det var många låtar som var bra den här gången. brukar oftast it va så. Älskade särskilt estlands låt, bättre än popular fan. <3 Iaf så ska jag ta o duscha nu senare blir att träffa Sebbe, Johanna, Mario, Linnea och Linus trorja (: <3 puss.

" />

Erik Saade !!

Erik saade gick vidare till Eurovision Song Contest 2011, det bli sjukt mycket roligare att titta på lördag då, ;) <3
" />

LIVET LEKER, SOM FAN

saknar mitt hår, innan jag klippte det för nu fuckar bara luggen.

kom nyss hem, var på ingelsta med syster o mamma. inköpet blev bara ett par korall färgade shorts från h&m. man ska ha dom i midjan men galet snygga belma vet nog vilka jag menar. men iallafall är ledig imorgon, skönt. blir att träffa världens bästa tjejer o sedan några grabbs om det blir något . senare på kvällen kanske jag träffar hanna och chillar gärnet. ha det bäst babes vi höres imorgon.

" />

VÄDRET ! ♥


tycker killen är riktigt grym på det han gör. haha

kom hem för ett tag sen från skolan. har haft gympa, vi kasta frisbee oså. HAHAHAH tommy och jag bästa; trorludäelle? HAHA jävla bebispråk. :'D Har mest vart ute idag och solat istället för att plugga, de är fan onormalt att de är så varmt nu ;o men jag säger it emot det, skönt med sol nu. ska ta o gå ut på baksidan o sola ännu mer snart, för jag känner att jag behöver bli mer brun. för man är ju typ vitast av alla..

" />

dagens outfits


Fanny - jeans från JC, blå randigt linne från monki och convese (all star).

Alexandra (idrottskläder) - gråa mjukisbyxor, svart linne från gina, blå vår-jacka från bikbok och convese (all star).

" />

I wish we had another time

Hej, kom nyss hem från skolan. Eller kanske för en timma sedan, hr tittat lite på tv och bara chillat. Vi är lediga i morron, eller typ hemstudiedag så ska jobba lite med en idrottsuppgift. Snart kommer min kusin ringa och vi ska möta henne på stationen, sen åker vi till min gamla skola. Min syrra och hennes klass ska ha gårdsfest oh jag ska hjälpa till, typ står och fläta hår och sätta i snöre och pärlor och allt. Men nu ringer hon så nu måste jag gå, puss ;*



" />

singing to a song

Hej, jag varit hemma nu ett tag men har inte orka blogga. Men nu tänkte jag göra det. Alexandra skulle vara kvar idag, Emelie skulle gå och Michelle skulle göra något annat. Så jag fick åka spårvagn hem själv. Men fick sällskap av Tilda till söder tull i alla fall. Men på spårvagnen då satt jag där och sen kommer det en med en hund. Och hunden nosar på mig och sen lägger den sitt huvud på min sko. Haha, gullig hund asså det såg ut som det låt och sov på min fot hahah ;) §               
Men om kanske en kvart kommer farmor och farfar och hämtar mig, blir at åka på speed way ! kanske träffar Michelle där för hon pratade om att hon skulle ditt, puss :* <3



" />

SVAR PÅ TAL



ni vet väl att johanna köpte en kräm häromdagen, så att man blir brun och glänser lite i huden. det är dock inte brun utan sol så vi rekomenderar den eftersom den är väldigt lätt att ta bort och håller inte så länge, fast om man vill bli väldigt brun så bör man använda den varje dag för då blir det bäst resultat. fast man måste vara väldigt noga när man smörjer in sig i den eftersom man kan bli fläckig om man slarvar. men nu ska vi plugga sexualkunskap o sedan träffa lite folk. puss!

" />

don't cry

Hej, har varit hemma ett tag nu. i skolan idag hade jag bildws, så nu är jag nästan klar, ska bara göra lite saker i morron. Tilda och jag hade jättekul, gjorde lite saker.haha ;) men när alexandra, jag och michelle skulle åka hem gjorde vi typ en djurark på spårvagnen. haha aa, men vi gjorde olika ljud . några konstiga barn tittade på oss hela tiden och tillslut kom deras mamma och sa till oss, haha sjukt kul !

men snart bilr det träning för mig, ska träna ute. för första gången och det ska bli sjukt kul. puss ;*



" />

I'M SO LUCKY. I'M SO LOVELY

ser att dom andra har bloggat massa så då kanske de är bra om jag också bloggar nu. (: Imorgon tror jag de blir att gå på stan med brudarna ? fast dom vet inte att vi ska göra de haha men ska smsa de snart till dom (; På onsdag blir de att träffa Sebbe o Mario med Johanna. Har inte så mycket mer att skriva, puss.

" />

DAGENS BÄSTA - RÄTT SÅ GAMMAL MEN ÄNDÅ

" />

Judas Juda-a-a

har bakat bullar, alexanra vet det i alla fall, haah. Men de blev jättegoda, första gången jag bakade så jag är nöjd.<3


" />

Why u lookin so fly, why u lookin so shy ?cause i can do it all night

sådär snygg rubrik va? kom nyss hem förresten, var iväg med pappa. kirrade body lotion med brun grej i. gillas! passade även på att ha kepsen på mig, smart när håret är fucked up. men snart ska jag göra smoothie godaste som finns och sedan duscha. galet tråkiga inlägg jag gör men kommer ni ihåååg mobilbloggar fortfarande eftersom datorn är sönder, hoppas på en ny klart.
" />

Nytt, ;)

 
Kom nyss hem. har varit en sväng på stan och tittat lite, fick med mig två linnen hem. Åt också glass och så, älskar verkligen vädret. imorron kanske det blir bara jeansshorts, ;)





" />

I'm so lucky, lucky

Hej, idag har jag varit på dansuppvisning. Min syrra dansade och även Alexandra. Johanna skulle varit med men hon blev sjuk. Alexandra hade tråkigt där så jag va med henne, vi försökte logga in på bdb men internet var så segt så vi gav upp. I alla fall har jag tittat på möbler också, soffa och matbord. Hittade ett vi ville ha, så pappa ska beställa det imorron.
Imorron blir skolan, ska också kanske baka bullar till en gårdsfest min syrra ska ha. Puss ;*



" />

PEOPLE CHANGE, SHIT HAPPENS BUT LIFE GOES ON

eftersom jag mådde as dåligt imorse så stannade jag hemma och missade dansuppvisningen inte kul. men nu mår jag bättre som tur är, men iallafall förut så var mamma gullig och kom hem med lite saker till mig. en bikini, byxdress, tights o ett linne från monki. mycket nöjd tjej här! tack mammi. fast linnet var lite kort men det ska tydligen vara ett maglinne typ? get it. men nu ska jag träna, känner att det är för jävligt att datorn är sönder har massa pics , dels från valborg. inte lite segt, men puss ha det bäst.
" />

FINASTE KILLEN. JAG SVÄR .



" />

I'm beautiful in my way


fan vad nervös jag är för idag ;o Jag ska ju dansa i Stadium Arena idag ! Johanna skulle också dansa men hon mår inte bra så hon kommer inte vara med. Har inget speciellt att skriva. Uppträdandet igår vid media markt gick skita bra, förutom att jag kom bort mig ett tag. men aja.
puss !





" />

mobilinlägg

Hej, har tagit typ en halv timma att logga in på blogg.se för det är så dålig täckning här. Iallafall så är jag på landet, blir att sova här i natt. Under dagen har jag varit så stegeborg, vi fira min syrra, gick runt och tittade och åt picknik och så. Sjukt mysigt faktiskt, vi har gjort egen pizza på grillen till kvällsmat och nu sitter jag och min syrra med våra mobiler och äter chips. Hah Men nu kan jag inte blogga mer, mobilen är as seg. Jag lovar att blogga mer i morron, puss <3 :*
" />

Ingen rubrik här va

gama bild från akrivet, men alexandra du ska bara veta hur mycket du betyder. du är galet snygg o helt underbar.

har inte bloggas på ett dag men here u go, kvällen spenderades med de allrabästa träffade på lite skönt folk o så. åkte space jam o massa andra, tror jag tappade mina pengar eller inte allt då. skulle igentligen åkt till linköpin nu på kvällen men blev inget av det eftersom jag har dans imorgon på medi markt. taggad men vi kommer inte hinna träna, crap. men kommer gå så bra! på kvällen sen vet jag inte vad som händer. skriver mer om kvällen idag imorn eller något är trött nu haha o så ska jag upp tidigt imorgon, puss.
" />

Snaaart drar jag (;


Ska bara fixa mig lite, osv först sen tar jag spårvagnen till stan för att träffa Johanna och Hanna. sen åker vi tillsammans till folketspark ! Blir grymt med bästa. <3 Biljetterna kostar hälften så mycket så nu kan jag köpa 10 biljetter för bara 125 kronor (;

" />

dagens outfits


Johanna - avklippta jeansshorts, nylontights, svart tröja från gina och converse (all star).

Fanny - avklippta jeansshorts, nylontights, vit/blå randigt linne från monki, svart kofta och converse (all star).

Alexandra - jeansshorts, nylontights, tröja från gina och converse (all star).
" />

Baby im your's for life


Jag kom hem från skolan nyss. efter skolan gick jag och alexandra och åt en glass på mc, och sen gick vi till bibloteket för att låna en engelska bok till skolan. Sjukt gott med glass. snart blir det dans för mig, ska kanske cykla dit, får se om jag får tag på de andra. puss ;*

" />

And I move with the sky

HEEEJ !! kom nyss hem från träningen, tycker det är duktigt gjort. jag slutade klockan 8 på stadium arena, jag cyklade hem, duschde och åt mat på en halvtimma. sjukt bra tycker jag. Sms:ade nyss Tilda om att hon ska logga in på msn, vi ska plugga lite kurs nu ;)
Men hinner inte skriva mer nu, pusss ;*



" />

WHEN HE COMES TO ME, I AM READY


" />

I'm on my way

Hej, idag hade vi idrott i skolan, körde brännboll och baseboll, rätt kul men jag är inte den bästa på att slå iväg bollen precis. Jag kom hem för kanske en och en halv timme sedan och har ätit macka och så och också tränat kurs med Tilda på msn. jag tittade nyss på min eds och jag hade fått min bedömning i religionen, fick bara röd pist fast jag ville ha svart ....
men snart ska jag på träning och efter det läsa på kursen en extra gång för imorgon är det prov i sexualkunskap. tror det kommer gå bra, hoppas det i alla fall ! men bloggar nog när jag kommer hem, puss ;*



" />

BABY BABY BABY OOOH


Bilden är lila. kanske du ser ? men mest är det för att de är justins favoritfärg. yess

Haha men ah nu ska jag jag it vara ett jobbigt justin- fan. Vi spelade Baseboll och brännboll på gympan. Jag äger på Baseboll ! :D fick poäng direkt såklart (; ikväll blire bara att plugga till provet imorn i sexualkunskap. (: Fanny hade lagt upp dagens outfits, tror vi ska börja med det varje dag nu om vi kommer ihåg (; Men jag förstår it varför Fanny redigerade bara hennes bild? men aja. puss !

" />

svar ;



svar; Hej linnea, saknar dig också, skulle vara sjukt kul att hitta på något med alla tjejerna. du kanske vill följa med till tivolit i folkparken på fredag ? :D <3
" />

dagens outfits


Alexandra -
svart linne, rosa tröja från gina, svarta lackleggings och konverse (all star ).


Johanna - avklippta jeansshorts, linne från weekday/cheapmonday, nylontights och converse (all star ) .


Fanny - jeans från JC, grå tröja från gina och converse. (all star)

" />

CHILLLLLL I SKOLAN

Image and video hosting by TinyPic

hej babes, sitter här med bästa tjejerna. vi ska snart gå men bara så att ni vet min dator är sönder. puss ha det bäst, förresten till allt norrköpingsfolk - kom till mediamarkt på lördag för alexandra, jag + massa annat folk från vår dansskola ska dansa där i någon halvtimma, chill.

" />

SNÖ :/

Hej, vaknade nyss och tittade ut genom fönstret … snö!! snö i maj ? det ska vara sol oh varmt, inte snö och kallt. Snart åker jag till skolan i alla fall, kan ju inte cykla nu när det snöar, men ska vara kvar idag så bloggar när jag kommer hem , puss ;*



" />

Sista inlägget idag (;

NÄMEN HEJ !
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Nu tar jag och lägger mig. eller iaf borsta tänderna, tvättar bort sminket och flätar håret osv. Ska alltså satsa på lockigt hår imorn ! (; Imorn är det dans, Johanna och jag har tänkt att stanna kvar längre så vi kan allt till på lördag då vi ska uppträda utanför Media Markt. Har hört att The Moniker och Swingfly från melodiefestvialen kommer vara där också och uppträda. Gud vad nervös jag kommer va eftersom det kommer säkert vara mycket publik isåfall. ;o 
 men iaf, nya saker jag köpt ser ni på bilderna där uppe. Rosa tröja från Gina och svarta strumpbyxor som också är från Gina.
GODNATT!

" />

NEW THINGS

Var precis nyss i maxi/ingelsta shopping o köpte en ny parfym, en concealer, två svarta strumpbyxor och en rosa tröja. Var där med mamma. Testade den här nya glassen, twister fast med vanilj också. så jävla god aso <3 men iaf så hade ju Fanny skrivit att vi skulle jobba bild idag men jag glömde helt bort de så haha. Jag skulle göra en chokladask av en bok men nu så ändrade jag mig och funderar på vad jag ska göra istället. några idéer? Jag ska göra om en bok till något konstverk eller hur man ska säga, jag ska iaf ha sönder boken på nåt sätt (: Med ett budskap hällst ;d Fick höra att Justin Bieber var med igen på CSI igår. tur så spelade mamma in det ! så det blir att titta på det nu. puss :*

parfym. LA RIVE - HAVE FUN. finns på H&M för 39,50:-
concealer by H&M finns såklart på H&M för 49,60.



" />

I close my eyes and I can see a better day

Hej snyggingar, har varit i skolan idag. hänt många roliga saker, skrattat sjukt mycket. vi har suttit i torstens rum och även pratat om att gå på tivoli på fredag, många säger att det är något med jag vet inte riktigt ?
Åkte hem med alexandra efter skolan och har nu läst lite ur min engelskabok jag ska läsa med skolan!
bloggar sen igen , pusss :*




" />

me heart is refusing me

Sitter och dunkar musik framför datorn, snackar även med Tilda på msn. hade föreläsning i sexualkunskap i skolan idag, linnea ringde mig och jag hade glömt att sätta på ljudlöst så aa, inte så kul ... men vi fick några frågor vi skulle göra och Johanna och jag gjorde dem när vi stannade kvar. imorron bild det bildws med Alexandra. hon ska komma till mig på morronen för jag ska ta någon chokladask till henne, aa orkar inte förklara men nu ska jag ta och äta lite. pusss ;*



" />

THAT'S WHY I PUT MY HANDS UP FOR U BABE

Sitter just nu vid skrivbordet och pluggar svenska. Och ska snart börja plugga tyska också. Hann typ aldrig plugga på skolan eftersom jag hade hemkunskap halva dagen. Vi lagade en äcklig vegetarisk pizza och pizzasallad, och fruktsallad till efterrätt. Det ända som var gott var typ fruksalladen som man fick med lättyoghurt. Förstår it varför dom alltid ska göra maten nyttig!? det blir ju bara äckligt då ;s som grahamsmjöl? fyfan. skit mjöl ;o Och bönor istället för kött? -.- gud.
men aja imorn trorja jag ska vara med Linnea efter skolan. (: Många säger att tivolit kommer vara öppet på fredag igen, hoppas de. tror det eftersom karusellerna o allt är ju kvar i parken så (: Blir nog att gå dit med Belma, Tilda och kanske Linnea o Johanna. <3




" />

@ skolan med snyggingen

hej babes, sitter här i skolan med fanny. vi har precis blivit klara med sexualkunskapen, bra dära. min dator har blivit fucked up, så inget blogg för mig då. fast några mobilbloggar osv kommer jag fixa! dagen idag har varit bra, på föreläsningen så ringde fannys mobil o så, sedan något helt annat dårå - har snackat med belma o vi har bestämt lite saker, bäst helt klart.

" />

What if




" />

Valborg ;)

Kom hem från träningen för kanske en kvar sedan. Har inte varit hemma på hela dagen, så skönt att komma hem. Jag hade tänkt läsa ut en bok som jag ska redovisa den här veckan men så blev det inte, har inte läst något än men ska försöka göra det sen.  Imorgon är det skola igen, ska ha föreläsning i sexualkunskap och så.

Kvällen igår var klockren, hade jättekul med sötaste och snällaste personerna. Jag skulle mött Alexandra, Johanna och jeppe vid tivolit men eftersom min mobil inte hade något batteri så kunde vi inte ringa till varandra. Jag sprang och letade efter dem, eller Elsa, jag och Mira gjorde det och vi hittade dem inte så vi åkte hem. Sen ringde Alexandra och frågade om hon och jeppe kunde komma hit för Johanna skulle ha gäster. Så Alexandra och jeppe kom hit, vi var ute lite, smällde raketer, sjöng singstar (hahha)och så (:
Men nu orkar jag inte skriva mer, pusss :*




" />

TRANSITION


" />

1 MAJ

Har bloggat JÄTTE dåligt. förstår it mitt problem. men iaf så är det 1 maj idag. (: Har lite att plugga, sen senare på kvällen går jag och Michelle kanske till folketspark där det är massa karuseller oså ;d Har tre biljetter kvar från igår oså har jag en hundra lapp kvar så tror jag kan köpa tre till. Idag börjar nåt värsta dåligt på spotify så man måste betala så det blir bra. annars så får man bara lyssna på en låt, 5 gånger oså. -.-

" />
bloglovin
RSS 2.0