Gillas mycket



Köptes i lördags, men skitsamma nya är de iallafall. Finns på H&M, tvek ifall de finns kvar eftersom när jag köpte dem så var det bara två kvar. Men jag älskar dem.
 har för mig att dom har funnits på gina, monki & bikbok? :D

" />

Tisdags låten då




Sitter & dunkar musik, just en sån här låt gör kvällen lite bättre. Haha, men ja kesha har släppt ett nytt album. Aso gud, vad bra hon är massa kärlek till den här låten och we are who we are.

" />

You know that i'm running this town

Idag har jag varit i skolan, har skrivit om william shakespeare, gått på engeska pass och gjort so prov. Gick faktist bra, kunde nästan allt. Fast vi hade it lång tid på oss så man blev lite stressad, exakt ja fanny. haha. ;)

Men i eftermiddag blir det att se på top model(nu för det har redan börjat) sedan åka till maxi. Och ikväll träna spanska glosor, bra va?

FÖRESTEN ALEXANDRA, IMORN ÄR DET FÖRSTA DECEMBER. GLÖM INTE VAD VI HAR BESTÄMT GULLO!

pussar, bloggar snart igen. ni ska få se vad jag köpte för något i lördags.
" />

dagen <3

Hej! Skolan idag har varit bra har redovisat svenska och blev godkänd, jättenöjd. sen har vi haft so prov, det var jättelångt och vi hade för kort tid på oss men blev klar i alla fall. Sen åkte jag och alexandra  spårvagn hem.
Nu ska jag ta och äta lite, kanske pepparkaksdeg. :P sen ska jag kanske ut med några!<3

puss

en bild på alle sötnos (tagen i spårvagnen) <3 :D
" />

Jävla grekland och romarriket -.-

Nu har jag varit duktig och pluggat som fan. Eller jag var duktigare igår för då svarade jag på alla frågorna och så renskrivde jag alla frågor på datan. Sen nu idag så sa dom att man inte fick skriva på datan.....?...... omg....
Jag svär jag dog då. För jag hade slängt mina förra papper så nu när jag kom hem från skolan skrev jag av allting. Det tog fan 4 timmar att skriva av oh shit! -.- Har kramp i handen och har ont i nacken. Men nu är det klart iallfall. Fast har kvar nu att skriva av begrepplistan som tar nog också ganska lång tid. Jävla kurs. :@@

Men aa, idag så blev jag mulad två gånger. inte kul. Jag sa bara till Emelie att jag inte hade blivit mulad den dagen och då mular hon mig! skitungen <3 Hahah fast då attackeras Emelie med snöbollar av Kevin, Jeppe, Pascal och massa andra sexor. de bra (Y'' :'D <33 Sen när dom var klara går jag fram till Emelie och mular henne. >:D <3  Men då helt plötsligt blir jag mulad av Linnea, inte den här linnea på bloggen en annan linnea. ;o hhaha <3 men det var fett kul. <3 Stackars Tommy blev också mulad när han gick ensam till maten av niorna xd <3

J A G  H A R  H I T T A T  M I N  S L A D D  N U ! ! så jag kan överföra bilder :D så snart kommer ett inlägg med massa bilder från när jag var med Frida i Stängnäs och lite mer. ;) <3

Men nu måste jag börja skriva av begrepplistan, PussN ;*
" />

Dagens låt nu då. <3

Dagens låt:


Jag orkar inte förminska själva videon så nu får ni se lyrics också ;) (y' <3

PussN ;*
" />

Prov i morron

Hej, vi har inte bloggat så mycket den senaste veckan men nu ska vi börja igen. Dagen idag har varit bra, har pluggat mycket för vi har prov imorron, som jag fick veta idag för att NÅGRA inte har sagt något, hahhaha! :P men måste plugga massor nu ikväll för att jag ska klara provet. <3 :S

Ikväll blir det att plugga. Ska skriva en slutreflektion i svenska också, men nu orkar jag inte prata om läxor mer. Det är verkligen jätte mycket snö ute, mysigt och det känns verkligen som att det är jul snart. ! Älskar julen!!

pussar


en bild på belma, Tilda, johanna och jag när vi sitter i cafe´t. sötnosar!! <3
 SNAR ÄR DET JULLLLLLLL!!!!!!<3 :D
" />

Who's that chick?

Dagen idag har väl varit som vanligt, har jobbat historia med alexandra, fanny & tilda. :D
Alle tog sönder min penna då, hahah. smidigt gumman!
men ja, åkte buss hem med T och Linda, snorungarna satt på bussen. Man har ju seriöst något fel om man slår folk liksom utan anledning, aja. Kom hem vid 14:10.

Planerna för ikväll är att plugga spanska och historia, eftersom jag har So prov imorn. Sedan så får vi ju inte glömma att jag ska platta håret & se på top model och svenska hollywood fruar. Ja min kväll det!

" />

veckans planer .

" />

mul kalas . ;)

när vi hade ätit lunch så skulle vi be sixten o johan att va md o hjälpa oss md att mula lillkevin . den lille plutten . ;) men först ville dom it men sen kom dom ut ändå . men då när ja o sara skulle ut så verkade dt som att alla var mot oss . alla väntade tills vi skulle komma ut och sen springer vi och sara ramlar . och dt såg fett roligt ut . hah . :D men typ massa 6:or sprang efter oss , och vi har fett hala skor på oss så vi var typ nära på att snubbla hela tiden . dt går it att springa fort md dom . men sen så typ slutade dom och ja mulade emelie , min fina docka . och mathilda som är abrahams son . HAHA . :D har typ it pluggat idag . ;o
men ja måse plugga så tänker plugga ikväll om ja är duktigt . (Y)
just ja .
hittade en femma, och nu är ja hemma .
hihi . dt rimmade . :D

just ja faan . åkte buss md becka hem och massa småbarn som betedde sej som 7:åringar . men dom var typ 11 ele 12 . men dom slog oss md tidningar och reta oss o allt . så vi snodde deras mössor . och en av dom fick it tillbaka den och så skulle den av vid ica precis som han . så ja gick av föra och tog upp snö när han it märkte och sen klev han av bussen och ja gick fram o mula han . trode han skulle få värsta dampet men han sa it så mkt . hahha :D

" />

tända första ljuset

Kom nyss hem från träningen, va inte så jobbigt idag men är trött ändå. Nu ska jag ta och skriva klar det sista i svenskan och sen bara ta det lugnt. Utanför är det snöstorm. Oj ´, vad mycket snö, men det är bara mysigt oich nu är det 1:a advent också så man börjar få lite julkänsla. jag längtar redan till jul.

I morron är det skolan igen, blir roligt att träffa alla. har saknat er så mycket!!<3 :D
pussar o kramar
" />

Gossip girl, mys

Jag har bloggat dåligt känner jag, men ja igår så spenderades dagen med hanna. Vi gick på stan o jag köpte ett vitt pannband och svarta silkes tights typ. och idag så har jag pluggat kurs & bakat pepparkakor. Gick inte på träningen för jag är förkyld. Kul, nej.

men nu ska jag se på gossip girl, min drog. Sedan så blir det väl att förebereda inför imorn, blir nog att platta håret imorn för jag har duschat nu. så jag får gå upp tidigare imorn, pussar! :D

" />

Ny bakrund.

hejhej :)
ändrade bakrunden.
vad tycks? :)
om ni inte vill ha den så är det bara att ändra. ;)
ville ha någon förändring på bloggen lite, hehe. ;)
" />

Frågestund! :D


" />

snöstrorm

hej, just nu sitte r jag här med datorn brevid mig och min katt i knät, vi har ljulpyntat lite så det käns verkligen att det är jul snart, idag har jag hämtat en bäddsoffa som jag ska ha. Min kusin hade den förut så den är begangnad men det gör inget.
dte är snöoväder ute, det snöar as mycket så man kan knappt vara ute.
jag har också pluggat idag, har bara lite kvar.är snart klar med svenskan. :P <3
ikväll blir det att duscha håret och förbereda inför veckan. ska redovisa två steg i svenska och engelska.
pussar
" />

Julpyntat hela huset.

Imorn är det ju första advent. Så mamma och jag har julpyntat hela huset och lyssnat på julmusik. Fast innan städade Pappa. Det är mycke julmys här, älskart. Jag älskar verkligen julen de är jätte mysigt plus man får massa pakeeet! :'D

Min önskelista 2010:
1. Canon EOS 1000D (systemkamera)
2. Kläder (hällst från gina)
3. guld/silver/brons nagellack
4. Ny foundation
5. Extra - volume collagene mascara
6. Vit BH
7. Ny mobil

Det är det jag önskar mig än så länge, mer kommer jag säkert på senare. (;

Men snart blir det att plugga kurs för jag har knappt börjat med kursen... oups!
På tisdag är det ju prov på det, om antika grekland och romarriket.
Jag hatar kurs och förstår inte varför man måste lära sig allt inom kursen. -.-
aso, varför måste man veta massa om antika greklan och romarriket? Det finns ju fan ingen som bryr sig om det. Stör mig så mycke på att vi måste lära oss massa skit vi inte behöver lära oss.
Som Bild, Syslöjd och Träslöjd. Det kan man läras sig genom att gå med i en kurs på fritiden.
Varför ska man kunna det? Helt jävla onödigt -.-

Men nu ska jag inte vara negativ.. J A G  Ä L S K A R  J U L E N ! ! < 3
En random bild jag hitta på google.se.


PussN o god advent ;*

" />

bloggat dåligt

Hej, igår bloggade inte jag något, hade inte tid. Jag hade så mycket att göra, läxor och så skulle vi hämta hem mina katter från linköping mm. men nu ska jag försöka blogga lite mer. ;P

Planerna för idag är att jobba lite svenska, ska kanske också va med någon, får se! ikväll ska vi till några kompisar och äta mat, nice.

bloggar igen sen, lite senare, puss!!<3

" />

Arå

Sitter med hanna här, vi var nyss ute. Mula henne, klart ju. Jag gillade ju hennes status på fb så jag var tvungen.
Men hon drog ner mitt huvud i snön då, så ja. Men nu så äter vi chips och dricker läsk. Vi har kollat på en massa vidoes, laserturken , finska tanter och allt shit. Alltid lika kul!

Imorgon så blir det att åka till stan med hanna igen, inköpen blir faktist ett pannband(båda hanna o jag ska köpa det) och sedan någon julklapp. Pussar!

" />

Trådlöst internet nurå

Idag har jag gjort spanska hörförståelse och skriva grej, mycket på en dag. Sedan så har jag ju också gjort klart historian. Har filmat massor, har skönaste. Varje gång jag ser den så dör jag. Sedan så har man blivit mulad, fast jag har också mulat. Haha, så går det . ;)

Pappa kom hem nyss, han hade visst köpt en htc wildifre. Vill med ha en sån, fast i vit. Älskarn, men ja han hade också köpt trådlöst internet till mig. En sån där liten sak som man sätter i datorn, mycket nicigt för nu kan jag ta med mig datorn.

" />

Älskling

" />

Plugg nudå

Arå, nu blir det plugg. Spanska bara, men har två prov i det imorn. Jobbigt, fast jag kan ju nästan allt. eller?
Men ja dagen, åt på mc med bästa, sedan så var det idrott. Har inte hänt mycket, mer än att jag har spelat in en massa videos där tilda skriker turban hela tiden. Läggs inte upp, tyvärr. ;o

Snart efter plugget blir det att platta håret, och fix lite. Varför jag plattar håret är för att jag inte pallar görat imorgon. :)

" />

tillbaka

Hej, nu har jag kommit tillbaka från Egypten. Där vr det 30 grader varm så lite skönare väder än vad vi har här, hahhaha för här är det någon decimeter snö, det är nog nöbollkrig i morron i skolan, ska inte vara med, kanske bara titta på:D
jag har haft det jättebra i Egypten, vattnet och korallerna var fantastiska. Maten var inte så god men det kan man stå ut med, hehe. jag ska berätta mer sen när bilderna kommer också.

Jag har tagit jättemånga bilder men har inte hunnit ladda över dem till datorn än så ska göra det och sen ska jag jobba lite eftersom jag har missat lite när jag varit borta. Ska berätta lite om skolan idag också, har jobbat bra. Är klar med nästan alla kursfrågor, yessss! På lunchen gick johanna, tilda, belma och jag och åt på mc, sen gick vi också till hm för belma skulle köpa en perfym. men när vi kom till skolan och öppnade perfymen var den sönder och halva flaskan var tom, så belma och jag fick gå tillbaka och byta, hahhahah !<3

har saknat er as mycket, Alle, johanna, linda, Tilda, Emelie, Belma, michelle och linnea!!<3
" />

Mobilblogg

Hej bloggen, nu sitter man här i skolan med tilda bredvid sig. Nyss kom fanny , jävlar vilken brownie hon har blivit. Haha, men jag har saknat henne mycket. :D
idag blir det att jobba historia och sedan gå o äta på stan med fanny , belma , tilda . Mys. Pussar!
" />

Sv, tommy.

Tommys kommentar: men så tunga var inte påsarna dem va jätte lätta typ min va ju lika tung som din. ;) :D

svar: Ja, men jag fick gå värsta långa :( o du var ju inte tvungen att gå så mycke, du bor ju typ nära skolan. :o
" />

någon oseriös grej . ;)

Test
Namn: linnea 
Födelsedag: 15 mars
Ögonfärg: mörkgröna
Hårfärg:  mörkblond 
Längd: 168 typ .
Högerhänt/vänsterhänt: höger
Stjärntecken: ja e en firre . :d
Är dina föräldrar skilda: nopp :)

Favorit
Sport: ridning 
Högtid: vinter eller va ? . xd  
Årstid: sommar ofc .

Har du någonsin:

Varit kär: a 
Blivit dissad: ahopp . 
Skolkat: kanske kanske it . ;)
Sovit utomhus: ah ja tror de . ;o
Sett en död människa: nä .
Använt droger: nä -.-

This or that :

Cider/Öl: cider :)
Pepsi/cola:  cola
Kött/veg: kött

Tv/film: tv .
Gitarr/trummor: gitarr
Adidas/nike: adidas :D

Kinesiskt/mexikanskt: kinesiskt . :D

Senaste du:

Skrattade: idag
Grät: igår . :'/
Filmen du såg: javenne . ;o kommisarien späck elle nåt .
Drog ett skämt: drar typ aldrig skämt me ja säger att ja skoja hela tiden . xd

Sjöng en sång: nyss

Har du under den senaste månaden:

Druckit alkohol: nä .
Tagit droger: nej ? :s
Kysst någon: ah .
Sovit bredvid någon av samma kön: ne .
Sovit utomhus: va it den förrut ? ;o
Bakat: nää it på länge . ;o
viljat dö: javenne . man har jobbiga stunder ibland då man bara vill slippa o komma bort från allt .
" />

Jag ser det snöar! Jag ser det snöar! De va väl roligt hurra? :D

Det snöa mycke idag :D hahah, mycke snöbollskrig..
Jag redovisa engelskan men fick rest, fan :( 
Idag var jag typ ute hela tiden.
Stackars sexorna som är mul-offer för niorna. xd  Fast de va kul att se på när dom blev mulade hahahah. fast lite synd vare. (;
Becka kasta massa snöbollar på Kennet, fast han gjorde inget tebax. Det var fett synd om han för han tog bort massa snö från hans nacke 24/7 stackarn..
Sen råkade hon även kasta på Thato fast han gjorde inget heller.
Sen när vi åt ris o kyckling började Becka kasta ris på Michelle och Michelle kasta tebax på henne sen började värsta riskriget eller vad man ska säga. Sen råkade Michelle kasta ris på Thato o Thato ba te Becka: Kasta på henne!
hahah så Becka kasta och då blev Michelle värsta arg och tog hela hennes tallrik full med ris och lite sås över Becka.
Då ser Susann det hon skriker typ över hela matsalen: MEN VAD GÖR DU!??
Hhahaa dom var tvugna att torka borden o så medan jag, thato och Kennet titta på. (;
Sen skvätte Becka massa skum på Thato och Kennet kastar då ett glas med saft på Becka. HAHAHA. så jävla sköna. (: <3
Tommys pappa kom med massa jävla New Body påsar. Fick bära en jätte stor och tung påse hem. -.-
Men nu är jag hemma ;D hehe, annars skulle jag nog inte skrivit nu eller jo, om jag var hos nån annan men jag är hemma. (:
Blir att gå på kussens kalas, Emma. Hon fyller 16 (: Grattis! <3

PussN ;*

" />

Dagen plus lite till

Jo som alla andra har jag varit i skolan idag. Tilda & jag pluggade massa historia och matte. Fast ja, vet inte om vi gjorde så mycket för vi satt bara och skratta hela tiden. Haha, vi snackade även med några som S & J. Förresten skönaste idag, bögen i buren. Linnea och jag är fan bääst på att göra om låtar. 

Tilda gull och jag spela in en videoblogg idag, eller igentligen flera stycken. Tommy filmade, så vi sprang ner för trappor, kastade snö på varandra och allt liksom. Ni får se den imorn ska ba lägga in den i datorn! :D

Men nu blir det mys, ansikstmask och vampire diaries repris, kan inte bli bättre!

" />

Jag, Ella o Linnea <3

Jag klarade att lägga in videon på youtube! :D nu var det ju såhär att det typ inte gick för jag kunde inte skicka över videos till datan m.m. Fast då skickade jag videon istället till Timmys e-post adress och så kunde han spara den och ladda upp den på youtube. Videon ska inte heta alle utan "Kung fu fighting!" hahah ;D <3



Hon längst till vänster med svart jacka är jag, Hon med typ rött hår i mitten är Ella och Linnea är hon till höger med röd jacka. <3

Tommy är den som filmar. :)

PussN ;*
" />

Jadu, Linnea.. ;)

Jag menade den dagen inte hela helgen. (; hehe
Men idag har jag vart på skolan och Tommy filmade mig, Linnea och Ella när vi sjöng o dansa haha!
Vill visa den men vet inte hur man gör för jag kan inte skicka in videos från min mobil till min data sen så kan jag inte skicka till Linnea sen så ville inte Johanna eller var det var så.. :/
Men på nått sätt ska jag kunna visa videon tillslut. ;D
hahah så jävla klockren. <3
Jag pallar inte blogga men jag gör det ändå för vi måste vara aktiva!! 
Jag skriver lite, typ, det jag tänker hahah. Aso jag vet inte vad jag ska skriva.
Den här veckan blir tuff som Linnea sa.
Ska redovisa steg 14 i engelska på onsdag sen under helgen ska jag göra steg 15 i engelska och även steg 15 i svenska. ;o o så ska jag göra projektprov i engelska.
lyckaT..
Jag vill ha coca cola, hoppas vi har de hemma.
Vi hade de igår iaf ska kolla nu :D
NE FU! DET FINNS JU INGE COLA KVAR! :( :@ jaja..
 
Johanna                   o                         jag

PussN ;*
" />

Ångest, hjälp?

Jo idag så har jag & Tilda bara jobbat med matte. Nu kan vi äntligen, smarta cheyer. Men ja nu på eftermiddan har jag pluggat historia, säkert ås har jag svarat på sju frågor eller nått. Så jag tror it det blir spanska nu, eftersom jag verkligen inte orkar. Och så ska jag ju senare se på top model, platta håret så att jag inte behöver det imorn och se på svenska holly wood fruar. Så ja det är min kväll. :D

Snart bloggar jag igen, har verkligen beslutsångest. VILKEN mobil jag vill ha? Haha, antingen htc eller xperia. Vetifan aso!

" />

linnea&tessans lyckades videoklipp . (Y)

HEJ ! :D
haha , sitter här hos tessan nue . min fina flickvän ... §§§§§§
hittade ett videoklipp på henne & mej i hennes data .
vi äggade bussen men dt syns it . för ja gjorde nåt fel md hennes mobil .
hah garvar 24/7 . ;)§§§§
älskar dej älskling ! §§§§§§§§
" />

sitter här md becka (yy <3

tenixen
sitter här md becka på zon 3.
hon läser någon bajsdålig book..
men ja lyssnar it.
HAHA , vi är fettsköna!
men nu snart kmr det några lärare in hit.
så måste dra fort nu.
pussN, <3
" />

alle vad menar du nu ? :)

hehe, alle är lite blind tycker ja..
nee, ja har faktist gjort 9:o inlägg under helgen.
så där tycker ja att du har fel om mej..
o fanny är ju i egyptien..
så då e de bara johanna.. ;)
sitter här på skolan nue.
tänker planera min loggbok före alla andra.
har mycket skit denna vecka i skolan.
ska göra matteprov på onsdag och franska prov på torsdag.. :O
men JA KLARAR DE VAFAN ! :D
ska va med tessan idag, älskar dej flickvän !
<3<3<3
" />

Guten natcht!

Snart blir det att sova, ser att Johanna och Linnea inte bloggat ett skit. :/
Jag däremot har bloggat ett inlägg iaf. :D känner att vi är mycket oaktiva. :c Det måste vi ändra på!
Frida åkte hem typ fyra eller nåt.
Nu på kvällen har jag haft tråkigt och testat massa smik, nagellack och olika hår frisyrer. ;d no life..
Jag har fortfarande inte hittat min sladd så kan fortfarande inte ladda in bilderna.
Kommer nog inte kunna göra det på ett tag för jag har typ letat överallt o jag hittar den inte. :( 
Nu ska jag bara ta bort nagellacket för det blev jätte fult, sen tvätta bort sminket m.m o sen lägga mig. :)
Guten Nacht!  

   
" />

Söndagsmys utan storebror.

Hej hej! :)
Nu sitter jag nere vid mammas och pappas data.
Jag hatar våran header på bloggen.
Men den kommer fixas in någon ny header under julen.
Då kommer det den fina headern.
Men annars kanske det bara blir någon slarv i mellan. ;)
Jag tycker att jag har varit social vid att blogga under helgen.
Och det är väl toppen, men mina inlägg kanske inte är så super roliga.
Men dom får väl duga... ;)
nu ska pappa ha datan igen så ska dra nu.. puss! :) <3
" />

Damen i lådan. <3

Dagens låt:

" />

Länge sen jag blogga. ;o eller aso, inte så länge sen.

Ja, jag hann inte blogga igår för att jag skulle åka till Stängnäs på släktträff.
Klockan 09.30 åkte vi till Frida i Kolmården sen åkte vi bil i 2 timmar till Strängnäs,
 Frida somna i bilen på vägen dit men inte jag! :D <3
 När vi kom dit så var det ganska tråkigt och asoo shiit ;OOO
 Dom fan äter 24/7, dom sluta aldrig äta!
Först vare, Potatisgratäng med kassler sen en halvtimme efter åt vi godis och sen äppelpaj, vi fick välja mellan 3 äppelpajer sen en timme efter åt vi 4 olika tårtor, den ända goda tårtan var kladdkakan med nutella överdrag. <3
Sen åt vi chips och godis SEN TÄNKTE DOM BJUDA PÅ KÖTFÄRSPAJ OMG -.-
Fast vi gick hem innan dom bjöd på det, tur.
Fan.. aso jag vill bara göra situps redan nu.
Men sen när Frida o Jag gick till bilen, såg vi några killar.
Jag ba: Hej! hur många år är ni? ;DD
Dom ba: jag är 9 och han är 11.
jag ba: jaha.. -.-
haha sen så hade vi värsta tråkigt, vi hade inget att göra för mormor o mamma kom aldrig så vi börja snacka med dom ändå,
sen börja den omogna nian kasta snöbollar på oss o tyckte det var askul.
Jag ba: jävla snorunge. -.-
han ba: nanananana! 
Frida kasta tillbaka på honom.
Fast den som var 11 år var faktiskt snäll, eller aso han var normal iaf. Han kasta inte på oss, han snacka med oss. (: 
men sen åkte vi hem, och vi båda somna i bilen. ;*

Frida har sovit över hos mig, jag tänkte blogga igår på kvällen typ 23.00 men Frida var trött och jag började också bli trött så jag palla inte.
Men jag skriver ju nu, så aa.
Idag blir det mest plugg, igentligen skulle Linnea och jag bli sminkade och fotade, vi skulle vara FOTOMODELLER men sen blev det inte så. :/ 
Frida åker hem nån gång, vet inte. (:

Linnea och jag bild!

Lägger in bilder från igår sen, för jag hittar inte sladden. hehe.. ;d

PussN ;*

" />

Mys till max

Är med hanna nu, vi har fotat massor och så har jag sminkat henne. Det skulle bli serri, men vad tror ni? ;)
Men snart ska vi se harry potter, H vill se ettan men jag vill se tvåan, big problems. vi ska även lägga ansiktsmasker, mys ni.

Förresten vi har även spelat in en video, först så tänkte ag göra en videoblogg men så fucka jag ur. Aso jag blev helt konstig på varje, men vi har satt ihop allt.


En bild Hanna tog, hon tyckte den vart snygg. Haha. :D
" />

Ska blogga mera nu, ja lovar

Längesen man blogga, för jag har varit riktigt usel på det. Den enda som har bloggat massa nu i helgen är Linnea, haha bra! :D

Men just nu är det bara chilldill, ser på dirty dancing 2. Har missat halva filmen, man ah skitsamma. Snart så ska jag nog gå ut och fota eller messa hanna. Ikväll blir det popcorn & se på massa filmer, pussar!


Seriös bild till max, nae då.
" />

ja älskar min storasyster♥

ja älskar dej sotrasyster.♥
du betyder allt för mej . ♥♥♥
en ROLIG & BRA video . :'DD <3




pussN
" />

city gross

hejhej.
var på city gross förrut.
ja träffade pontiak, haha.
han var klockren. (Y)
köpte godis till mig också.
ska sova hos mormor inatt..
blir myskväll med henne.
ska snart dra till henne och äta där & allt.. :)
pussN

jag & isabelle. <3


" />

lust att blogga denna kväll.

haha , joo.
ja bloggar hela tiden nu.
men nu blir det sista inlägget trorjag. ;)
eeeeh? ja är bäst & kommer alltid att vara de.
ja saknar tessan fast de gör ja hela tiden.
va snäll ja va som länkade hennes blogg nue. :)¨
pussN alla kvällspigga människor.
bläää på bilden , den ä gammal & tråkig, men full av minnen. <3
" />

nån oseriös bild

nån rolig bild på mig & isabelle.
min andra fina flickvän.
PussN till bara dej isabelle !  <3

" />

såg nyss på film.

tjenixen.
såg på film nyss med familjen.
mamma & pappa sov & ja & erik var vakna.
dom sover fortfarande där nere.
undra när dom går upp ur soffan? :)
dom är lite roliga bara. :D
men ja börjar bli trött nu... och ska snart lägga mig.
tänker vara vaken ett litet tag till tills oscar loggar ut.
älskling, <3
PussN


" />

svar på kommentar :)

svar på kommentar!

Postat av: tommy
seriöst ladda in nåra bilder på dig sjäv linnea dina inlägg är så tråkiga utan nån bra bild ;)

svar: just nu har jag inga bilder på mig på datan för alla är raderade tuvär. och jag har bara två eller tre bilder på mig. ja kan väl ladda upp dom om du tycker det.. ja bjuder väl på de.. ;)
men i julafton så får ja en ny mobil och då kommer det komma in massa nya bilder. :D
puss.
duger den? :)
" />

tjat tjat o mer tjat

hej :D
haha becka tycker vi är osociala.
så måste gå från datan nu.
vi skulle typ göra nån video eller nåt.
laddar kameran så kommer ta ett tag.
ska reta storebror typ snart.
jag ida & becka ska göra nåt nu.
pussN

typ någon bild, haha. har ju inga bilder på datan.. ;)
" />

Nu är det fredagsmyys! <3

Pallar inte blogga just nu, men jag har typ pluggat idag. hehe.. vet inte vad jag ska skriva. Men jag hjälpte också Linnea att redovisa steg 10 i matte. Känner för att va med nån men ändå inte. För just nu vill jag bara vara hemma o mysa. <3
 

PussN ;*
" />

bloggar jag förlite ? :)

shobre vad hender jaow?
nee, men ja tycker om att säga så.
Sitter här med ida thoor vid en varsin data.
kanske drar ut snart, javenne?
tycker ni att ja bloggar för lite? :o
hehe,  nää. de tycker inte ja ;)
men har inga bilder att ladda upp.
så de får bli ett tråkigt inlägg.
pussN

javenne vad de blev för bild. nån bild ja hitta på ''google'' :)
" />

3OH!3

Dagens låt:    
     
Haha, gammal, men de skiter jag i.;)           

PussN ;* 
" />

Million pieces

Chill dag, blev mycket kollande på videos på youtube eftersom gullet Tilda har fått en xperia, det gillas ni. Men på lunchen gick jag, t & belma till mc och åt. Sedan var det idrott, fotboll & en variant av basket. Gick bra ni! :D

" />

Gymnasik är tråkigt :d

Såg att Johanna hade skrivit att det var nåt cp med Blogg.se.
Såklart jag kunde fixa det! ;D
 Så jag hoppas Johanna lägger in den där videon nu när vi var på väg till lunchen igår. :)
Men idag har jag pluggat massaaa, eller i skolan plugga jag inte.
Jag kan inte plugga under skoltid, det går inte.
Så nu plugga jag som fan när jag kom hem efter idrotten! Har både pluggat engelska o svenska.
Så det är därför jag inte bloggat förrän nu. 
Linnea har varit borta ett tag, hon skrev inte igår och har inte skrivit idag heller. :o
Fanny har ju åkt till egypten så det är inte så konstigt att hon inte bloggar. ;d
Saknar henne redan! <33
Men iaf, först på förmiddan var det tänkt att jag skulle sitta med Johanna, Linnea o Michelle i tysta rummet och plugga men så blev det inte.
 För jag var tvungen att göra projektprov i svenska steg 15. ;OO
Jag var inte äns förberedd så jag sög, aso jag skulle typ skriva en diktanalys.. fatta ingenting. ;s
Sen när jag kom tillbaka till tysta rummet, var det inte alls tyst. Johanna, Belma, Tilda, Michelle och Becka satt där så det var jätte kul men det blev aldrig att jag plugga.
Sen gick vi till maten o åt äcklig soppa.
Sen försökte jag plugga igen men jag palla inte.
Men Michelle
skulle redovisa svenskan så jag hjälpte henne o förbereda sig.
Vi kom försent en halvtimme till gympan för redovisningen tog lite längre tid. :)
Men det gör inget, för då slapp vi halva gympa lektionen, hatar gympa!! :(
Vi typ spela fotboll o sen körde vi  typ fia med knuff fast man skulle spela basket istället och sen om man fick i bollen i korgen skulle man gå fram ett steg med sin färg.
 Och vi vann typ båda gångerna fast våran gympa lärare tyckte att ett annat lag vann första gången, men det var vi.
Han är dum i huvet. :D

PussN ;*

" />

Alexandra, Johanna & Linnea



Vår första videoblogg här va, men ja det är det här som händer en vanlig skoldag när vi går till lunchen. Kanske kommer mer videos sen, eller vi vet att det kommer göra det! :D

" />

Blogg.se är cpe

idag var det väl en vanlig dag, idrott och så. Det mesta av dagen satt jag, Belma & Tilda bara och kollade på videos på youtube. Eftersom T har fått en xperia, sjukt snygg. Förresten blogg.se är cpe nu, så jag kan inte lägga in bilder eller nåt shit. Så det blir det blir mer inlägg sen istället, pussar! :D
" />

Sista inlägget

Igentligen pallar jag inte blogga just nu eftersom jag både är ledsen o trött. Jag är alltså inte på humör. Men ska plugga lite engelska nu, sen vet jag inte. Jag vet inte vad jag ska skriva, för igentligen pallar jag inte skriva ett inlägg men eftersom Johanna, Fanny o linnea inte skriver nåt i bloggen så känns det som om jag är tvungen. men hejdå.
" />

I don´t mind

Dagens låt:

" />

Dagen.

Dagen idag har inte varit så speciell. Pluggade först innan lunchen och gick på matte kompass som jag tvinga med Linnea på. Haha, hon fatta typ ingenting men jag fatta! ;D Och nu tänkte jag skryta lite.. Jag fick faktiskt beröm av Stefan! :D <33 haahahah, Tommys min var: ;OOOO hahahah <3
Stefan ba: Du är duktig du!
Jag ba: jaså, TACK! ;DDDDDDDD
Tommy ba: ;OOOO
Linnea ba: ;OO ;DD <3
haahaha <3
Sen gick jag, Johanna, Tommy och Linnea till luchen och då spela vi in en video som Johanna lovat att lägga in på bloggen, annars är hon dryyg. Haha ne driver, men aso hon sa att hon skulle de iaf. :)
Sen påväg tillbaka till skolan från matsalen hade vi tydligen dissat tommy, aso det var inte med flit. :c
Så Johanna, Linnea o jag gick tillsammans, tillbaka. Då typ ramla Linnea så hon fick ett sår o det börja blöda på knät. :'( Linnea o jag tänkte åka hem te henne och byta byxor o så men vi skulle inte hinna så vi åkte aldrig.
Jag stanna kvar idag o hade PH, hände inte så mycke då. Sen så åkte jag och Emelie spårvagn tillsammans och Emelie blev värsta sugen på glass o godis. hehe :D <3
Sen när jag hade gått av spårvagnen så träffade jag Danne som garva ihjäl sig för Philips röst haha xd Philip är ju typ i målbrottet nu så.. :d
Mer har typ inte hänt idag. Blir att plugga efter att jag kollat lite på fb o bdb, sen kanske va med nån. :)



PussN ;*

" />

Vad jag gör just nu..

Hej alla blogg läsare! :D
Just nu så kollar jag på Room raiders. Jag följde med Oscar hem efter skolan och vi körde skipbo och gjorde brända hamburgare. Haha! :D Men dom blev klockrena, jag älskar dig! Men imorse så gick jag till Becka och sen så missade vi bussen och jag skulle gå till nästa hållplats som var närmre och sen efter 30 sekunder så kollar Becka på mig och ser mig springa och fem sekunder bakom så kommer en stor buss, haha! Det var klockrent. Men nu är jag ensam hemma och sitter vid datan, dricker oboy och kollar på room raiders. puss! <3
" />

hejdå!

hejdå alla, nu åker jag till egypten. Kommer hem om en vecka. KOMMER SAKNA ER SJUKT MYCKET, ÄLSKAR ER!<3
PUSS O KRAM!<3 :D
 

" />

Jävla strömavbrott -.-

Förut skrev jag värsta inlägget och precis när jag skulle trycka på "spara och publicera" ska det såklart bli strömavbrott. jag svär, precis när jag skulle trycka på "spara och publicera" -.-.
Så nu måste jag skria om allt.

Idag har jag varit i skolan som typ alla barn gjort idag. Jag låna engelska boken äntligen!
Fast det var värsta tjocka boken, iaf tjock för mig. Hatar att läsa :(
Men jag plugga typ ingenting, skrev typ halva startreflektionen av steg 15 i svenska. inget mer.
Efter lunchen satt jag med Belma o Irma. Hade ganska tråkigt så gick runt lite på zonen o typ snacka med massa.
Och då såg jag Jeppe o Kevin typ sitta på golvet bland toenra haha, undra vad dom gjorde ;)
Jag ba: Hej! vad gör ni? :D
Kevin ba: hehehehehe hej!
jag ba: Hej? xd vad gör ni? :D
Kevin ba: hhehehehe Jeppe vad gör vi? :d
Jeppe ba: Vi ska snart plugga kurs :)
HAHAHHAHAHAAHA aso ni gör mig värsta nyfiken, vad gjorde ni!? :D
Sen när vi sluta och jag gick till spårvagnen med Kevin, Jeppe, Fanny o Emelie.
Kevin ba: Alexandra, du såg inte vad vi gjorde va? :d
Jag ba: Ne, jag såg bara Jeppe? ;)
Kevin ba: Så du såg inte mig? :D
Jag ba: Nae? ;o :D
Kevin ba: okej :D
aaassssooo, jag vill veta vad ni gjorde!? :DDDDD
Men aja, ska få dom att berätta nån gång. ;D <3
Snart ska jag kanske va med Michelle, men hon svarar inte på sms så fårse hur det blir. :)
Hoppas vi kan va för jag pallar inte vara hemma o tråka. -.-

Dagens låt:



PussN ;*
" />

För er som inte redan vet

Vi har märkt att inte alla vet hur man ser vem som skriver inlägget, så nu tänker vi visa här så att ni kan se. :)

Om du kollar på längst ner på inlägget så ser du tiden man har publicerat det, och även hur många kommentarer man har fått. Sedan i vilken kategori inlägget är i, om det är tillexempel johanna som har gjort ett inlägg så står det Johanna där(kolla bilden om du inte fattar) såklart kan det även stå Linnea, Alexandra eller Fanny. Isåsätt kan du se vem som har skrivit där, så kolla alltid om du är osäker, puss alla!

" />

You know i'm running this place

Nu är jag hemma, har hunnit äta och sett på top model. & snart ska jag svara på kommentarerna, efter det blir det nog plugg. Isåfall att skriva referat om ett manus. Blir inte mycket för det behövs inte, kan görat i skolan. Men för er som vill veta så  klarade spanskan idag, härligt ni. :D

Kanske bloggar senare, får se om jag har tid eller något att blogga om. men isåfall blir det nog dagens låt, har hittat några riktigt bra ni. pussar!

" />

Kommer sakna er

hej!! Kom precis hem från skolan, har varit toppen. Har fått hjälp med krönikan jag ska skriva, varit på engelska kompass. Engelska passet var as tråkigt. Har ockå fått mycket skratt idag, det beror på belmas och irmas roliga humor. hahahha älskar er!<3
Nu blir det att plugga lite, skriva krönikan och sen packa klart allt. Just det, ska också ta och äta något... det kanske blir glass, vi får se.! :P


Linnea, Johanna, Michelle, Tilda, jag och Alexandra!!<3 kommer sakna er, älskar er!<3
(belma ockå och alla andra <3 )
" />

Mobilblogg

Just nu sitter man i skolan, aso jag kunde knappt komma upp ur sängen imorse. Men nu sitter jag här! ;)
Idag blir det att redovisa spanska och sedan skriva en text om shakespeare. Sedan vid 14.30 idag är jag hemma, då så ska jag svara på kommentarerna jag fick på mitt inlägg och så ska jag bara tat det lugnt, pussar!

" />

5 saker du kanske inte visste om mig! :D

5 saker du kanske inte visste om mig:

1. Jag kan alla Justin Biebers låtar utantill.
2. Jag har bara varit tillsammans med 5 olika Personer, fast flera gånger med samma kille.
3. Jag väljer vänskap framför kärlek.
4. Jag har nästan aldrig berättat en hemlighet en vän berättat till mig till någon annan, JAG SVÄR!
5. Jag har bara läst ut 2 tjocka böcker i hela mitt liv.

Det här gillas ni! ;D



PussN ;*

" />

I'm back bithches

Nu är jag tillbaks, har märkt att ni har undrat varför jag inte har bloggat. Framför allt fanny & alexandra. Men jag har inte haft tid. ;)

Men idag var det föreläsning.Tråkigt, sedan så jobbade jag o fanny med kursen. Hade även spanska på morgonen, michelle och jag är skönast.

Planerna för ikväll är att plugga spanska ska redovisa imorn med M, sedan kanske åka till maxi. Vi får se, pussar!

" />

Get Back Up!

Dagens låt:
" />

Hejsan!

Kom precis hem nu. Har varit på skolan och typ inte gjort nåt. Våga aldrig låna en engelska bok och Fanny försvann så jag låna aldrig boken. fan.. Men imorn ska jag låna! :D
aa, skolmaten smaka skit, aso allt simmar i fett och allt smakar fett. Så jävla äckligt, mår så jävla illa bara jag tänker på det! Potatismoset smakade inte ens potatis, det smaka typ fett och smör.! :s Så jag åt typ inget så jag är ganska hungrig nu. Hade inga pengar så kunde inte köpa macka eller godis. :c
Har inte så mycke att skriva om. Det har inte hänt så mycke än så länge. Tror de blir tråkigt hela dagen, typ ingen kan va. ):
Men ska äta något nu, tror jag. :)

PussN ;*

" />

Emelie, hahah

hej, kom precis hem från skolan. Idag har jag pratat med lasse och han ska höja mitt betyg i matten, yesss!!! Vi har haft föreläsning, fan vad tråkigt!<3 Men nu ska jag plugga sönder, måste bli klar med svenska och lite av kursen. Kanke bloggar sen igen senare! :D
På spårvagnen satt jag med Michelle, Alexandra och Emelie. När vi va vid strömbacken såg vi några i våran förra klass och emelie så gullig som hon är ställer sig upp och börjar vinka allt vad hon kan, hahahhah, emelie så skön du e!<3
Puss ;*

" />

vart e J och L?

Hej!! jag bloggade bara två gånger igår, hann inte mer, men jag undrar också varför inte johanna och Linnea bloggar?
Men i alla fall, har plattat håret nu, men det kommer säkert locka sig sen när det har blivit blött :(
Idag i skolan, ska jag visa lassen en sak i matten, gå på tyska kompass och så ska jag följa med Alexandra och låna en bok, hahahhaha hon vågar inte!<3

Puss ;*
" />

You got to get back up.

Nu har jag varit duktig och städat garderoben! Slängde massa kläder som var för små, fula m.m
Så nu har jag nästan ingenting kvar där men har en till garderob full med kläder!
aso, jag älskar verkligen kläder.
O det är bra att jag slängde massa nu för då får jag köpa nya kläder. ;)
Här är före och efter :
före..     ..efter   
 

Det känns som om det bara är jag som bloggar, var är Johanna? ;o
Men aja, hon bloggar säkert imorn. (:
Linnea och Fanny har inte heller skrivit så mycket idag? ;ooo Nu blir jag fan orolig! <3
Ska messa dom sen när jag skrivit klart det här inlägget.

Jag sa ju förut att jag var tvungen att plugga massa o så.. jag har inte pluggat ett skit. ;s
Har inte pallat, och mamma o jag hann inte låna en bok på biblioteket för det stängde 16.00.
Fuck bibliotek aso..
Men jag ska låna en bok på skolan imorn om jag kommer ihåg, jag måste komma ihåg det nu. Seriöst!
Jag ska redovisa den här veckan. Men ah det ska jag inte prata om här.
Oj juste det fan! Jersey shore är ju nu! :'ooo
kan inte skriva mer..HEJDÅ! :D <3

PussN ;*

" />

Med kussen! <3

Jag kom precis hem nu, efter farsdag firande med släkten.
Det var fett tråkigt men roligare blev det när Sara, Emma och Frida kom.
Jag tog lite smyg bilder på Frida först, tills hon gick med på en bild på oss två tillsammans. :)


 
Frida <3 Klicka på bilden för större :)


Jag <3 Samma här, klicka på bilden för större :)

Jag har inte bilden på oss två tillsammans på datan men kanske lägger in den senare idag om jag hinner.
För jag måste verkligen börja läsa engelska boken nu.
Klockan 22.00 på MTV visas nytt avsnitt av Jersey Shore, blir att se det ikväll. <3

PussN ;*
" />

stan med betten

Nu sitter jag hemma hos bettan, vi har precis ätit. Vi va på stan, vi trodde den öppnade 11 så vi va där då, men alla affärer öppnade kl 12, så vi gick in på fräcka fröken och fikade i en timma, hahaha. Sen gick vi runt lite på stan, men vi köpte inget. När vi skulle åka hem råkade vi gå av en hållplats för tidigt för vi skulle ill bettan så vi fick gå, hahhaha (typiskt mig och bettan)
Det är ju fars dag idag, så det ska vi fira!!
Planerna för eftermiddagen blir att va med bettan vi ska först va hos henne sen går vi nog hem till mig en stund. Ska försöka hinna med att plugga lite också. klockan fyra ska bettan och jag på träning, eftersom det inte är någon snö ute ska vi cykla dit!!<3
puss och kram
en bild på min fina kladdkaka, hahha!<3
" />

Kollar på Paradise hotel.



Hej alla blogg läsare! :) Just nu sitter jag vid datorn i min saccosäck. Jag kollar på Paradise hotel. Jag har ju inte följt det programmet och nu när jag ändå inte har någonting att göra så passar jag på att kolla på det. ;)
Ha det så bra, kram Linneá. :)
" />

Farsdag.

Vakna ganska tidigt idag för att jag ska kunna hinna plugga. Men har inte börjat än med pluggandet.
Jag skulle ju läsa en englska bok men den boken jag har är för tjock så mamma och jag ska snart åka till biblioteket och köpa en mindre bok.:)
Idag är det farsdag, visste inte det förrän igår så har ingenting till pappa men jag tror han också glömt det. :d
Just nu dunkar jag musik och målar naglarna ( rosa :* ). Klockan 2 ska mamma o jag till mormor o morfar o fira farsdag, blir nog ganska tråkigt.
Men Frida och Sara kommer dit så då blire kul, ska försöka få med dom på kort ;) <3
Men nu ska jag göra mig klar m.m och sedan låna en bok.

Dagens låt:
Gammal men bra :D <3

PussN ;*
 


" />

god morgon!

Vaknade nyss, har ätit frukost som blev varm choklad och lite paj som blev över frå igår. Snart ska jag börja skriva lite i svenskan.
Planerna för idag är att först jobba lite svenska ch sen va med sötaste bettan, vi kanske ska ner till stan eller något? :D <3
Puss ;*
" />

Fanny kommer döda mig.

Jag kom precis på att Fanny och jag ska redovisa engelskan tillsammans nästa vecka.
Man ska typ läsa en engelska bok o sen skriva en läslogg.
Och nu skrev Fanny att hon är klar, och jag har inte ens skrivit ut steget eller lånat en engelskabok, för jag glömde det. -.-
Så nu får jag läsa en engelska bok jag tydligen hade hemma. Och den är typ 200 sidor eller nåt, och jag ska läsa klart hela boken till på måndag, lyckat!
Ska försöka plugga så mycke jag kan imorgon, för nu pallar jag inte.
Tänkte tvätta bort sminket, borsta tänderna o så nu o se en film. Men vet inte vilken, det blir nog nån tjejfilm. :)

PussN ;*
" />

Långfilm!

Det här blir ett kort inlägg, men just nu tittar jag på film, lördagens långfilm. Har läst ut min engelska bok nu och matten är klar, i morron ska jag bara skriva lite i svenskan, så är jag klar sen!!<3

Det kanke blir att åka ut till "sanden" i morron och se hur det går med vårat hus vi håller på att bygga, jag vet inte riktigt vi får se, men nu ska jag fortsätta se film. Puss o kram!<3 :D

Bilden passar inte till inlägget, men jag älskar den och jag älskar er också alexandra, michelle och linnea.!<3
" />

Dagens låt!

Jag kom precis på att jag verkligen hatar dom här gula smilisarna, dom förstör ju mina egna smilisar -.- :c
som den här: :)) jag vill ha en smilie med dubbelhaka men det blir en gul gubbe o sen ett failat " ) " efter. :(

Men Dagens låt nudå!


PussN ;*
" />

Klocket-stan-hageby-navestad-bronnestad-rambodal-smedby-hem

Idag vakna jag 12.10 och fick ett sms där det står att michelle och jag skulle mötas vid (spårvagn) hållplatsen tio över 12 för att träffa Becka på stan.
Men sen blev det att vi träffades på spårvagnen aso jag,michelle och becka påväg till stan.
När vi var på stan så köpte Becka en vit vinterjacka sen så gick vi på tvåan.
Det var fett kul, vi hitta på vår egen låt och sjöng asa högt över hela spårvagnen och alla glodde på oss sen sjöng vi massa andra låtar också vi sjöng massa olika astrid lindgren låtar och vår egna,
med melodin från "för vi har tagit sudenten!" aa den där fast vi sjöng:
För vi har problem tillsammans, för vi har problem tillsammans, för vi har problem tillsaamaaaans! Och det kommer vi alltid ha, HEY! :D
Sen åkte vi förbi Hageby vidare till Navestad.
Fast vi gick åt andra hållet, till Bronnestad. (stavas det så? ah men skit it det) Becka bor i Bronnestad så vi gick hem till henne och åt mackor.
Sen så skulle Becka igentligen till stallet, så hon var typ 40 minuter sen.
Och hon fick värsta skäll från sin låtsas mamma o hon ba: Nu säger du åt dina kompisar att dra hem och komma direkt till stallet!
och aso, michelle o jag visste inte vägen hem.. vilken BITCH! -.- Så vi ringde till Linnea och frågade om vi kunde va, och det kunde vi så vi träffades vid nån hållplats vid Rambodal.
Vi hade inget o göra så vi gick till stallet som vi igentligen inte fick för Beckas föräldrar men vi gjorde det för vi frös ihjäl, fast hennes mamma o pappa var inte där men hennes syrra var där och hon kunde skvallra så när hon kom fick vi gömma oss.
Men hon hörde att vi var där, haha, vi kommer aldrig lyckas bli spioner HAHA.
Linneas mobil börja först ringa sen så börja vi gap skratta. xd 
Fast sen var Becka tillslut klar och vi gick till Fritisgårn.
Det var tråkigt där, det fans bara massa småbarn. Sen kom Ida fast det blev inte roligare för det.
Så Michelle ringde till hennes mamma att hon skulle skjutsa hem oss. Fast hennes mamma skulle hämta oss vid Ica Smedby o det var asa långt bort, eller det tyckte vi iaf.
Och ingen orka följa med oss o gå dit och om Michelle och jag skulle försökt hitta själva skulle vi fan gå vilse. :d Men vi hade tur för Beckas mamma kom och hämta henne så då åkte vi med och hennes mamma skjutsa oss till Ica- smedby.
När vi var där och vänta på Michelles mamma hade vi no-life o dansa för bilarna hehe. :D
Fyfan.. de har regnat hela dagen. Frös ihjäl, jag hade ingen känsel i mina ben. :s
Men nu är jag hemma och har lördagsmys. :* <3 Imorn blir det att fira farsdag med släkten. :) aso min släkt brukar fira det så.. ;))

En bild på mig nudå .. :)

Jag ser ganska ledsen o arg ut där men jag var det när jag tog fotot, men det var ganska länge sen. Nu är jag glad! :D

PussN ;*

" />

Kort inlägg.

Det blev ingen skridskor idag med Tessan för hon kom typ nyss hem från Ikea nyss och nu är det försent. :( Men innan det så var jag med Alle, Michelle. Vi gick till stallet där Rebecka var och vi fick egentligen inte vara där men vi gick in till stallet där Rebecka var och sen så hörde vi något inne i stallet så jag ringde till Rebecka från min mobil till henne och så hörde man hennes ringsignal i stallet, haha! Men då gick vi till Rebecka och så sa hon att vi var tvungna att gå men vi ville inte det och så kom hennes stora syster och vi springer och gömmer oss i stallet och Rebecka börjar sjunga så att inte hennes stora syster skulle höra oss, haha! Och sen fick jag ett sms och jag hade inte tyst läge på så det lät. Vi höll på att garva ihjäl oss. Men sen så hör Rebecka att hennes pappa kommer och vi springer allt vi har ut från stallet och sprang i leran och så. För vi fick ju inte komma för hennes pappa och Ann-Sofie. Så vi sprang till fritisgården och jag får fylla i ett papper haha. Men sen kommer Ida till fritisgården och hon är med oss. Sen driver vi lite med killarna. Hihi, men sen så åker Michelle, Alle och Rebecka så då var det bara jag och Ida kvar. Men vi gick till Tessan så då är hon med oss. HAHA , jag satt på pakethållaren och tessan satt på sadeln och jag trampade och hon styrde, haha ! men vi är klockrena.Vi åkte till Erik & olle men dom skulle äta så vi ska åka till dom snart när tessan har ätit klart. så ska jag in till ida snart också.
puss, älskar er ! <3<3<3
" />

stan :P

Jag kom precis hem från stan, har köppt ett par korta byxor, nagellack och lite godis, mumms!! Men jag har också vaccinerat mig, tagit den andra sprutan mot twinrix, det gjorde ont, men nu är det klart i alla fall och jag kan inte bli smittad!<3. Jag träffade även sötaste Rebecka. :P

Nu ska jag plugga lite och sen får jag se vad jag gör.
puss <3



Nagellack - åhléns
godis - godisgrisen
byxor - new yorker

" />

Mys

Blir mys nu, hanna & jag ska se på en film och äta choklad. Aso mina fötter är som isbitar för hela förmiddan nu har jag varit ute, och jag hade på mig converse. Inte bra ni. ;)

" />

vaccination <3

God morron! nu sitter jag och tittar på tv samtidigt som jag sitter vid datorn. Har precis ätit god frukost. Varm choklad, nybakat bröd från landerholms och papparkaka. <3

Planerna för idag är att gå på stan med min familj, får se om jag köper något. Då kommer det kanske upp en bild på det, får se? Efter stan ska jag vaccinera mig, andra gången mot twinrix, eller vad det heter. Hatar sprutor :S
puss
" />

you are the best thing that's ever been mine.

Nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och lägga mig. Är ganska trött nu, men jag var mer trött förut men aja. Jag tror jag ska se nån film, men vet inte vilken.. fårse. :)

3 bra låtar:

1. Only girl - Rihanna
2. Hey Baby - Pitbull
3. Deuces - Chris Brown


Jag                                                            Linnea

En liten bild på Linnea o jag. :) <3

Godnatt! ;*
" />

Jag skoja bara.

Haha, nu blir det sista inlägget. Var tvungen att ladda upp den här bilden för den är så söt.
Haha! Kolla mamma, hon ser verkligen inte ut så nu, och pappa är sig lik och kolla hur små vi var? Önskar att jag var liten igen. :(
" />

God natt inlägg. :)

God natt, säger jag. :) Det blir sista inlägget nu. Jag gjorde inte mycket mer sen. Satt hemma och softade vid datan och sen såg jag på film och åt godis och drack julmust. Längtar fett mycket till imorgon. Det kommer bli fett kul. :D Gäspade nu och ska fan ta mig och sova nu. Jag blir nog den sista som gör inlägget för ikväll.
Mini redigerade bildern från Picasa. Orkade inte fixa dom något speciellt men det är en sommarbild från förra terminen innan sommarlovet då vi var på Himmelstalund, jag saknar det. Puss!
" />

Lite halv tråkigt inlägg


Nu kryper jag faktist ner i sängen, blir att se film. Vet faktist inte vilken, men kanske honey? :D
Men ja dagen har varit bra, för eftermiddan spenderades med bästavännerna. sedan blev det idol med familjen.

Imorgon vet jag inte hur det blir, förmiddan är planerad för då är det städdag men jag kommer nog mest vara med hanna. Sedan vet jag inte om det blir att åka till mormor, kanske. Vet inte om jag följer med.


" />

Ishocky

Har varit på ishocky, ganska kul. Roligare än jag trodde. Det är så här att min syssling eller vad det heter (våran föräldrar är kusiner) spelar i "vita hästen" och vi va där för att titta på honom, han gjorde inga mål men han spelade bra ändå!!!

Nu ska jag ta och titta lite på tv, imorron ska jag plugga lite för att inte behöva ta med mig något till Egypten, jag har inte sagt det men nästa vecka ska jag åka till Egypten, då kommer jag inte kunna blogga, men det kommer Johanna, Alexandra och Linnea. jag längrar jättemycket, det ska  bli as skönt!!<3
pussN*


en bild på "vita hästen" hahah, ;)
" />

Så jävla trött.. ;o

Orkar inte skriva så långt inlägg för jag är för trött.
Men idag har jag stått i Cafét med Johanna, Michelle o Demir. Hhaah skönaste ;)
Men halv 11 gick jag upp till zon 2 o redovisa Svenska steg 14 med Tilda, Jag blev godkänd :D <3
Sen när jag var på zonen såg jag Oscar och linnea sitta o plugga tillsammans, aso dom är så gulliga. :*
Dom gick till maten tillsammans o så men jag fick knuffa Linnea lite till oscar. ;D
sen så skulle Oscar åka hem o han ba te Linnea: Hejdå, älskar dig! Linnea ba: Hejdå, älskar dig med!
naaaaaw, jag svär Linnea dog då. :'D <3
Men sen när vi sluta så åkte jag o Johanna hem till Fanny.
Fast först köpte vi godis och då träffade vi Alexandra o så snacka vi lite med henne på spårvagnen.
Sen när vi kom hem till Fanny tog vi lite foton, sen såg vi The Grudge 2 i typ 20 minuter för vi vågade inte se mer så vi satte på en tjejfilm istället. :D <3
Det var jätte kul, älskar er. <3

Här är en bild som Tommy tog på oss under lunch-time! OCH VEM FAN TOG BORT BILDEN FÖRUT? 


 TILL LINNEA,JOHANNA OCH FANNY. TA INTE BORT MINA BILDER JAG LÄGGER IN -.- :c :@

o så en bild på mig när Michelle och jag skulle köpa bröd till Cafét.

Jag fotade på ett fönster som var smutsig så aa ;d <3

PussN ;*
" />

film med bästavänner<3

Idag i skolan redovisade jag några uppgifter muntligt som jag missat i projektprovet , det gick jättebra. Jag va bara tvungen att göra en kluring, men jag kunde inte den, så lasse tvingade mig att gå fram och fråga en som heter viktor i grupp Zara hur jag skulle göra, hahahhaha! ;)
Alexandra och jag skulle redovisat gramatik i tyskan idag men eftersom Alexandra stod i cafe´t hela dagen så blev det inte så, vi får redovisa det på måndag istället. <3

Efter skolan åkte jag, Alexandra och Johanna hem till mig och tittade på film och åt godis. Vi såg en lite bit av "the grudge 2" tills vi inte vågade mer, då satte vi på bretz, hahahha bästa filmen!<3 Vi satt under filtar och va as rädda.!!<3 hahahahha läskig film!

Här kommer några bilder från idag, älskar er!!<3


Jag, Alexandra och Johanna, älskar er!!<3

jag och Alexandra sötnos!<3
" />

Skridskor med Tessan imorgon.

Hej! Idag så gjorde jag om provet muntligt för Lasse och blev godkänd. Det känns skönt att det är klart nu. Sen vid slutet av dagen så gjorde jag utvärdering i loggboken. Jag orkar inte berätta om hela dagen för den var inte så intressant. Förutom att jag satt med Oscar och pluggade svenska och gick med han till lunchen och så. Han är underbar, får fjärilar i magen varje gång jag ser han. Men sen åkte jag 119 hem med Becka. Träffade Cazandra och vi båda gick av vid Ica smedby. Vi snackade lite och så. Sen när jag kom hem så blev det ju datan. Jag är data freak. Men imorgon ska jag åka skridskor med Tessan och det kommer komma upp videoinlägg imorgon och många bilder från Tessans mobil. Det kommer bli klockrent. :D



" />

Dagens



Den här låten lyssnar vi just nu på, det gillas ni. Puss, :D <3
" />

Skräckis hemma hos F

Just nu sitter vi hos fanny, aso jag & alexandra. Vi ska snart se på the grudge 2, oh fan kommer inte våga, men vi  lyssnar även på musik och så ska jag visa hur man lägger upp musik videos. Men juste vi ska nog också fotta, ett måste vet ni.

Men idag så stod jag, och michelle o alle i cafet. Hah även demir, skönaste. Han drack varmchoklad och brände sin tunga sedan så tappa han en hel korg med chips. Smartgrabb. ;)


Bild tagen nyss, älskar er bästavänner.
" />

Mys hemma hos fanny

Ser ni vilken fin header linnea har fixat? ja nice. Men i helgen ska jag fixa om bloggen lite, dvs färg på rubriken osv.

Men ja, snart blir jag skjutsad till skolan. Ska stå i cafet med alexandra & michelle. Kommer bli soft. ;)
Sedan ska jag ju redovisa spanska idag, aso jag kan ingeting eller lite bara.

Kommer nog bli bloggning hemma hos fanny sen, eftersom vi som har bloggen kommer åka dit. fast jag tror inte linnea gör det. kanske kommer bilder också? Haha men fanny om du läser det här, du o jag får gömma oss under täckena. hehe.


Älskar er .
" />

Förstorade designen.

Godmorgon!
Gick upp 05:45 för jag vill hinna fixa mig idag. Mamma brukar ju väcka mig runt 07:00 så jag bara har en kvart på mig och inte ens hinner fixa mig. Men idag gick jag upp tidigt och har fixat håret och så.. Åker buss med Alice till skolan idag och sen ikväll så blir det mys med familjen.. Ska göra ett prov när jag kommer till skolan..
Hoppas det går bra! :D
Har inte pluggat så mycket men kan bara lite.. Hihi! :D
" />

Godnatt!

Nu blire att försöka sova trorja. Har precis bakat klart, det blev Choklad kakor och Bounty kakor.
Har bara bild på Choklad kakorna men det får duga.



Kan ta lite bilder imorn om jag känner för det. :)
Men imorn blir det efter skolan att åka hem till Fanny och se en film, tror det blir en skräckfilm. :))
Nu hade jag tänkt att plugga lite svenska, aso jag ska lära mig några begrepp resten gjorde Tilda o jag tillsammans.
aa, det jag köptblir också att tästa en ny ansiktsmask . Fårse om den är bättre än min förra.
aa, men godnatt då. :D <3
PussN ;*
" />

Nu är jag klar...!<3

Hej! Nu har jag pluggat lite, och nu orkar jag inte mer så jag ska titta på robinsson, hahahhah. Det kan vara kul ibland!<3 :D
I morron efter skolan ska jag, Johanna, Alexandra, Michelle och kanske några fler åka hem till mig och titta på film och äta godis. Kommer bli jättekul!!<3 längtar*
puss!<3
" />

Men tjaaa! :D

Oj, jag har inte hunnit blogga så mycket för jag har inte haft tid.
Jag har varit hos Tilda. 
Linnea och Oscar är tillsammans nu, grattis till dom! o lycka till gumman. <3
Men dagen nu då. Jag har ju varit i skolan o pluggat, fast inte så mycke.
Jag är så nöjd med mig själv för jag fick Oscar att krama Linnea. Aso det var innan dom blev tillsammans.
Jag, Johanna, Tilda och Fanny gick till stan och åt KEBAB (Cheybab) :D <3 för vi ville inte äta skolans mat.
Jag, Johanna och Fanny tog kycklingkebab medan Tilda tog äcklig vanlig kebab.
Sen efter vi ätit så ville Johanna och Fanny gå runt lite på stan men Tilda o jag palla inte så vi gick tillbaka till skolan.
Vi snacka lite med Tommy, Timmy, Theo, Simon o massa. Tommy stod i Cafét o sålde "Tropisk" apelsin muffins, morots muffins och Semlor utan grädde.
haha jag ba te Tommy: Tommy, vad äre för skillnad på Tropisk apelsin och vanlig apelsin?
han ba: Jag vet inte, igentligen är det ingen skillnad. Men den tropiska apelsinen är lite mer söt. Fast tycker inte du att Tropisk apelsin låter godare? Tropisk apelsin! :D
Jag ba: hehe, jo kanske haha ;d
Men sen så plugga vi lite sen åkte vi spårvagn till gympan.
Och på gympan lekte vi tråkiga bollekar fast de var kul med Amid.
haha, man skulle va såhär i par o jag fick va med amid.
Och han ville hela tiden ta bollen så han sprang sick-sack lite överallt och jag flyger efter haha men jag var ju inte beredd. xd
Efter gympan åkte jag,Tilda, Johanna och Linda 119.
Tydligen så hade jag glömt min mobil där och sen ringer nån min pappa från den o ba: Jag hittade din dotters mobil i buss 400 (nånting) som är påväg till Skärblacka!
Hahah vafan!? xd så nu tror pappa o mamma att jag har åkt till Skärblacka. -.-
Men dom hämtar min mobil nu iaf.
Jag och Tilda plugga som fan hemma hos henne. Vi plugga hela steg 14 i svenska för vi ska redovisa imorn.
Men jag vet inte om jag kan redovisa för jag ska stå i Cafét imorn.
Så därför ska jag snart baka Bounty kakor och Kladdkaka tror jag det blir. :))
Jag ska stå med Johanna, Michelle och Demir.
Jag tror Demir kommer stå ensam i cafét ett tag för Johanna och Michelle ska ha PH och redovisa spanska tror jag och jag ska redovisa svenska samtidigt. Haha, lyckat för han ;d
Men nu ska jag börja baka men först..
..Dagens låt: 

" />

Texten säger allt.

" />

We are who we are

Dagen har varit bra, redovisade engelska. sedan så åt jag på stan med sötnosarna. Fanny och jag kollade även i affärerna, damn hittade världens finaste tröjan på bikbok och f hittade ett par gulliga shorts som hon ska ha i egypten, fast nej vi köpte ingeting. Fast jag ska nog göra det i helgen om jag inte har fullt upp, vilket jag kommer ha. Oh juste hade idrott idag, belma & jag ägde på par-killerboll. :D

Men nu måste jag plugga lite, för imorn blir det att redovisa spanska med michelle. Ska även stå i cafet med henne & alexandra, så ja förut så bakade jag kladdkaka gotti.

" />

Torkade bord med Belma.

Det här är mitt första inlägg. Som det står i rubriken så torkade jag bord med Belma. Det var på lunchen när vi hade ätit så skulle vi ta en hink vatten och ha på sig handskar och torka bord som var smutsiga. Som tur så fick jag hjälp av Rebecka lite för jag tyckte det var pinsamt att gå själv och torka borden, haha. Men när det var fem minuter kvar tills klockan var 12:00 så lämnade vi sakerna och stack för vi orkade inte torka fler bord. Vi sprang till Michelle och Rebecka för Belma hade glömt sin mobil hos Michelle. Sen efter lunchen så åkte vi spårvagn upp till idrotten. Vi körde massa ''tävlingar'' och samarbetade och vi hade jätteroligt! Sen så slutade vi vid 14:00 och åkte 119 hem. Då träffar jag Tessan, Jossan, Ilona, Johannes och några till. Vi snackade och så, haha. Sen när jag ska av bussen så kramade jag typ alla och då säger Johannes: Hej då Linneá. Så jag gav honom också en kram. Haha! :D
Nu är jag hemma och ska plugga kurs för jag har prov imorgon och jag har inte pluggat något på hela veckan så måste sätta igång nu.

" />

dagen idag! ;D

Hej! Idag i skolan åt jag, tilda, Johanna och Alexandra kebab på stan, efter det gick johanna och jag runt och tittade lite i olika affärer medan Tilda o Alexandra gick tillbaka till skolan.  :P <3

På eftermiddagen hade vi idrott, vi hade temat "spel och lek" så det blev sammarbetsövningar, inte så kul...<3 Men nu ska jag äta lite glass med chokladsås och titta på tv.<333 :D
Puss <3

(Några bilder från idag!!)

Alexandras, Johannas och mina skor :P <33


alexandra, johanna och jag!<3

belma, Johanna och jag!<3

" />

Just now!

Kom precis hem från träningen, vi sprang till Fiskeby, vart det nu ligger, hahahha? Har jätteont i benen men ska snart äta lite och duscha. <3

Senare ska jag nog plugga lite engelska glosor och läsa en engelsk bok vi fått från skolan!<3
puss, puss

" />

Dagens..

Dagens låt:

" />

Right now


Blir plugg nu, engelska & spanska. Har ont som fan i huvet, och jag måste också rensa min garderob. Mamma kommer ösa ut allt, inte kul. Aja, måste få den iordning för just nu är allt bara messy.

Planerna för resten av veckan är ba skola, sedan efter det på fredag så blir det mys hemma hos fanny. Skräckfilm & godis. Haha, inte lika läskigt när det inte är mörkt.

" />

Bilder från igår, med Johanna o Fanny. <3

Här är lite bilder vi tog igår. :)



Jag är hon i mitten, o hon till höger är Fanny o så brunetten till vänster är Johanna. <3



Samma här, jag i mitten, Fanny till höger o så Johanna till vänster. :)



Haha, samma på den här bilden med, jag i mitten, Johanna till vänster o så Fanny till höger.

nu såg jag att Johanna redan visat bilderna, men skit i det, ni får se dom igen :D

PussN ;*

" />

Bilder från igår, med Johanna o Fanny. <3

Här är lite bilder vi tog igår. :)



Jag är hon i mitten, o hon till höger är Fanny o så brunetten till vänster är Johanna. <3



Samma här, jag i mitten, Fanny till höger o så Johanna till vänster. :)



Haha, samma på den här bilden med, jag i mitten, Johanna till vänster o så Fanny till höger.

nu såg jag att Johanna redan visat bilderna, men skit i det, ni får se dom igen :D

PussN ;*

" />

Nu ska jag kopiera innan jag "sparar och publicerar"!

Igår blev jag värsta arg bara för att jag hade skrivit värsta mycket o sen när jag tröck på "spara och publicera" så ba: 404 Not Found. Aso -.-'
Men nu ska jag kopierar all text innan om det blir så igen. :D

ah, jag kom precis hem från skolan. Jag Redovisa tyskan med Fanny, blev godkänd men Fanny var ju tvungen att fråga så mycke. -.-
Aso så här var det. Vi skulle redovisa steg 12 för Sandra o hon gick igenom stegen o så hittade hon några grammatik fel. O Fanny var ju tvungen att få reda på hur man gör och hur man ska skriva m.m. Det tog typ 15 min för Sandra att svara på varje fråga och när hon äntligen sluta prata så frågar Fanny en ny fråga som det tog 15 min för Sandra att svara på o så höll Fanny på o fråga. Aso det tog fan en timma för oss att redovisa -.-' Fast det var inte allt, utan Sandra tyckte att det skulle vara bra att vi lärde oss mer om Grammatik i tyskan. Så Fanny fixade ett prov för oss två på fredag -.-' aso, de där var sånt vi igentligen inte behövde kunna. fan..
Men sen så  stannade jag kvar o hade PH samtal, jag hade tappat bort min loggbok igen. Så jag köpte min tredje loggbok nu. ;D
aa, men ska äta snart tror jag.


en gullig bild på mig o brudarna.
Jag är hon längst till höger sen hon bredvid mig som knappt syns är Emelie sen hon som är lång där längst bak är Fanny o så hon, brunetten, med blå tröja o gör en puss mun är Johanna. :D

PussN ;*

" />

"today"

Kom nyss hem från skolan. Dagen idag har varit ganska bra, har redovisat två steg, matte och tyska. Tyskan redovisade jag med Alexandra och det gick bra vi blev godkända! :D I morron ska jag, Johanna, Alexandra, Tilda och kanske några fler gå och äta på stan, jag tror det blir kebab! :D

Ikväll är det träning, och det blir att spring 7 km med intervaller, kommer dö. hahahaha :P <3 Kanke bloggar senare ikväll efter träningen.<3
Puss!


En bild från igår när jag va med Alexandra och Johanna.<3
" />

Lite pic's från igår då

Ao, nu kommer dem. För er som inte vet så var alexandra & fanny hemma hos mig igår. Alltså när vi fixade bloggen, klart vi fota lite. Haha klockrena bilder har jag, men dem läggs inte upp. :D

och nu spammar min fanny min galna kvinna som just nu försöker göra ett inlägg. Får se hur det blir sen då, man vet aldrig.


" />

Headern kommer

Så nu har jag & bästa brudsen äntligen skaffat en blogg ihop. Har suttit och fixat lite med designen, alltså bakrund och typsnitt. Snart ska Linnea fixa headern. Så det kommer bli fint ni!
Snart kommer vi börja blogga på riktigt, alltså om vår vardag. Men pussar så länge.


" />
bloglovin
RSS 2.0