Dags o blogga nudå.

Har tröttnat på att blogga, men Fanny tvinga mig att göra det nu så. (:
Linnea följde med mig hem idag efter skolan, först åt vi sen gick vi ut. Fan vad kallt de var! :o
ville träffa Mario men han kunde it ses.. :( aja det får bli nån annan gång :) <3

Linnea åkte hem nån gång vid 6 trorja. Har it alls något intressant att skriva. men herrå, hare bra ;* §§


gullig, rätt så gammal bild på Johanna o mig §

" />

anything can happen, but when, how, where? no one knows and that is what worries me


HAHAHHA, min katts ögon på bilden är klockrena !

sitter här med min katt och messar med johanna som är på hocky, vilket liv man har HAHAH ;*

" />

Utkast: Mars 31, 2011

jo du dagen har varit hyffsad idag, mycket kul med belma och fanny sådär på zonen. fått gamla tröjor på mig också, mysigt. förresten på eftermiddan var det idrott, fyspass och kondition. jag tyckte faktiskt det var roligt, roligare än massa lekar. träningsverk imorgon? ja tyvärr.


bild från danmark, testade brills.

" />

before everything is over I will not disappoint you, I promise. I'll be with you all the time

hej, jag kom nyss hem från skolan. hade idrott sista lektionen och det var faktiskt ganska jobbigt, typ  kondition och styrka. en stor, röd tjockmatta råkade ramla över johanna på idrotten så hon låg där under och kunde inte röra sig, hah så söt !
När jag kom hem så skulle jag göra lite gröt till mig, hha jag vet lite onormalt men ändå så satte jag in den i mikron och sen ville min katt ha mat så jag gav den det. men sen när jag kom tillbaka till mkron hade gröten exploderat och det var gröt i hela , verkligen hela mikron, haha lyckat :)

men nu ska jag fortsätta plugga kurs med tilda , pussss ;*




" />

In this moment, we do it together

hejsan, har suttit här framför tv och datorn ganska länge nu. har pluggat kurs med tilda sötis och snackat och tittat på gamla bilder med johanna också. kommer inhåg i sexan så smååå och söööta alla var , hihihi ;)

men det är ingen träning ikväll, så det blir att vila och bara chilla hela kvällen. just det, har också lockat håret. sjukt fint just nu, älskart ! <3 men vi får se hur det ser ut i morron, HAH puss :)


så sööt johanna  <3


" />

Put the lights up, so you can shine like me





idag har jag varit på skapligt humör, eller jag menar galet bra. när jag är med alexandra så sjunger jag eller vi hela tiden, haha vi två. sedan så har vi tänkt på en sak, vi är så sjukt lika. vi tänker exakt samma saker HELA tiden, som idag tex vid lunchen. det är rätt så läskigt ibland faktiskt. men du är världens bästa, bebo! ♥
men var ju kvar idag och ja fanny hade kul iallafall, den dära bruden fick för sig att skvätta vatten och kasta disktrasor på mig, mysigt gumman.

idag efter skolan så gick jag och emelie till en salong men fanns ingen tid, så får bli på fredag med linnea och tilda också. mycket kul! förresten innan det så gick vi in på ica, oherre gå inte in där efter skolan när du är såhäär hungrig, farligt vet du.
men nu så ska jag fixa mig o så, blir dans om någon timma. pussar!

" />

I'm still alive but i'm barely breathing



den här låten ska jag lära mig sjunga osv, eller kan nästan hela texten men ska träna på den. falling to pieces grejen är galet svår. ;)
kände bara för att göra ett litet kort inlägg såhär på kvällen, men nu blire tv puss.

" />

Panik.

Fick lite panik nyss eftersom jag inte kunde logga in efter jag testat typ 100 gånger..
Johanna kom heller inte in men sen helt plötsligt kom hon in? jag med? whaat? ;o
Men iaf så plugga jag skit bra i skolan idag som Fanny skrev. goodie!

Var nyss med Linnea och Tessan. <3
Dom knacka på hos mig o fråga om jag kunde va HAHA gulliga :*
Vi var först i klocket sen åkte vi till stan sen ah var tessan tvungen att åka hem så linnea följde med (:
Nu är jag hemma igen haha <3


sjukt gullig bild på mig (a)

" />

Gäästinlägg

Hej yoeurs läsare, Tilda här.
---------------------------------

Idag så var det inget specielt i skolan. Samma skit som vanligt. Men johanna gick hem för hon mådde inte så bra, men på em redovisade jag 14 i matte. Är suuuuuuppper stolt , trodde aldrig att jag skulle klara det men men. Nu sitter jag här vid datan och chillar. Ska snart dra ner till stan men din kusin för hon ska köpa en jacka.



En bild som togs i lördags .

" />

Boy i think about it every day, i'm addicted


pic - jag, fotat med canos eos 450

" />

just because I am the best

hej alla sötisar, ville bara säga att jag hatar regn. haha ja men det är faktiskt sant, det är kallt, håret blir förstört och sen så blir allt annat också blött. haha
skolan idag var bra, jag jobbade as bra, alexandra också ! när vi skulle åka hem så var jag på skratthumör så jag skrattae typ hela vägen, jag tror att michelle blev lite trött på mig, förlåt haha !

men nu vill jag bara säga att MICHELLE OCH ALEXANDRA GÅR SOM SNIGLAR !! puss älskar er !



" />

Today's - dålig kvalla & smutsig spegel



oherre är lite tvek om jag ska lägga upp dagens eftersom bilden har enormt dålig kvalite, så är min spegel mycket smutsig. men det struntar vi, okej ? men dagens blev transparent skjorta från monki, shorts från cubus och linne från ginat.

" />

are you ready?

Har sjukt tråkigt nu men snackar med Johanna på msn, har saknat henne.. även om vi träffades i torsdags men det är ju lång tid för mig. ):

händer inge kul idag så ah.. ((:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
såhär gåre om man har tråkigt.. ae ska ta o göra nåt kul nu.

Puss ! :*

" />

Every minute, every second, every hour of the day

hej, har varit hos tandläkaren. fan vad kul... eller inte . jag hatar att gå till tandläkaren och speciellt när det ska ta blider i munnen, rönka eller vad det heter. hah
skola idag, jag som ville träffa johanna, men tyvärr så var hon sjuk :( du får krya sötis och hoppas att du kommer i morron. vi hade ingen lärare på samlingen idag, så alla bara gick hem. haha men det var nice. :)

nu ska jag ladda ner några låtar, det var länge sedan så jag får se om det går. älskar verkligen en låt just nu, Cody simpson - iYiYi feat. flo rida <3 puss ;*



" />

D A G E N S O U T F I T



Är ju sjuk så fick bli ett par mjukisar från cubus och det nya linnet från bikbok sedan håret uppsatt i en stor bulle. skapligt mysigt!

" />

Dagens låt

 

" />

New in









" />

I'm back bitcheeees

nämen hej, längesen jag bloggade men har varit i malmö hela helgen. men jag tycker fanny och alexandra faktiskt har varit rätt hyffsade, haha. ;)
men iallafall det har varit grymt, dock så var tåget försenat igår så jag kom hem vid elva + så var jag ju förkyld och illamående. mår sämre idag så är hemma, har feber osv. men ska passa på att lägga in bilder på shoppingen, blev inte sådära skit mycket men vi åkte inte till malmö för att handla o så utan för att träffa kusinerna.

sneakpeak ...


" />

everything is gone, it's only me that is left

hej,har varit i mitt sommarhus , (eller vad man säger) hela dagen så därför har jag inte kunnat blogga, det är så dåligt teckning (kanske stavade fel nu, hehe) så det går typ inte ens att ringa . men jag har burit plankor hela dagen, efter det så hade jag träning och sen årsavslutning i friidrotten. nu är jag super trött. ska ta och duscha och sen äta lite. puss ;*




" />

party rock is in the house tonight

hann aldrig blogga igår eftersom jag åkte direkt på morgonen till min faster (: Emmy och Clara, mina kusiner följde också med. Sen åkte jag med clara o emmy hem och det var ingen hemma så vi var ensamma där :D
Emmy är lika gammal som mig och Clara är 9 år (: Det var ju earth hour igår, jag och emmy släckte överallt men sen kom Fanny, min andra kusin som är 18 hem med massa människor så dom tände typ överallt igen. ):  aja, vi stack iaf då till vilbergen centrum ;d  nån gång vid 6 på morgonen kom deras föräldrar hem, venne vart dom vart Haha men dom var iaf borta xd
snart ska jag duscha sen fixa mig sen äta Thai med mamma, gött ;)

Image and video hosting by TinyPic
gammal bild

" />

nothing is the same as you




lite tips på bra filmer, ska nog ta och se någon efter earth houer! :)

" />

the fire is bigger then the biggest fire

snart släcker vi alla lampor, tv, dator och allt, tänder lite ljus och gör det lite mysigt. ska även äta lite chips och kanske spela något med familjen, så social jag känner mig, hahha.
puss ;*



" />

earth hour 2011



ikväll gäller det, alla måste vara med och släcka. tänk på jorden, ni vill väl inte att den ska gå under ? gör en liten insatts och jag lovar att om alla släcker kommer det märkas . det är bara en timme, en dag varje år. puss :) <3

" />

you can do everything, but don't kill me

hej, sitter just nu hos min farmor och farfar. vi har precis ätit våfflor, älskar våfflor men eftersom vi inte har någon sådan där grej man gör dem i så kan jag inte äta det så ofta, men tur att man har en farmor som har då !

har också varit lite på stan med elsa, vi tittade lite och hon köpte en klänning på JC, finfin. sen så åt vi också glass på donken, nice. puss ;*



" />

I don't cry, ok I shed a tear, or two

Gomorron, sitter just nu och äter pannkakor. godaste frukosten, såklart. :)
lördag idag, så det blir chill hela dagen. ska kanske åka något till stan, får se om jag får med mig någon, vad ska ni göra då ?
pusss ;*



" />

skönaste killen, HAHAHHA :D

" />

fina vårkläder :)



" />

-

Image and video hosting by TinyPic

- JAG HAR INTE ÄNS KOLLAT DIN BLOGG PÅ FLERA DAGAR HUR FAN SKULLE JAG KUNNA VETA ATT DU HAR LAGT IN DEN AAAA
fast sen så hade du typ snackat om låten och då börja jag lyssna på den och sen börja jag älska den ! :) AA


" />

@ malmö

är i malmö nu hos mina kusiner, så gulliga. idag så har vi varit o kollat på converse, alltså någon sportaffär och så kollade vi på ett köpcenter, hittade magtröjor osv på monki men ska köpat på söndag eftersom imorgon så ska vi till danmark.

 men nu smsade amanda något viktigt tydligen, vaaad!? men ska gå pussar.
bilder kommer på måndag tog inte med mig sladden ciao.




" />

Ben and jerry's



(haha, tripp, trapp, trull. bästa humorn asså)
men 7kt god glass iallafall, älskar'n !! <3

" />

don't do something for me

Jag är as glad idag, för det första så redovisade alexandra och jag tyska och sen så gick jag på stan med finaste tjejorna och åt ben and jerry's, mumma och nyss dansade jag. OCH så är det helg !!!!
ska ta och chilla hela kvällen, bara titta på film och äta gips, godis läsk såklart ! sitter nu och dunkar musik på högta volymen, några bra låtar:
born this way - lady gaga
e.t. - katy perry
112 - alexis weak
look at me now - chris brown
turn around - flo rida
iYiYi feat. flo rida - cody simpson

puss på er !


hahah, tänkte bjuda lite ... !

" />

What am I gonna do to make you see

Nu har mamma kommit hem och vi ska köpa min nya jacka (:
Sen trorja att jag ska träffa Linnéa och Angelica :*
Vi ska väl va i klocket antar jag, pusshey !

älsklåt :*



" />

- ETT ROLIGT MINNE -

Hade tänkt att berätta nu om något som jag och emmy snacka om igår som jag fortfarande dör av garv av.
Det var såhär att jag, emmy & elin var i stockholm och vi hade precis vart på en Kiss konsert som jag blev mutad till. Klockan var kanske 4 på natten eller nåt sånt och emmys föräldrar satte sig inne på en pubb (pub kanske det stavas? haha xd)  sen blev vi hungriga så vi tre gick till seven eleven och köpte två mackor och en bakelse HAHA. sen fick vi inte gå in med maten till puben så vi satte oss utanför, i mörkret på pubens ute servering som egentligen var stängd, aso vi fick it sitta där men det visste it vi :d Så vi satt där tre stycken tretton åringar, utanför en pub, mitt i natten och åt mackor och bakelser HAHAHAHAHAH jag dööör aHAHAHA det såg så jävla kul ut när man gick förbi oss xd Sen kom det en som jobbar där och sa att vi skulle gå sen vi ba: men.. sen han ba: det är bara att gå. Jävla gubbe, förstörde det roliga -.-
Men jag dör fortfarande av garv när jag tänker på det HHAHAHAHA tror man måste vart med för att fatta men aja :*

" />

Ben & Jerry ! (L)

Var nyss på stan med Fanny & Tilda (:
Det har öppnat en Ben & Jerry i stan, så jävla gott så där åt vi varsin glass sen kom Timmy, Tommy, Frida, Jeppe m.m <3 Sen efter vi hade ätit klart glassen gick Fanny, tilda och jag till Monki där jag skulle testa en jätte fin vårjacka men den var för stor, även om det var minsta storleken. ): Men sen hittade jag och Tilda en mörkblå vårjacka på BikBok för 399 :- Älskar den, mamma och jag ska hämta den ikväll ((:
Visar bild på den nån dag då jag fotat den.


bilden duger.

" />

Hej babes just nu så sitter jag på ...

hej babes just nu så sitter jag på tåget till malmö. kommer bli hur bäst som helst, men a tog med mig datorn alltid bra o ha men bloggar faktiskt från mobilen just nu. förresten vitamin water är mumma, mycket gott. vi hörs senare!

" />

see ya

BOYS N GIRLS

nu drar jag till Emmy bara för jag saknat henne grymt !
fast vi ska ju träffas på lördag men jag kan it vänta..
naw :*



" />

Saker jag ska kolla på i malmö - del 1


oherre ser ni jackan? världens finaste fast vill dock ha den i ljus brun. skjortan ska vi inte snacka om, men jag ångrar mig x100 att jag inte köpte den när den fanns på h&m för bara 99 :-. jeansvästen är riktigt mumma, så vi får se hur det blir med det. kommer en till del, alltså del 2 ikväll. hittade massa godingar så allt fick inte plats på ett collage, puss.

" />

If you wanna get with me, there's some things you gotta know


lyssna på den här för ett bra tag sen, börja lyssna på den igen och den är fortfarande grym !
" />

Don't lose it all, just be truth with who you are

hej babes, idag är'e torsdag. grymt där! blir ingen skola för min del imorgon utan blir att åka till malmö över helgen osv. kommer bli mycket mysigt, blir att träffa små kusinerna där och moster. vi ska också åka till danmark shoppa, o sen i stan där då. tar nog med mig datorn så blir kanske lite bloggning. ;)

förresten idag var det skola, idrott. gjorde engelska prov med amanda och ella, idrotten var jobbig till max dog. och davve så jävla dryg vid busshållplatsen. men a åkte hem sen med tilda och linda, oherre vilka ungar det var på bussen. den ena bara "men gud theresa lady gaga är bättre, och nu var du så dum och lockade bort de enda söta killarna som har kollat på oss" typ så. gosh!
men nu så ska jag packa, har inte gjort det än. sen så går jag till ica och handlar någon tidning o så tills imorgon, puss.




" />

every minute, every second, every hour of the day

Efter lunchen idag stack jag och Linnea direkt till hennes syrra (: fast tror hon är hennes halvsyrra eller nåt ;p venne haha :'D men iaf så skulle hon lämna pengar till henne men hon hade glömt det så vi satt där hos henne o snacka (: Sen hade vi gympa och vi hade jävla konditions träning så ah jag är typ död nu (Y)
Först igår så hade jag dans och vi gjorde armhävningar, situps, rygglyft och sprang o allt sen hade vi konditionsträning på gympan sen så kom det en buss istället för spårvagnen så jag var tvungen att gå värsta långt för bussen åker it till min hållplats där jag ska av. -.-
Tommy sa att hans lilla syster, Emma brukar kolla våran blogg och då sa han att hon vill att vi visar mer lite vårkläder och andra kläder som vi gillar (: Fårse om det blir något av det men Johanna brukar ju lägga in men jag kan ju passa på o visa mitt nya linne jag köpte när jag gick på stan med Johanna och Fanny i tisdags. ((:

   
USA linne, finns på Bik Bok för 149 :-

" />

change you not for me

kom nyss hem från skolan och nu sitter jag och dricker oboý och äter godis, hah men jag ska nog äta något mer NYTTIGARE sen innan träningen ikväll. hade precis idrott med skolan, asså det var faktiskt jobbigt. 

alexandra och jag redovisade engelsa 16 idag och det gick jättebra, röd pist. haha ett grattis kanske ? :)
imorron blir det att redovisa tyska och lämna in labben. jaa, så vad ska jag säga? nu måste jag faktist plugga -.-




snart är det sommar hihihi, älskart. vill bara att det ska bli varmt så man kan vara ute och bada och allt det där<3

" />

Why am I doing this to my self

Sitter här med Fanny. Nu vet jag inte vad Fanny redan bloggat om men aja jag kanske skriver samma ;d
Vi var tvungna att ta med oss två påsar med kakburkar som vi ska sälja. Sen så gick såklart min påse sönder så Jeppe fick hjälpa mig att bära (a) Haha Fanny hjälpte mig också även om hon hade själv två påsar ;*
Sen så kom jag på att jag inte orkar gå från hållplatsen hem så jag åkte hem till Fanny. Mamma kommer snart och hämtar mig, då blire Dans med finaste Johanna :')


kjam !


Hahaha ja.. jag hade tänkt att bjuda lite ((:








" />

They be jealous anyway

HEEEJ ! haha, sitter här med alexandra. vi har precis ätit och nu sitter vi och snackar lite , !
Skola idag, stannade kvar. har aldrig gjort det förut men det var najs, vi fick också med oss chokladbollar och godis hem, vi ska sälja med klassen för att tjäna pengar. vi vill typ åka utomlands i 9:an, om det ni kommer gå, hahah !!
 men när vi skulle gå till spårvagnen gick alexandras hantag på påsen sönder, smart där, så jag fick bära den . och tur som vi hade var jeppe där och kunde hjälpa oss. TACK JEPPE !!!!!! ja, men i alla fall orkade inte alexnadra bära allt från sin hållplats så hon följde med mig hem. och hennes mamma ska hämta henne sen, hahha. :D

Men nu blir det att plugga glosor, ska faktiskt redovisa i morron med alexandra, goodi !! puss ;*














" />

Life is a bitch, and so are you

hej babes, kom nyss hem. åkte först till mammas jobb o sen till specsave eller något.
stannade kvar idag, för första gången på typ ett år. men snackade bara, eller fanny gjorde det som fan och tyska också haha snygging, och så gjorde jag labbrapporten.

har inte mycket mer o skriva än att idag är det dans med min vackra alexandra, blir nog att fortsätta på push push? sen stannar vi väl kvar där 5-10 minuter extra och tränar lite, så åker jag hem. blir dusch osv då.
( var förresten på stan igår, köpte en tröja och jag la upp bilden förut om ni nu inte redan har sett det )

tagglåt x 100, blir så jävla sugen på sommarn och träna när jag har hör den. en av mina favoriter, klart!

" />

NEW IN - FRÅN MONKI



" />

+ + +

tänkte på en sak förut, varför klipper alla sina tröjor där det är två siffror på. typ sett fyra bloggar som har gjort så. men iallafall nu så ska jag fixa lite mat, mamma tränar och pappa jobbar osv. rätt skönt att vara själv hemma, fast nästan min syster är hemma också. sedan så blir det att våga, locka håret och se på top model finalen. skapligt chill, imorgon är det skola . ska göra klart den där äckliga lapprapporten !



" />

lösnaglar ;D

















" />

.


                          always the same story..♥

                         

" />

21st Century Girl


En till bra låt som jag gillar grymt !

" />

INSPIRATION - BIKBOK



" />

NEJ MEN SLUTA NU


 
Min spotify har hackat upp sig, den dära reklamen sitter fast. oh snap, haha det hära måste jag fixa snabbt jag vill inte lyssna på den hära låten hela tiden. fast den kanske försvinner när den slutar, hmnh.

" />

sjukt fint :)

sjukt fint linne, vill verkligen ha det. Det finns på bik bok !! <33



" />

You know that I can take it to the next level baby


Låten är grymt bra, min nya favorit helt klart !
Johanna och jag snacka om det i skolan att vi inte visste vad den hette men nu så hittade jag den :'D
(Y)

" />

Not tomorrow just right now

hej snyggingar. kom hem från skolan för ca en timme sedan, har ätit lite och sen pluggat. duktig flicka, tycker jag. men ska försöka plugga lite till , haha men jag måste för jag orkar inte plugga i skolan.
jag har messat elsa och får se om hon svarar, vill i alla fall göra något . för det är fett tråkigt att plugga ...

puss ;*



" />

I'm the type of chick that like to rock the beat

oherre, har aldrig någonsin varit såhär trött på en måndag vid fyra tiden. vill bara dega ner mig i sängen och sova, seriöst. men iallafall just nu så lyssnar jag på musik( lite sån där musik som får en på bra humör), dricker vatten och så har jag håret i två flätor, kände bara för det. så sött, hade det alltid när jag var mindre.

kvällen är inte planerad so far, men jag antar det blir finalen av top model, diskutera med alexandra om att Ann i programmet är så jävla grovt ful och träna. kisses!



" />

så jävla gulliga ! :*

Skola idag, hände inget speciellt förutom att Johanna snacka med Hampus o massa grejor naaw ;* <3
Dagen blir tråkig m.m ska plugga engelska sen vid 8 ska jag se finalen i Top Model 15 !



" />

fuck vad najs.


älskar låten ! så jävla grym <3
låten heter på spotify Hot Tottie, vet inte varför den heter Hot Toddy här (:
men det är iaf samma låt (;

" />

LINNEAS OCH MIN HISTORIA FRÅN IGÅR OCH IDAG !

TJENARE MANNEN !

Har bloggat dåligt, mest för att jag it orkat eller haft lust. (:
men iaf så sov ju Linnea över hos mig och vi hade klockrenaste iaf ute haha varje gång vi var ute så kissa vi nästan på oss (Y) Först igår stack vi till stan, venne vad vi gjorde där men vi satte oss på viking och drack energy dryck och ringde till Jeppe. :D Vi ville att han skulle komma men han orka it. ): Men sen åkte vi till klocket igen och där hade vi skitkul och gjorde massa sjuka saker HAHA klockrena är vi ! ;*
Vi hade tänkt att träffa Kevin, 9 på kvällen men sen var det ingen idé för vi skulle typ ändå it hinna vara så länge så vi träffa Michelle och Ikram ((: Sen vid 10 gick vi hem till mig och vi snacka med Jeppe på msn typ hela natten, ne it hela men längee iaf, vi körde sanning eller konka med han HAHA :'D Linnea kommer med sjukaste frågorna (Y)
Sen så gick vi ut nån gång vid 3 på natten för vi skulle ringa jeppe fast då trycker han på upptaget för att han orka it snacka med oss!? -.- så ah, det var ju bara att gå in igen...  HAHA vi såg Bee Movie, en gullig film dedär ;*
Vakna imorse, 9 , av att Linnea ringer till mig? HAHA sen så drömde jag typ att jag skulle på en buss sen jag ba första jag säger när jag vaknar: åååhhh nu missa jag ju bussen..?-.-
HAHAHAHAHAHAHA :'''D Förut var vi med Kevin till 3 vi gick runt lite i klocket och Linnea o jag kände oss värsta bakfulla? ;o vi kom knappt ihåg vad som hänt igår..? men vi hade it druckit? ;o men aja, vi var nog bara trötta ;d

Michelle fyller 14 år idag!  fira henne nyss, GRATTIS GUMS ;*


Varför jag har massa flätor är för att jag skulle få lockit hår <3

 

" />

söt pöjk där



haha kommer ihåg den hära videon, kolla på den för typ tre år sedan? jag garva lika mycket varje gång. så gulligt, haha som jeppe sa, han blev ägd där.

" />

bloggat dåligt

hej, jag vet att jag har updaterat dåligt men jag har varit och tävlat hela dagen. kom hem för typ en halvtimme sedan. jag är as trött i benen och orkar inget, det blir bara att chilla ikväll.
men jag har även en till ska att göra, labrationen i skolan. -.- fan orkar inte nu, fattar inte heller !

igår åt jag cina mat, gotti och sen efter det blev det att ta taxin och bowla. det var jättekul även fast det kanske inte gick så bra, haha. men i alla fall gick vi hem sedan till några kompisar oh va där. titta på tv, åt cheescake och chilla. mys ;D <3

nu blir det mat för mig, puss ;*


bjuder på den här bilden

" />

CONVERSE - ALL STAR




Längtar så grovt mycket till jag kan använda dom ute, eller jag kan det nu men vill inte skita ner dom o allt, eftersom det är mycket snö osv ute. invigs iallafall i malmö om en vecka, de nice.

" />

Rekomenderas starkt


mycket god parfym sådära, 199 :- på kicks. luktar hallon, vanilj och allt. där har du belma, du har undrat mycket vilken parfym jag brukar ha. ;)

" />

Nothing will come between us, i'll stand right next to you

hej där babes, dålig uppdatering . klockan är tre och det här det första inlägget för idag, vad gör ni tjejs ? ;)
men iallafall idag har jag chillat, sett på vampire diaries, fixat lite o så. gick sedan en promenad med mamma, mys det.

senare idag så ska jag bara duscha, bli lite fresh. hela köret nivet, gör alltid det på söndagar(hårinpackning) så blir det bästa solsidan, och vid nio wild child. perfekt!



" />

Det här inlägget ska inte tas bort!

JESPER ANDERSSON ÄR SÅ SJUKT JÄVLA BÄST! O HAN ÄR SNYGG OXÅ!

" />

one day when the sky is falling, I will stand right next to you


 snyggve her self on tha pic, haha. men jag ljög lite där, det där med snyggve. men iallafall kom nyss hem, var på ingelsta med mamma. jag kom hem med en deodrant, två ansiktmasker och massa godis. kollade på brills på gina, men piloterna var snea, faktiskt. så blev inget med det, får kolla i malmö.

nu ska jag käka upp mitt godis för jag är sugen, mumma. och se på ett till avsnitt av vampire diaries världens bästa program. kisses!

" />

Baby, i'm always a prisoner for you




första bilden, galet snygga brills me want sen så var ju även linnet wonderful. andra bilden gosh allt var snyggt, förutom väskan kanske. skjortan var läcker som fan!

" />

I can not but I have to

gomorron, eller det ju inte morron längre. jag har precis bakat sämlor, eller vad man nu säger. de blev jätesöta. mandelmassa är super äckligt så jag tog i smält vit choklad istället, hah. :D

dagens planer blir att kanske åka till stan på eftermiddagen, och ikväll titta på  några filmer, nice . vad ska ni göra då ? <3

vi har fått en uppgift i skolan "visa hur ljuset bryts när det färdas genom olika medier" i en labration, det är något jag ska försöa mig på sen också , men nu ska ja ta och äta, pusss ;*



" />

GRYM !



" />

Chris Medina - what are words



så galet fin låt, helt underbar. rysningar? yes. kolla videon och sen lyssna på texten så förstår du allt kan man säga. jag tror nog inte jag är den enda personen som tycker den här låten är helt wonderful.

" />

Anywere you go, i'll be there



vågade håret förut, skönt med lite variation. har alltid platt vetdu! blir ingen träning idag, men mamma åker iväg sen när hon kommer hem så drar vi nog till ingelsta. vill kolla på cubus efter jeansen och sen glitter, halsbandet jag har skrivit om förut. men iallafall sitter och lyssnar på samma låt om & om igen, världens finaste är den. man får verkligen rysningar, yes.

" />

Min tvilling. <3

Snart kommer älskling hit, hon kommer sleepa här och vi kommer ha skit kul !
Vi kanske ska träffa Michelle o Ikram och sen gå till Borgsmos frita Haha :'D
Men nu ska jag städa rummet och fixa mig, pussN ;*

 
<3

" />

Jag säger godmorgon med en grym låt



Godmorgon, vaknade precis. vet inte hur dagen blir faktiskt, om det blir att åka till stan och kolla ett par jeans jag ska kanske få eller om jag ska åka till medley träna o så. vi får helt enkelt se, skriver sedan hur det blir eller blev , jag hoppas nästan stan eftersom jag vill kolla byxorna, haha smart dära. ;)
förresten tjockt nice att ben and jerry ska öppna här i lilla norrköping, jag och tilda snacka om det igår på bussen. haha, störda tjejs.
              

" />

Friday night



iallafall snackar just nu lite med belma. är inne på facebook, tråkar. förut vid elva så åkte jag och syrran brorsan till mc, jo jag vet nyttiga. men vi köpte typ mcflurry och milkshake. snart så ska jag ta bort sminket, försöka få tag i alexandra och sedan lägga mig i sängen och se på vampire diaries i mobilen, de kallar jag chill.
förresten lite sådära snabbt, om fanny ser det här så kan du ju också smsa . alexandra också om jag nu inte smsar dig, men godnatt. kisses!

" />

Yes, we're running this town bitch

hej babes, fredag idag. och det gillar vi, right? men idag var'e skola, haha oherre. lite sådära mys var det allt ibland, wonderful. men kom hem vid tre? och då så snacka jag lite med belma, bebi. och sen alexandra och linnea, båda dom tjatar på mig som fan. haha även en annan alexandra gör det.

förresten skulle baka kladdkaka förut, gosh så blond jag är. satte ugnen på 250 grader(hihi) fast det skulle vara på 150. så den blev bränd, ja that's just the way it is.



" />

Rawr.

Har haft ont i halsen hela dagen men jag har ändå vart på skolan? aja
Linnea sover över imorn, så jävla kul vi kommer ha <3 Haha förra gången hon sov över hos mig skrämde hon mig med Spöken o så HAHA hon sa att det spöka hemma hos mig o så sen typ halv sov alla, aso det var Johanna, Tilda, Michelle, Fanny, Linnea o jag :D sen hör man nåt typ knaka sen ba.. BOOM! HAHAHA jag flyger upp ur sängen och skriker allt jag kan! HAHAHA så jävla klockrent. Sen efter några minuter hör man Linnea ba: vad var det där?
HAHAHAAHAHA alla vakna förutom Fanny, hon sov xd <3


fan tror jag är kär. men i helt fel person.

" />

så grym



grym sådära, kommer ni ihåg att jag la upp ettan typ för ett tag sen. men hittade tvåan för några dagar sedan, haha älskar den. my first kiss was a little like this, one less lonly girl, oh oh oh, this would be the best memories.
ja där har ni lite låtar ur den. eller låttexter. ;)

" />

minnen , älskar er !

" />

Do it like a dude

hej, kom hem från skolan, för ca två timmar sen. har ätit mellis och leta efter min lilla katt, hah men våran fastighetsägare , om ni vet vad det är, var här och han råkade släppa upp honom på vinden. jag var fan as orolig men tillslut kom han ner av sig själv efter att vi letat typ as länge, hah smart där.

men snart så ska elsa och jag åka till dansen, vi tar nog spårvagnen. men kommer hem runt halv 6. ville haft tjejkväll men det blev inte så, kanske nästa helg ? :)

men ska göra mig i ordning nu, puss ;*



" />

00:03


är jätte varm, haha speciellt om rumpan har suttit vid datorn nästan hela kvällen . min datastol är också varm nu, mys det. men ska hoppa in i duschen lite sådär snanbt, sedan dega ner mig i sängen. puss!

" />

I'm still fly, i'm still doing my thing

kom nyss hem, eller för 30 minuter sedan? gjorde klart sista frågan i svenskan o så, så nu är jag klar. blir bara att träna begrepp senare. ;)
men iallafall idag så var det klockrent, underbart. grymt med andra ord, haha belma och jag.



wonderful, damn.

" />

another story come

Hade ont i halsen imorse så jag åkte aldrig till skolan, sen vid 10 hade jag så jävla tråkigt och jag hade it ont i halsen längre så då fixade jag mig och åkte till skolan haha :'D Fast jag var aldrig med på idrotten, eller jo när dom dansa var jag med men it de andra sakerna. (: Tänkte ta o plugga snart eftersom jag aldrig gjorde det på skolan. Typ halva tiden jag var där satt jag med Linnea och Kevin på viking hehe ;d



" />

everything that happens to you happens too me

hej, skola idag som vanligt. hade även idrott, vi dansade någon rolig dans , hahha det var faktist kul ;D
jag har också reovisat matte, duktig flicka. hah men det håller på at bli varmt ute nu och det gillas stort, vill verkligen ha sommar nu. någon annan som vill det ?


Alexandra och johanna, jag älskar er otroligt mycket och det kommer jag alltid göra, vad som än händer !

" />

DAMN BOY !

" />

you can't stop me for anything

hej, kom nyss hem . har varit på konsert och lyssnat på min syster, hon sjungaer faktiskt as bra , hihi ! men nu ska jag ta och dricka lite te och titta på tv, mys . det blir kanske att se någon film sen också. :D
innan komserten var jag på stan och köpte en skinnjacka, nice. <3

jag vill ha tjejkväll snart, kanske i helgen ? får se om det går hos någon , hoppas det i alla fall :D pusss ;*


gammal bild, älskar er <3

" />

I see you dancing with every girl

Var nyss på dansen med sötaste Johanna :*
Har lärt oss hela dansen nu till Rock The House - Kat Deluna, nu har vi börjat med en annan låt; Push Push - Kat Deluna. (: sjukt bra!  Fast måste ta o träna dansstegen för det ser it alls bra ut när jag gör dom haha <3

men aja ska duscha nu o bli fresh , ses ;*



" />

Brorsans gamla kläder på, för allting var så enkelt då



grym låt, men nu måste jag dra till dansen. kisses!

" />

Boy, i think about u every day and night

oh, dagen har varit väldigt bra so far. nu så väntar en timmas dans med alexandra , och efter det blir det duschen. har inte så mycket mer och skriva, men köpte en magtröja igår på h&m. hade på mig den idag sjukt skön säger jag bara. men iallafall bild på den ser där nere, bara för att jag var för lat för att fota punkt.
ska göra lite tidsinställa nu, ciao kisses.

" />

But no one seems to hear me

hej, snart åker jag till skolan. messar med michelle just nu eftersom alexandra får skjuts. ;) efter skolan idag blir det att åka hem och kanske plugga lite, på kvällen ska jag nog ven springa lite på löpandet.

puss ;*

" />

Baby please don't go

Lämnade nyss tilbaka min svarta magtröja.Efter det stack Johanna, jag o Fanny till Espresso house och typ satt där i en timma, snacka, drack coca cola hehe och Fanny åt en kladdkaka eller vad de var. (:
Plugga inte bra i skolan idag fast det brukar jag inte göra Haha, iaf inte när jag är med linnea (a)
Men jag redovisa iaf svenskan ! goodie :*
Linnea, jag, Johanna o Kevin har bestämt o va nån dag på busfabriken ! haha fast fler kommer va med också (:

Snart ska jag ta o plugga matte eftersom jag har prov imorn, pussisar ;*

Image and video hosting by TinyPic

" />

You see how these people dream

hej sötnosar, skola idag som vanligt. var på engelska kompass och det var skit tråkigt, men i alla fall efter skolan så gick alexandra, johanna och jag lite på stan. alexandra lämnade tillbaka en tröja och johanna köpte en. sen gick vi till espresso house och fikade, mys ;D <3

snart blir det träning, orkar it cykla så får se om mamma skjutsar mig . pusss på er ;*



" />

I want you so bad, your'e my biggest wish

hej babes(lite black eyed peas rubrik), idag var'e skola som vanligt. blev lunch på mc och så, vi satt även med en speciell person, haha så fin. men iallafall gick på stan efter skolan med alexandra fanny, jag köpte en blå magtröja på h&m och så fika vi på espresso house, satt typ där i en timma. sen så åkte jag hem, och n sitter jag här framför datorn, hungrig åt ju bara en cheese till lunch, sedan ingen frukost och så.

men nu ska jag plugga lite, är tvungen satt ju även med kevin och linnea alexandra och dom idag fick inget gjort då. blev lite för mycket snack där, men haha fotot i mitt hjärta och sen i alexandras ficka.
kisses, bloggar kanske kanske igen.


pic - gammal , men snyggingen alexandra och jag.

" />

OMG !!!

hej sötnosar, alexandra åkte hem för ett tag sedan. har pluggat ganska mycket u så det e bra ! ;D vet it om elsa ka komma till mig snart, får se ?
tittade nyss på videoklipp från you tube, tsunamin i japan. det är helt sjukt, hus och bilar bara flyter omkring. är fan glad över att bo i Sverige ! <3

ska ta och titta lite på tv, cilla och så. är trött så blir inte att vara uppe allt för länge , puss ;*

OMG; titta båtarna och bilarna, helt sjukt <3

" />

Tell me how do you rate the morning sun?

tjenare mannen, haha så brukar linnea och jag säga till varandra.  men iallafall var skola idag, gosh dog lite ibland speciellt i cafet o så. vid tolv ungefär var jag hos skolsystern eftersom i sjuan så ska alla dit. gick iallafall bra, ingen sne rygg här nej även fast jag sitter värsta puckelryggen vid datorn.
senare efter det så satt jag med fanny alexandra i ett rum med lite roligt folk. lyssnade på musik, fast inte så länge då.

snart så ska jag se lite på tv, efter det göra bildanalysen. men det tar nog 10 minuter, så efter det blir det dusch, se på top model och så. blog u later, kisses!


pic från imorse. har as korta ögonfransar nu pågrund av mascaran men i hela april så ska jag och alexandra inte använda det, vår't mål. goodie!

" />

I don't believe in everything I see

hej, är äntligen hemma nu. har ju varit i uddevalla. Det var skit kul, haha skånefolket är skönast asså , ;D åkte buss hem typ hela kvällen igår, jag hatar lukten i bussen och jag mådde illa, hah så jag fick sitta där framme bredvid chauffören och titta på vägen . kul ...eller it ?

alexandra håller just nu på att dansa och jag försöker blogga, hah men i alla fall så ska vi FÖRSÖKA plugga lite snart, vet it om det kommer gå så bra, det brukar ju it det när alexandra och jag ska pluga hah.

Vi har också börjat med någon himla kurs i skolan, vi ska göra en labration och jag fattar it hur ? ;)

hinner it skriva mer, ska ju PLUGGA . puss o kram <33


vi åt också på mc / donken ;D



" />

+ + +

next training, så löpartightsen är på. ska dock inte springa tror jag utan spinning och styrka?
men iallafall kisses, blog u later!



" />

Just nu: te & mys framför datorn




" />

I'm ready now so the show must go on

hej babes, blogga inte förut men jag orkade inte så istället såg jag på en gammal go söt nostalagi film, micke och molle. aw, sen så åkte jag och mamma iväg och handla o så. jag kollade på minreal foundation och allt men jag köpte bara rengöringsmedel, vi får se om det är bra då. ;)

snart så ska jag ha lite take care kväll, blir hårinpackning och hela köret. bloggar nog en gång till, ni ska få se lite snigga pics, kisses.






" />

LASER

Kom på nyss att min kanin, Sanny fyllde 8 år igår, men det var it det jag tänkte snacka om dårå men kom på de nu hehe. Jag vet faktiskt it vad jag ska skriva, men jag kände för o göra de eftersom Johanna it bloggar o Fanny är ju borta. (: Såg precis att favoritlåten ÄNTLIGEN har kommit in till spotify ! (Y)

Lupe Fiasco - The Show Goes On

låten börjar, 0:13


inte bästaste bilden nurå men aja ;* -oredigerad

" />

<3

Belma skrämde skiten ur mig igår ;o
Vi snacka om det här som hänt i Japan m.m
men iaf så kunde jag knappt sova på grund av de (a) så jag snacka med Jeppe o Edvin Y
Det kändes bra o snacka med dom för då var jag it lika rädd längre hehe :) <3



" />

Eric Saade vann hela skiten

Jag är inte glad över det men jag är it arg heller för fan det var ju bättre att han vann än typ Sanna Nielsen, Brolle, The moniker eller nån. Fast bäst skulle det vara om Danny vann. Hans låt ägde ut alla andra. Fast nu äre så att små flickor och också stora cheyor tänker bara på hur söta dom är, och om man ska rösta på den som är sötast blir det ju helt klart Eric som vinner. ;)
men aja, det förändras ju it för att jag skriver här :)



Baibai :*



" />

when it get's hard just get back up

tagga melodifestivalen om 20 minuter, fast nej. men jag ska klart se det! men iallafall idag var jag ju på stan, men vid fyra när dom åkte så såg jag på surburban girl osv. bara chill kan man säga! ;)

förresten vill till ingelsta imorgon, vill verkligen ha ett par snygga svarta jeans och sen typ ett halsband med trä saker på, skit snyggt iallafall. men får se hur det blir med det, lite tvek om vi åker dit. pussar!

" />

strax: melodifestivalen


Passions pannacotta Polkagris pannacotta

Sååå jävla fucking gott ! <3 Och det är jag som har gjort dom, *proud* (a)

Om ungefär en timme börjar Melodifestivalen, finalen !
Vem tycker du ska vinna?
själv tycker jag att Danny ska vinna, sen så är väl Eric Saades låt ganska bra men bara i refrängen resten är skit, fast jag tycker it refrängen är specielt bra heller. Jag tror iaf att nån av dom kommer vinna (:
Danny Saucedo - In the club



Hare gött !

" />

Allting var så enkelt då


pic - oldie

men just nu så sitter man och dunkar alexis weak - 112 tjockt nice, dricker också päronsoda mumma. vet inte riktigt vad som händer ikväll, men antagligen bara chill framför tv'n. d mys!
har faktiskt bloggat kinda bra idag, grymt. tror det blev ett morgon, dagens inköp, musik och nu lite alltmöjligt inlägg.
men nu kommer jag inte på något mer o skriva om än att imorgon så blir det nog att rensa garderoben så jag ser lite vad jag har, gå en promenad i mina nya brills och skinnjacka och se på vampire diaries.
blog u later, kisses!

" />

Så jävla grym



så tuung låt, riktigt nice. goodie!

" />

Is it the look in your eyes, or is it the view?



kom nyss hem från staden med mamma, inköpen blev en bok (ska läsa en ny till steg 18 i skolan), en svart skinnjacka och sedan ett rosa naglack. är mycket nöjd, men glömde fota jackan osv så det blev bara naglacket, haha men det får duga! ;)

men nu ska jag städa mitt rum, det behövs verkligen. sedan gå ut för det är underbart väder, kisses.


" />

Att försöka glömma är ingen idé

Något sjukt hände igår.
Jag somna vid sex på kvällen!? ;O Så imorse vaknade jag vid 8, känner mig riktigt pigg just nu. ((:
Mamma och jag ska snart göra passions pannacotta och polkagris pannacotta ! älskart <3
Hade även tänkt att träffa nån men fårse hur det blir. (:



" />

Saturday morning


pic - tagen av mig nyss.

godmorgon babes, nu så håller jag på och plattar håret och ska strax fixa kläder o så. blir att dra till stan vid tio med mamma, vet inte om något följer med mig hem men man får väl hoppas för jag har skapligt mycket pengar just nu, fast dem skulle jag spara till malmö för då ska vi gå där på stan en dag o sen åka till danmark och gå där och allt.
kisses, hörs ikväll så får ni kanske en bild på om jag har köpt något?

" />

the way i'm

hej, håller just nu på att packa för imorrron, klockan kvart över sex åker jag med bussen från idrottsparken till uddevalla, asså det tar typ 5 timmar. asså orkar it gå upp, men det blir nog roligt ändå. Bettan skulle också följt med men hon är sjuk så det blir att åka ensam :´(, det är en tävling (friidrott) typ hela östergöland åker dit och så, nice!
som ni kanske förstår kommer jag it kunna blogga på hela helgen, kommer hem på söndag vid halv ett på kvällen typ . puss ;*


bjuder på en liten bild, ;D

" />

I keep on runnin, but i can't get away from u



hittade batteriet tillslut, haha det låg i laddaren. så jag fotade lite, blandannat bilden där uppe. de andra bilderna läggs upp då o då när jag har bildbrist osv,(eller senare ikväll) smart där. men iallafall nu ska jag se på tv och chilla galet. kisses!

" />

Blir kanske lite ändringar i helgen på ...

blir kanske lite ändringar i helgen på bloggen, jag är sjukt trött på designen rubriken allt osv. vet inte om dom andra är det men det tror jag! ;)
blir nog svart bakrund på rubriken och vit text nivet, sedan ska jag försöka fixa photoshop header o sen bredare blogg. gilla det mycket bättre så faktiskt.

men iallafall idag var det skola, gick lite sådär upp o ner kan man säga. var inte alltid lika kul, men ibland så fick man rejäla skrattattacker. så är'e, förresten galet skönt med helg nu. ska tjata på syrran igen, jag hittar inte det där jävla batteriet till canon, inte så mysigt. aja, nu orkar jag inte skriva mera. kisses!

alexandra, finaste du. bry dig inte om henne, hela hon är bara falsk.

" />

dans :D

Nu drar jag på dans, får åka dit ensam eftersom emelie är i fjällen, bettan sjuk elsa är och tar någon spruta och mira hon bor ine nära mig, :( men det ska bli kul med dans i alla fall.
efter skolan idag var jag, alexandra och michelle på mc, vi åt glass och sen köpte michelle och jag klubba , hah ;D
måste gå nu, puss på er ;*

" />

Like a fool, I've trusted you


     

" />

Så jävla falsk.

Var glad imorse sen efter lunch var jag depp hela tiden. Vet inte vad det berodde på men det var nog för att jag it blev godkänt i svenskan eller så vare att jag fick veta att jag har en väldigt falsk vän. Eller så vare att jag bara var trött. Men sen gick jag, Fanny och Michelle till mc och åt en glass <3 Skulle egentligen springa på sån där spring band men jag orka it så det blev en glass istället, Haha bra alexandra ! (Y) men iaf så blev jag på bra humör igen sen (: Köpte den där magtröjan men it linnet, hade it så mycke pengar med mig ;d

Ska kanske träffa Michelle elr Emmy fårse ((:

PussN ;*





" />

lately, I been caught out acting crazy

kom nyss hem från rundan, så nu är jag helt mör i kroppen, trött och yr. så nu blir det att hoppa in i duschen sedan ta på sig mys kläderna, galet chill. ska försöka träna lite matte begrepp o så, men det tar väl 15 minuter eller? ;)
men iallafall kollade ju på en bikini idag, den dära där nere var'e. kanske blir att köpa den eller den dära blommiga!
se u bitches, hörs imorgon. kisses!  

" />

U make me crazier

Hade gympa idag men orkade verkligen it med det så jag sa att jag hade glömt kläder ist. (:
Efter lunchen gick Tilda, Fanny, Johanna, Belma o jag till stan. Kollade kläderna på h&m. Älskar deras nya kläder, klockrena <3
Johanna, jag o Belma testade den där magtröjan Johanna har snackat om, sjukt fin <3 Belma köpte en i gult och jag ska köpa imorn en svart (:
Sen testade Jag också ett linne som typ är en smiley på, jätte fin men för stor storlek testade jag Haha men ska nog köpa det fast i en mindre storlek imorn. :*
Får it sitta med Linnea längre på skolan, och det suger ): saknar oss, alltid flumma tsm <3 Nog därför vi it får sitta med varann Haha (: men aja, tycker det är sjukt dåligt iaf.

snart ska jag nog äta nåt sen plugga lite, eftersom Fanny o jag aldrig gjorde de ;d
Jag hade fotat magtröjan och linnet men mobilen är helt fuckad så kunde it ladda in dom till datan. -.-
men iaf, puss! :*



" />

I know you like that

kom nyss hem från skolan idag, hade idrott idag. typ alla hade "glömmt" idrottskläder så vi var typ bara 10 stycken. vi övertalade per, som han heter. typ vikarie att vi skulle ha fotboll. var as kul, haha :D

ikväll blir det träning, ska hoppa lite höjd och spriga lite kanske . ska ändå ta det lungt så jag är utvilad i helgen. pusss :*


jag vill verklige ha ett par nya converse, också en skinnjacka från h&m ;D

" />

This gon' be the realist shit I ever wrote

hej babes, kom nyss hem från idrotten. vi spelade fotboll, äntligen. men det var kul! men iallafall innan idrotten var jag på stan med tilda, belma, fanny och alexandra. hittade världens finaste bikini och ett oversize linne, blir nog att köpa det i helgen med mamma.
nu blir det inte så mycket plugg, bara rätta diagnosen i matten och träna begrepp sedan vid sju så blir det ut och springa. då så har jag tränat varje dag, eller asså fyra dagar irad. goodie!

här är sakerna jag testade på h&m, haha fotade med mobilen för att komma ihåg nivet! ;)


" />

That's when I saw it in her eyes, it's over

hej, var i skolan idag. efter skolan gick jag, johanna, tilda och linnea på stan. linnea och jag köpte ett linne , eller typ mag-tröja. just det linnea köpte ett par jeans shorts också som jag oxå ska köpa någon dag, hah :) Vi åt även glass på mc, mys !
just nu sitter jag och lyssnar på musik, några bra låtar:

S&M - rihanna
champion - chris brown
born this way - lady gaga
black and yellow - wiz khalifa
 
ja, orkar it skriva mer , nu ska jag träna lite så svenskan, ska kanske redovisa i morron , puss ;*


" />

Snyggt från h&m



hittade lite fina grejor på h&m's hemsida, ska framförallt kolla på linnet imorgon och sen magtröjan som jag skrev om förut. men nu ska jag glo lite tv, kisses!

" />

I can do it one my own, don't matter what you say

kom nyss från rundan, riktigt skönt. hade på mig ifk vindjackan, mjukisar och vitt pannband. hade absolut inte håret uppsatt för då åker det bara ner, störde mig galet på det igår. Haha, men så äre!
sen när jag kom hem blev de lite situps o så, inte så mycket för jag har dans imorgon vill helst inte ha träningsvärk i magen för då kommer det bli jobbigt som fan.
ska faktiskt köra den hära rundan varje dag nu, förutom onsdagar och lördagar. tills jag fått värsta konditionen, goodie.

nu ska jag dricka upp vitamin drickan och sedan hoppa in i duschen. puss!



" />

Some people have to learn

Hade ju kurs prov idag, kunde alla frågor, bra de (;
Efter skolan stannade Fanny och jag kvar på stan, Haha hon fick en klubba om hon stanna kvar med mig (a)
Vi kollade runt lite på stan och såg en jättefin magtröja på h&m <3 Men fårse om jag köper den för aso, jag har så många magtröjor nu och tänk om jag aldrig använder dom? fast tror jag kommer göra de ;d
Sen när Fanny åkte hem gick jag till Mormor o Morfar (h3h3) och jogga. aso dom har en sån där spring sak som man kan springa på inomhus :D
Sprang nästan 3 km på 30 minuter ;o När jag sluta springa snurrade allting, aso det kändes som om jag skulle svimma elr nåt? ;o Jag ramla fan nästan, kunde knappt gå och efter ett tag hade jag ingen känsel i fingrarna !
Fast det blev bättre när jag drack massa vatten och åt en macka (:

Har vart hemma nu ganska länge och ska ta o börja plugga matte. Projektprov imorn! Får panik, kan ingenting ):

aja, här är bilder på mina nya converse (;




Ska börja använda dom när snön försvinner, annars blir dom bara skitiga direkt (:


" />

Next: Jogga

ska dra ut nu och springa lite, i tio minuter bara eftersom jag inte riktigt har fått upp konditionen än. men det får duga, för sen när jag kommer tbx får det bli lite situps! ;)
om jag gör såhär typ 2 gånger i veckan eller mer så kommer jag vara värsta vältränade till sommarn, goodie. fast jag kanske borde sluta svulla godis med linnea på bussen varje dag efter skolan, haha. enough nurå. inga mera sötsaker, men lycka till med det johanna!

- tagglåt x 100 .






" />

@ home

kom hem för ett bra tag sen, men var på ica och köpte vanilj grej till semlorna sen. idag så hade vi prov, gick väl bra. haha under hela provet satt vi typ och snacka, inte om frågorna utan om typ allt haha. först sa stina till oss ba håll tyst, men efter ett tag så började hon också snacka. ;)
tilda kom med lite sköna kommenterar sådär, som alltid. förresten idag så snackade jag om jag hade hittat finaste magtröjan på hm, en svart. så säger belma att hon också kolla på den igår osv osv fast hon vill ha den i gult, haha snacka om sammanträffande. så vi ska båda köpa den!

men iallafall nu ska jag se lite på ep, sedan bara CHILLA. Inget plugg, gosh snacka om skönt. puss!


lite sådär söt pic på ett par semlor, goott!

" />

Watching the world in your eyes

hej. sitter här med elsa, snart kommer bettan. vet inte när hon slutar och hon svarar inte på sms, haha söt ;D
var i skolan idag, hade prov. det gick ganska bra , thii ! alexandra ville inte ta bussen så hon tvingade mig att gå lite på stan , hah men jag fick en klubba :D pusss ;*

söt bild, längtar verkligen till sommaren. orkar inte med jacka, vantar och allt !

" />

Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it

gomorron, dra till skolan nu utan alexandra för hon skulle få skjuts :(  Blir kurs, medeltiden prov idag . har fan pluggat mycket så jag hoppas att det går bra, hah vem gör it det! pusss ;*


bjuder på en liten bild , :*

" />

I have.


 grym låt <3

" />

Have you ever done something you can't change?

Plugga massor förut, men slutade plugga kurs efter två timmar för jag palla verkligen inte mer ;s
Läste nästan hela häften. Nu orkar jag it mer, det får bli som det blir. -.-
Just nu ser jag på moving in och snart blir det Top Model 15 på kanal 3, bra dedär ! (;
Har bestämt mig för att träna massor den här veckan, och även veckorna efter (Y)
Ska fan ta o bli smal och vältränad till sommarn så jag kan ha på mig magtröja som är så jävla fint <3

kyss ;*
Image and video hosting by TinyPic
En till sån där gullig överredigerad bild :')

" />

(AAAA)

random rubrik :'D

men ah, hade skola nyss i 2 timmar soft de, men skulle va bättre om vi börja 12 istället (;
HHAHAHAHA aso skönaste läraren fick vi, TORSTEEN ! x'd HAHAHAHAHA
Jag höll seriöst på o dö HAHAH alla snackade och han hör typ skitdåligt så ah han skrek värsta :'D Fast det blev inte bättre alla dog av garv istället HAHA
iaf efter skolan gick jag på stan med Becka, Linnea o Michelle. <3 Vi åt kebab istället för äcklig skolmat (Y) Sen efter det gick vi runt lite och träffa massor sen fick Becka för sig att fika!? HAHAH så vi satte oss vid Fräcka Frökens och köpte en Festis för 15 kronor haha fast Michelle betala för mig, snäll hon är :')
Sen ville jag bara hem så Michelle o jag gick först på bussen men sen kom jag på att den inte åker till min hållplats så då gick vi av igen efter vi åkt ett tag och vänta på spårvagnen h3h3 <3

Idag skrev jag historia som Belma säger (;
Men iaf så är jag hemma nu och ska snart börja plugga kursen, prov imorn ju.. ;o


Image and video hosting by TinyPic
Bara för att jag älskar mina ögon på denhära bilden, fast den är ju redigerad men ändå <3 Lite ego härva? (;

" />

you gotta make more, don’t do with what you got

hej !! , det var kort skola idag, bara två timmar. kom nyss hem, men har läst hela medeltidshäftet och nu sitter jag och pluggar kurs med tilda sötis , var också en sväng på mc efter skolan, nice ;D 
men nu ska jag fortsätta plugga, puss på er ;*


" />

Så jävla grym



världens bästa låt just nu, belma och jag gillar den stort. chris brown, heting där. puss!

" />

You made who i am with the words you say

kom nyss hem från en joggingrunda faktiskt, längsen jag träna (om man inte räknar med dansen såklart) men iallafall känner mig duktig nu,innan det gick jag även en kvart promenix med hunden. var skola idag men vi sluta vid elva så därför har jag hunnit allt det här och så.
snart ska jag plugga medeltiden, efter det se ep som är as grymt och sen åka iväg med pappa. ska köpa vitamin water, någon tidning osv.
lite back to det där med att springa så ska jag börja med det en gång i veckan, det är sjukligt kallt ute men vafan.

förresten idag hittade jag världens finaste magtröja på h&m, svart var den. sjukt fin, ska köpa den med bby's på onsdag. puss!



" />

Next: duschen



nu ska jag hoppa in i duschen, sen efter det så blir det solsidan och äta thai mat, gott det. puss ha en bra söndagkväll!

" />

solsidan ;)

Kom nyss ut från duschen, ha duschat håret så nu det är bara att ta fram plattången i morron :/ men ska äta snart, har också varit på träning!
bettan och jag var lite på stan idag, vi tittade lite och jag hittade några saker jag skulle vilja ha, blir att gå med mamma och köpa med :D <3'
nu blir det att titta på solsidan och sen lite plugg, medeltiden -.- pusss ;*


" />

honestly, i just need to be a little crazy



esh nu drar jag ut lite så skinnjackan och mjukisarna är på + en stor halsduk, frisk luft behöver jag för jag mår sjukt illa. så blir väl en promenix med hunden, mys! kommer tillbaks typ om 20 minuter en kvart. HAHA, bloggar ikväll. pusshey!

" />

Sunday morning

idag hade jag en fet sovmorgon, fast nej jag sov till halv elva bara. men iallafall gjorde iordning mig lite sådär snabbt och la mig sedan i sängen och börja läsa kurshäftet, men efter tag så orkade jag inte mera. men läste 5 a4 sidor?
ska fortsätta ikväll, även med mina post it lappar där det står massor om medeltiden, haha störd tjej. men det är smart att klistra fast dom på spegeln.

men iallafall snart ska jag äta, efter det drar jag och mamma till stan. ska kolla på skinnjacka, får se om jag hittar någon dåro. hoppas ! jag vill verkligen ha en snygg jacka och sedan röda converse, fast vita passar ju till också haha. nästan snyggare faktiskt för vitt passar till ALLT. puss på er, nu orkar jag inte skriva mera. 


dagens består av (just nu) håret i en sned fläta nivet, ett svart linne och gråa mjukisar . och sen kurshäftet i handen, haha!





" />

Ooh la la, ooh la la (hahha)

godmorron, sitter just nu här med bettan och vi lyssnar på "oh my gud" hahah, asså inte världens bästa låt men ;D <3 snart, klockan 12 åker vi till stan, blir att titta lite på kläder och så, kanske fikar också :) <3333

Var nyss inne hos mina grannar, vi är typ barnvakter åt deras kanin, :D <3 Elsa fyller år i dag också , GRATTIS !!!!

pusss ;*


söt kanin :)

" />

I gonna hurry, Now quick. Just step on the gas cause I don't wanna miss this.

Vakna tidigt idag, 9 ;o Men iaf har jag tänkt mig o åka till Maxi igen för att byta skor från Gula Till ljusblåa. (:
förresten passar ljusblå med lila? aja, det får bli så nu Haha :') <3
Men nu ska jag ta och göra kall O´boy, varmt är skitäckligt. ):

Puss !


Lägger in en bild på Kay, som är grymt saknad :'( <3

" />

Dagens låt (:

Tar och lägger in dagens låt nu (;
det är bara o igga den norska gubben i början HAHA <'3

Han som sjunger säger typ alla att det är Micheal Jacksons son men han säger själv att han inte är det, men han är fan ganska lik? ;o
Sen så är hon tjejen Micheal Jacksons brorsdotter (:
Grymt bra låt och sjukt bra på att dansa ! ;o <3
" />

FAAAAAAAAN.

aso, hon dendär Loreen gick inte vidare. jävla skit mello.
HAHAHHAHAHHAA MINI MELLO <3
men ah.
aso hennes låt var ju massa bra? fast Dannys låt är bättre (;

aja har inte mycket mer att skriva, det här blir nog sista inlägget idag.. (:
kanske lägger in dagens låt men fårse. ;*


Image and video hosting by TinyPic
HAHAHA Linnea och jag klockrenaste lägger oss på golvet och pluggar (Y)

" />

love generation

ganska bra låt, eller?? :D <3

" />

I'm out

nu drar jag till ica för att handla glass, sen när jag kommer tillbaks ska jag göra gino. vill ni se en pic later eller? klart ni vill. men iallafall puss på er! vi hörs ikväll!



" />

världens bästa känsla



sommar, bruna ben, conversen och brillorna på - underbart . längtar!

" />

Spring comes with love, clothing

har varit på stan med bettan, eller ingelsta shopping. som alexandra kalla maxi, fast det inte heter så nu längre, hah men i alla fall tittade vi lite på vårkläder, hittade ett par jeans shorts på cubus som jag tror at jag ska köpa. asså det är på barnavdelning, men hah. Sen ett linne på cubus också, typ med blommor på. Ska nog gå på stan och köpa lite kläder med bettan någon dag, :D <3

planerna för ikväll blir att se på melodifestvalen och sen någon film, eftersom våran telia box inte var inkopplad igår så blev det inte hyrfilm, men vi får se om det blir det idag, hih :) puss ;*




En bild på linnet jag vill ha, :D

" />

Day 2 - Något du verkligen vill ha



det måste nog vara ett par röda converse, fast jag köpte ju ett par vita förra månaden som jag inte har användt ute än. men två par skadar ju inte? så ska kolla efter ett par röda i malmö, yes.

" />

Godmorgon säger jag med en låt. (:

Vaknade för några timmar sen ska snart börja plugga kurs. Som Johanna sa måste jag också göra det. -.-
Senare ikväll blir kanske att träffa Emmy <3 Inte mycket mer, pussN ;*


Lyssna på den här för jätte länge sen, jag tycker att Soulja Boy förstör låten. :c men ändå <3

" />

Just nu: vampire diaries



sitter just nu och glor på vampire diaries, världens bästa serie någonsin. twilight kan ta sig, inte ens äkta typ haha. ;)
men iallafall sjukt spännande faktiskt rätt läskigt också, har missat två avsnitt så jag har sett det första och är i slutet på det andra nu.

när det är slut så vet jag inte vad som händer, men jo det vet jag jag ska träna. gjorde inte det förut, men nudu.
vi hörs ikväll, puss!

" />

New things

Var iväg på hc förut med mamma, jag köpte lite till ikväll när jag ska göra frukt och choklad i ugn osv på ica. ;)
fick även med mig lite smycken hem, gillas. älskar att handla det för jag gör ju aldrig det, bara kläder. men iallafall har också bestämt mig för att införskaffa mig naglack, eftersom mina har torkat ut. (använder aldrig dem såatt)

men nu ska jag glo lite avsnitt av vampire diaries eftersom jag aldrig gjorde det igår, puss på er.




" />

Godmorgon

godmorgon babes, lördag idag då. mys det, så jävla lack på att man måste plugga på helgen. men för er som inte är kunskapsbarn så kan jag berätta att vi har ett historia slash geografi prov på tisdag, och jag har inte hunnit tränat!?
inte bra, aja får ägna hela min söndag åt det.

men idag ska jag träna, vill ut och gå en lång promenad, situps kanske 20 minuter på cykeln osv. sedan så åker jag med mami till ica tror jag, ikväll ska jag göra frukt i ugn med choklad på ni vet, det gjorde fanny jag och alexandra när dom slagga här. mycket gott!

but, nu ska jag fortsätta dricka mitt te. sedan drar jag igång med tränandet för jag gick upp tidigt för att komma igång med det skapligt, seya. pusshey!



" />

@ sängen

har huvudvärk, ont i nacken(jävla datastol) och så är jag sjukligt trött. usch säger jag, men ska bara glo något avsnitt av vampire diaries innan jag sleepar. hörs imorgon babes, godnatt eller typ puss!


- grym låt, lil wayne är löve .


" />

Now you're one of us

För ungefär 2 timmar sen var jag på maxi och köpte en ring, en skjorta, shorts, svarta leggins, mascara och converse.((:
Var där med mamma, hon betalade conversen och mascaran åt mig. Bra det annars skulle jag inte ha råd med skjortan och shortsen! :o

men iaf här är nästan allt jag köpte idag :*


Silverring från Gina Tricot 99:-

Gula Converse 699:- ska byta till ljusblåa istället. Köpte också lila skosnören till skorna på Stadium19:-

Vit skjorta från Cubus 199:-

Blåa Jeans shorts från Cubus 199:-

Mascaran, skosnörerna och legginsen tog jag aldrig kort på men Legginsen köpte jag på Gina Tricot för 69:- och Mascaran finns lite överallt och heter Extra-Volume Collagene av Loréal, jag köpte den för 169:- 

Bra låt. <3



fårse om jag tar och bloggar lite senare. kyss ;*

" />

Boy I think about it every night and day


magtröja från h&m, först kostade den 99 :- men nu är den nedsatt till 59 :-, billigt. fast vet inte om jag tänker köpa den, fast är lite sugen. träningströja ju? kolla bara på hemsidan tjejen som har på sig den har sportkläder o allt på sig. rekommenderas iallafall, sjukt fin.

" />

so you know, I'll never stop

Kom nyss hem från dansen, hihi det var as svårt, fan. när hon gör det ser det enkelt ut men när vi ska göra det blir det inte lika bra, heh ... ;D <3
planerna för ikväll blir att hyra en film, och bara cilla. inget plugg, medeltiden får vänta tills imorron, asså hatar att plugga under en helg, men jag vill klara provet :/ <3 pusss ;*

" />

Happiness ! :D

Haha Linnea, du får kalla mig härmapa men jag börjar gilla låten grymt så ah ;)





" />

MAXI ! :*

fast ne.. ingelsta shopping heter ju det nu men aja. Det hette Maxi förut och kommer fortfarande heta det, iaf i mitt huvud. (;
Men iaf så drar jag snart till Maxi för att köpa ny mascara för typ den jag har nu är nästan slut så ah måste köpa ny. just nu ser man knappt mina ögonfransar? ;oo
Sen ska jag kolla kläder också, kanske köper nåt? Isåfall fotar jag och visar här i bloggen ;*
Sedan blir det mys hela kvällen. <3

Fanny, när jag sa att in the club var skit bra så sa du att den var dålig? ändrat dig? ;)
aja, ses!


Haha, jag, liten typ 7 år, första gången jag åkte rullskridskor <3 Lite överdrivet smile dårå men annars var jag ju riktigt söt! :* (A)

" />

Next



" />

Get inspired - h&m

kollade nyss på h&ms hemsida, gud säger jag bara. fick en massa inspiration när jag såg alla snygga tröjor och smycken. har lust att införskaffa mig lite magtröjor och ringar !
sedan ett par brills fast från bikbok, för jag har för mig jag såg ett par snygga där. ;)



" />

I think it's better if u don't understand

fredag nu då, grymt babes. skönt med lite sovmorgon nu när det har varit så mycket plugg den här veckan. Men iallafall ikväll så ska jag ta ett varmt bad, hade bad hair day idag, alexandra med. tro inte att jag tycker det men hon sa det faktiskt, vi snacka lite om det. haha.
så blir det väl mys framför någon bra film eller bara tvn, kommer bli galet chill iaf ni. ;)

i helgen ska jag försöka fota massor med systemen, fick lite kli i fingrarna nu att göra det men syrran har tagit bort batteriet i den och jag vet inte var de är. leta efter det? jo du.


jag och fina alexandra

" />

to give me all your love is all i ever asked

ska strax fixa lite varm choklad, ska även rota runt lite och se om jag hittar något gott, har faktiskt pluggat mycket den här vecka, haha lite belöning ska man ha, hehe. (ego) !
Lämnade in kursen idag, och på tisdag nästa vecka har vi prov, fan -.- orkar it mer kurs nu !

Om ungifär en timma ska jag på dans, bettan kanske kommer till mig före om hon svarar på sms, som hon aldrig gör . hah, men planerna för ikväll är att kanske se någon film, chips och godis såklart . puss ;*

Bra låt, tycker jag :D <3

" />

...

Singel (:

Image and video hosting by TinyPic
Klart jag inte är glad men jag är inte ledsen heller.
It's better this way.
 

" />

It's time to kill the lights



grym låt, bra skit. Men nu ska jag se på tv, kanske gör något tidsinställt inlägg eller så. ;)
försöker få bloggen lite rolig igen, kanske märks?

" />

Do it like a brother, do it like a dude

var skola idag, blev lite matte osv. På lunchen gick vi tjejer till mc, där så träffade vi massor lärare. HAHA, fanny! men ja dom sa inget, efter det kolla vi stan lite, köpte godis.

Men iallafall har pluggat massor nu, väldigt duktigt. men är fortfarande inte klar så det blir kurs i skolan imorgon med innan jag lämnar in det, a. Men nu ska jag äta, se på tv och bara chilla galet pusshey!


cute gammal pic, som jag fotade med mina gamla mobil.

" />

Fan, vad bra jag är ! (;

Har pluggat massor nu, därför jag inte bloggat. Har nästan skrivit klart hela häftet, bara några frågor kvar som jag tar imorn på förmiddan på kurs ws. (: Pallar inte plugga mer, brukar kunna göra de i typ 3 timmar sen går de inte mer ;d

Premiären för Justin Bieber Never Say Never 3D är ju den 23 mars klockan 6 trorja men såklart så har jag dans då så kan inte se den. ): Hade reserverat 2 platser klockan kvart över 8 istället men typ ingen vill se den, antingen så ser dom den klockan 6 istället eller så typ ogillar den personen Justin. Känner mig riktigt dissad just nu. Men aja, jag behöver ju inte se den just den dagen då det är premiär. :d

Puss ;*



" />

Kunde inte komma på någon mysig rubrik

hej babes, första inlägget jag gör nu idag men har inte orkat, mötte upp mamma på stan efter skolan vi kollade runt så fikade vi, mys. efter det åkte vi till ica kvantum och handla lite osv. var ingen dans idag för jag tror hon var sjuk, dansläraren asså. synd det, men då fick jag ännu mera tid till att göra historian vilket är bra fast väldigt tråkigt!
men iallafall imorgon blir det skola, ska äta på donken med tjejerna, gott. sedan så är det idrott. åker hem på dirren efter det och försöker göra historian klart så fort som möjligt så att jag hinner ta ett bad, se på vampire diaries, chilla.

men nu ska jag träna i 15 minuter på cykeln, sedan äta någon frukt och se på tv. pusshey!


sjukt het pöjk, och förresten alexandra försöker få med mig på never say never 3D . haha, vet nu inte om hon ska gå med sin kusin för att jag sa kanske .

" />

S&M - rihanna

skola idag, typ halva skolan var i romme, så det var lugnt. har PLUGGAT nu så snart är jag klar med kursen, glad faktiskt. har läst målen och allt, hhihiii!!
har också sprungit lite på löpbandet eftersom det inte va någon träning idag , och just det jag har dans på fredag... måste öva :/

bra låt, tycker jag . pusss ;* <333

" />

CHRISTIAAAN BEADLEEES !!

haha, fast ne är inte så stort fan av han xd
Men kollar på massa av hans youtube klipp, HAHA så jävla klockren :')
" I'm 14 now so don't call me cute or sweet. I'M A MAN ! I'm Sexy and hot now, okay?"
HAHAHAH <3

Skulle ha dans idag men det blev inget för vår danslärare är sjuk, kanske bra det för måste plugga. ):
JÄVLA SKITKURS -.-
men aja.

see ya. :*


en störd liten pöjk ;d

" />

Chill som fan

Dags för ett till inlägg, jadu. fast den här gången om min dag tänkte jag fakiskt, lite variation. ;)
men iallafall var skola idag, blö det gamla vanliga. haha alla märkte att jag hade tonat håret, linnea tyckte jag hade as rött hår och att det var ovanligt och se mig i det. jag som inte ens tycker det är rött? fast kanske lite, men är skit nöjd med det! Var även engelska idag, jag var med lite roligt folk, så skulle jag spela en politiker, haha vafan.
men förresten tilda kom tillbaks till skolan idag, har saknat henne mycket. har kännst konstigt utan att ha hört hennes skämt varje dag, bebis och bordskompis. vi har klockrena stunder du och jag, i klassrummet.

Men nu ska jag se lite avsnitt av EP på datorn, sådär mysigt. sedan efter det ska jag äta.  Men ska ha en mysig och chill tisdags kväll, framför tvn mestadels. ska dricka lite te osv.
och så avslutar jag det här inlägget med  att skriva hur duktig jag är eftersom jag kommer få mvg i svenska, duktig tjeja.


min älskade magtröja från monki som kommer användas flitigt i sommar.

" />

träning för min del

Just nu sitter jag och chattar med tilda och michelle, hahha tilda så skönt att du är tillbaka . puss ;*
Drar på träning nu, och sen kommer jag hem runt halv nio. Har pluggat klart så inget mer behövs göra, nästa klar med kursen faktiskt , hihi : D



" />

Gårdagens inköp - lite små skit

Var på ikea igår med mami, även ikano. köpte dock bara lite småskit, två läppglans och ansikstmasker. behöver fakiskt inte så mycket just nu, fast en skinnjacka vore ju inte fel. jag testade en igår, kanske blir att testa den igen i helgen och köpa den ? ;)
Om jag inte hittar någon annan förstås .


ansikstmasker - 15 :- styck, läppglans 80 :- och 50 :-

" />

me and you, keep love real, adore flirt smile !

Asså fan, kom nyss hem från att ha gått ut med en hund med emlie, frös as mycket och vi gick typ bara runt i cirklar och väntade på att han skulle bajsa -.- men nu är jag hemma iallafall, tänkte att jag skulle cilla lite, titta på tv, facebok och så. jag har varit dålig på att blogga så jag ska försöka blogga mer också.
Skolan idag var bra, vi gjorde inget speciellt, men tilda älskling är tillbaka nu och det gillas. har saknat dig sjukt mycket tilda !! <3
Pusss ;*


I love U

" />
bloglovin
RSS 2.0