YOU REALLY SOMETHING!

Ska sammanfatta mig kort - sol, bad & donken det bestod min eftermiddag av. Spenderades med mina allra bästa tjejer, Fanny och Alexandra. Så nu på kvällen har jag bara duschat, spelat dö go musik och sett på the notebook som inte var så jätte bra som jag trott. Hur som helst, imorgon tror jag nog att det blir grillkväll. Hur mysigt!?
Haha min första header jag försökte göra, till söta Emelie. Ser ni hur skeva bilder ser ut, verkligen inte pro på att klippa ut bilder.


" />

NEXT: DANS

Mobilblogg ftw, men nu ska jag dra på mig något vettigt sätta på hög musik och sedan dansa. Hur underbart, men vad gör man inte när dansen har uppehåll och man saknar den något otroligt. Updatar senare ikväll, med förhoppningsvis några bilder har bildtorka nu igen. Fuck that!
" />

LÅTEN ÄR GRYYM!


Lyssnar på den om och om igen, klockren fan <3

" />

;;;;; :D

hej, kom nyss hem. har som sagt varit med finaste tjejorna på badhuset. solade lite men badade nog mest, johanna ville sola men jag är typ redan röd så aa... sen drog vi till mc, fett gott !!
snart drar jag till träningen, ska bli roligt att träffa alla fina tjejer och också att träna. har inte varit på träningen på 2 veckor, känner mig ganska otränad just nu. men nu ska jag gå och hämta lite saft  med is. pussss :*

" />

Cause today I swear I'm not doing anything

HEEEEJ !! äntligen hemma, känns väldigt skönt. titta på massor av program jag missat, tvätta kläder och titta på tv. tänlkte även blogga lite. har inte hunnit berätta så mycket om danslägret men det var kul, träffade massor med trevligt folk och dansade sjukt mycket. Vågar dansa mer nu också, så det är bra !! hann inte ta några bilder p.g.a att vi hade så mycket dans, hade bara en rast på kvällen. en timma lång var den och då skulle man hinna duscha också, ;) men aaa, ska inte dit nästa år i alla fall ...

idag blir det att åka med sötaste tjejorna till badhuset, sola och bada om nu det blir någon sol :// men det ska blir kul att träffa dem . kanske blir grillkväll på fredag, vet inte var men det ska nog bestämmas idag ! <3




" />

NEVER SAY NEVER


lite sådär små gullig bild som togs för nån dag sen. 

Igår var jag alltså på mårängsbadet med pappa, träffade Michelle och hennes familj där.
Stekte som fan i solen så har faktiskt blivit riktigt brun ! iaf om man jämför med hur vit jag var förut..
Men just nu dunkar jag Justin Bieber musik, kände för att göra de haha de förklarar rubriken också (;
Idag träffade jag Michelle och Tilda nån gång vid 5 ungefär, fast Michelle mådde inte bra så hon gick hem.
Då vare bara Tilda och jag. Vi åkte till folkparken gick runt där, snackade osv. (:
Imorn blir det att bada på badhuset med bästa <3
pöss pöss :*


okej riktigt bra låt ;o bryr mig inte om hur gammal den är (;

" />

DAY 4 - DIN ALLRA FÖRSTA HEADER PÅ BLOGGEN

" />

UNDERBART FIN LÅT

"I can't find the words to explain, just how much you got me going insane"
- Världens finaste låt!
" />

solar för fullt

Fan vad jag älskar vädret, ligger just nu och solar. Kom precis upp för jag var nyss och badade, vet inte hur kallt det var men jag tror runt 18 grader. Har fixat lite kall dricka och frukt. Lyssnar även på lite musik, det hackar ganska mycket men spelar ingen roll.lyssnar på The lazy song och tycker den är fett bra och massa mer<3 puss på er och ha du toppen dag
" />

NY MASCARA, SKA TESTAS SENARE



" />

BLACK AND WHITE BIATCH


Pic från iförrgår, innan jag drog till stan.

Hej babes, underbart väder är det idag. Har solat i någon halvtimma på terassen så nu är jag jätte röd i facet, men ska ta och sola ryggen bara har ingen rand där(solar bara framsidan) Efter det så ska jag äta, klä på mig och lite så. För någon gång vid fem så tror jag att jag ska träffa belma och några boys! Blogga ingeting igår men min bror fyllde 18 år så vi firade osv så jag hade inte tid. ;)

Och om min snygge vän fanny läser det här så får du gärna ta och höra av dig, ge mig ett livstecken så att säga. Har inte hört från dig på flera dagar, vad gör du människa? Vill gärna hitta på något, bada, grillkväll eller nåt.

" />

GÅRDAGENS OUTFIT

Det här hade jag på mig igår,  linne från monki och wrangler jeansshorts väldigt enkel. Kom nyss på att mitt hår ser konstigt ut på bilden, aja orkar inte bry mig nu. Nu så ska jag kolla igenom bilder jag tog imorse, och efter det blogga igen. Ska lägga upp någon bild trorja!
" />

WHAT A FEELING


Kom in för någon halvtimma sen, så sen dess har jag kollat igenom bilderna. Min lugg kom för ena mitt öga hela tiden så det blev helt fucked up. Iallafall idag var jag på stan med brudarna, där så träffade vi blandannat sötnosarna Moa och Nora. Nu så ska jag mysa framför datorn, och snart tvätta bort sminket. Vid tolv nån gång så ska jag sova, ska upp tidigt imorgon. Puss!

" />

MANGE KOM IGEN NU !

" />

I THOUGHT I WAS THE ONLY ONE


haha såklart så skulle de ju vara meningen att va fokus på mina fingrar,
 men kameran tyckte väl jag var finare (A'

Iaf så bloggade jag aldrig igår pågrund av en sak. Kände inte alls för att blogga, men aja. Firades av mina fastrar igår osv, lite efter men dom kunde inte komma dagen då jag fyllde år. Men jag blev iaf 400 kr rikare, bra där! Ännu bättre nu när jag har fått mitt barnbidrag också, rik tjej (;
Idag träffade jag bästa Belma och Johanna på stan, vi gick runt lite där, träffade Moa och Nora osv (:
Imorn äre bestämt att åka till mårängsbadet med pappa, kommer bli riktigt varmt imorgon ju så ska ta o passa på att bli brun!
Blir att träffa sebbe nån gång under veckan också, har inte bestämt när men antagligen torsdag eller fredag.
aya puss <3


eftersom Johanna tog bort mitt inlägg så får jag lägga in låten nu istället.

" />

STADEN SNART MED BRUDARNA

                                

Säger godmorgon med en låt som vi gjorde chear till på danslägret. Sjukt skön, tror jag ska börja i det förresten. Alexandra snacka om break eller vad de var men det är inte något för mig.
Nu så ska jag äta lite lunch, platta håret fixa mig och sedan möta upp belma och åka till staden. Träffar de andra brudarna där med tror ja. Vid fem sen så ska jag iväg och fixa lite saker, puss.

" />

GODASTE SOM FINNS

Gör god dricka, mumma. Men iallafall idag har jag varit med gullet, fotat lite men så började de regna så vi satt på ett berg istället. Nu så kollar jag igenom mina bilder, fasen vad jag saknar min gamla dator. Den hade MASSOR av bilder, dels fin fina system o allt. Ska inte tjuta över det(haha) så nu har jag tänkt mig att tvätta bort sminket och lägga mig o se good luck chuck. Imorgon ska jag träffa babesen alexandra o belma kanske lite andra också. Puss!

" />

DET SISTA FRÅN STOCKHOLM


Här den sista saken jag köpte från stockholm, har redan lagt upp parfymerna, skorna och tröjan. Blev en tjocktröja från bikbok, ur mysig. Perfekt till kalla sommarkvällar, yeah. Mycket nöjd, inte så dyr var den heller.

Men nu ska jag gå ut med hunden, och efter det se på the notebook.


" />

SHAME ON ME, CAUSE I WANNA GO GO GO

Hur kan jag börja? Jo jag gjorde ett as grymt inlägg men alexandra tog bort de o skrev k så tyvärr så hann vissa av er inte ta del av mina fina information. Synd hur folk är ibland!

Iallafall idag så har jag bara chillat base, lyssnat på lmfao och rensat mitt smink. Har vart riktigt trött o slö all day, men imorgon så ska jag nog träffa gullet och fota. Seriösa bilder denna gång, och du vet vad jag menar. Nu ska jag fortsätta se tjutfilmen dear john, efter det mean girls 2 igen. Kommer bli grymt i veckan förövrigt ska träffa belma o nåra boys, ha grillkväll med bästa tjejerna och massa mera.

" />

KOM INTE PÅ NÅN BRA RUBRIK

helt sjukt, vaknade 5 på eftermiddagen idag ! Det blev att vi firade midsommar med Farmor och Farfar, så vi var där till typ 3 eller nåt sen ah så somnade emmy o jag nån gång vid 6. inte bra ): Mamma sov hos Farmor o Farfar så vi lämnade henne där sen vid 6 på morgonen kom hon in genom baksidan  HAHAHAHA wtf liksom? men ah var nyss och hyrde Sex and the city 2, lite kul att Johanna också ska se den haha <3 Försöker få tag i någon att träffa, men tror inte de blir nåt eftersom jag känner mig riktigt ofräsh, ska ta och duscha snart sen blir det väl att se filmen, puss :*


I seriously can't stop loving you. Whatever you do to me I still keep loving you.
Because in my eyes you are wonderful, but I have to realize the truth.
You're a fucking player.

" />

FEST HOS MANGE, NU! MANGE KOM IGEN NU


Hej gorgeous, är riktigt trött idag. Kom hem runt ett igår, vi var hos lite vänner och hade de kul. Dresscode ser ni däruppe, enkelt men kallt fast vi satt mest inne, förövrigt så lärde jag mig spela poker(haha) och så spelades låten "fest hos mange" nonstop, härligt. Men när vi kom så la jag mig och såg på the last song, ohfyfan jag grät faktiskt. Men nu så håller jag på och laddar ner Sex and the city 2, dear john och the notebook. Goa filmer!
Har tänkt mig att ha mys kväll nu när det är så fult väder, blir ansiktmask götttis och massor av filmer. Vet att Tommy kommer störa sig på't för han tycker jag skriver mycket om de. ;)

" />

Midsommar, jaa!!!

Hej, sitter just numer en IPad i knät. Så stor, fin och aa älskar den. I alla fall så sitter jag och dunkar musik med klara, Vera, axel, Marcus och Elin. Chips och läsk står på bordet. Rätt chilll !!! Vet att jag inte bloggar så bra men jag har varit på dansläger, sjukt kul men jag är fett glad över att ha min säng tillbax, inte så skönt att ligga på en 5 cm tjock madrass med ett hål i mitten, men ja. Har dansat mycket i alla fall. Berättar mer när jag kommer hem. Ska nog sova här i natt och sen tar vi båten hem i morgon, ska vara på landet i några dagar nu men bloggar när jag kan, puss och ha en bra midsommar :D
" />

HABIBI

Johanna gnällde på att jag inte bloggade så jag får väl ta och göra de nu. Midsommar idag ju, blir tyvärr bara att vara hemma och fira med familjen, snart kommer Emmy för hon behövde sova över hos någon inatt (: Vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi är väl ute och kanske fotar. Har ont i hela kroppen, jävla träningsvärk aso ! Så jag var aldrig med på dansen igår, aso det var verkligen så att jag kunde knappt röra mig och hur kan man då dansa ? haha <3

men iaf, glad midsommar på er puss <3


" />

TIRED

Kom nyss hem från dansen, känner mig redigt duktig. Gått upp runt halv sju varje dag, dansat tills jag mått illa, gått alldeles själv i stan(i spöregn) med ett paraply, som dock var sönder. Idag var det också avslutning och grejer, fast alexandra kom inte träningsverk eller vad det var hon sa. Men ska snacka med min babe latery, important. Och om Moa & Joanna läser det här ... så tycker jag att vi får ta och träffas någon dag igen, vore kul eller vad tycker ni brudar?

Nu ska jag hoppa in i duschen, är dö svett. Bloggar senare, midsommarafton imorgon så jag kommer skriva lite om vad som händer o sådär. Puss / Johanna (går inte att ladda upp bilder i internet explorer blir bara vitt strangeee)

" />

SAKER FRÅN STOCKHOLM

Shoppade ju massor med Johanna i stockholm, typ därför vi åkte dit (;


byxdress från H&M 100 KR

Linne från Cheap Monday 200 KR

typ nånting från Gina Tricot 199 KR funderar på att lämna tillbaka..

Munktröja från BikBok 150 KR

Hade också köpt såndär hår parfym som Johanna också gjorde, mascara osv kommer inte på nåt mer haha


" />

LIFE IS A FUCKING BITCH, LOVE IT OR HATE IT


Gör mysig och snygg oversize tröja från weekdag (mtwtfss) införskaffades iförgår i huvudstaden.

Laddade nyss ner ett par härliga tjej filmer, är trött så blir bara lite degning i sängen här va. Tror de blir the last song eller dear john. How lovely? Imorgon blir det som vanligt att gå upp tidigt och åka o dansa. Sista dagen dock, lite synd.

Som Alexandra skrev så har hon o jag lärt oss en grej där vi har huvudet och händerna på marken och sedan kroppen i luften. Kult, typ så. Men nu ska jag gosa ner mig i sängen, smsa o watcha film. Vi höres imorgon allra bästa ni.

" />

INTERNATIONAL LOVE

Har inte så stor lust att blogga just nu eftersom jag har typ inget roligt att skriva om hehe ;d men jag var på dansläger idag igen, typ ragga och break blev de ! Ragga var kul, men ganska svårt fast de är bara att träna ju (; Break tyckte jag var kul och enkelt, känner mig riktigt tuff nu (; Både Johanna och jag kan göra babyfreeze eller vad de hette haha :D

Jag fotade aldrig de jag hade köpt igår för jag somnade nån gång vid halv 8, var riktigt trött alltså ! Men har tänkt att fota idag, om det blir några bra bilder (;


" />

TIDSINSTÄLLT INLÄGG


Igentligen så är jag på dansen nu och dansar hiphop & breakdance, så därför är det här ett tidsinställt inlägg. Men här är yttligare två saker jag köpte i huvudstaden. En super go parfym till håret som luktar vanilj. Yeah u heard right, det är till håret. Och det håller hela dagen, alltså lukten. Sedan den andra lilla saken är en ed hardy parfym, också jätte härlig. Mycket nöjd över inköpena här!

" />

DAGENS LÅT - HELT OKEJ



Lady gagas nya låt, om jag ska vara ärlig så hatade jag den i början för den spelades non stop på danslägret, det var en grupp som hade en dans till den. Men nu så börjar den bli rätt skaplig tycker jag, eller vad tycker ni?

" />

NEW IN FROM STOCKHOLM - KILKLACKAR


Har tänkt visa upp det jag köpte i stockholm, ungefär en sak för varje inlägg. Blev bara typ 5 saker, men är grymt nöjd endå. Jo som ni ser däruppe så köpte jag ett par galet snygga kilklackar från skopunkten.
Har kikat på dom länge och finally, en cm för stora men det funkar. Förresten så gör dom sig inte bra på bild, så de ser tusen gånger bättre ut i verkligheten.

" />

WHAT'S ABOUT THIS GUY?

lalal de var ganska länge sen jag blogga känner jag. Igår var jag ju med bästavän hela dagen i Stockholm och köpte massa nytt! Har tänkt att fota det sen och lägga ut på bloggen men fårse om jag hinner de.
Osen idag så hade vi ju dansläger igen, dansade lite showjazz och musikal typ. Inte speciellt kul men aja, imorn blire hip hop och breakdance hihi en liten kille på danslägret dansade värsta snygga ;o blev kär i lillgrabben, fan.. *peddo*
hhahaha ne men det var typ hiphop/ breakdance stil så ah fårse om jag får lära mig de imorn, hoppas de ! (;

Jag har precis duschat och ska snart åka med min kanin, Sanny till djuraffären så dom klipper hennes klor, puss puss <3




" />

LITE BILDER FRÅN STOCKHOLM MED BABE





" />

Just imagine that everyone's naked

Var nyss på dansläger med Johanna! det här är inte ett sånt här läger då man sover över utan man ses vid halv 10 sedan dansar man och äter osv till 3 på eftermiddagen, sedan åker man hem oså. (: Idag dansade vi streetjazz och Disco. Tyckte Streetjazz var det enklaste och roligaste, fast det kan bero på att johanna och jag går i det haha. Disco tyckte Johanna var snyggt och kul eller vad hon nu sa, när det liksom gick snabbt. Fast själv tyckte jag att det gick föör snabbt, man hann liksom inte med och det blev aldrig att man visade danstegen utan det såg bara ut som om man stod där och hoppade skit stressat haha. Jag verkligen sög på disco dansen, jag bara stod där och försökte hänga med liksom.. hahaha <3

men iaf så somnade jag nyss nån gång vid halv 7 ( helt otroligt eller vad?) fast sen så vaknade jag nu vid halv 10.. Men ska försöka sova nu igen. För annars kommer jag vara jätte trött imorn. Jag måste gå upp vid halv 7 på morgonen för att hinna göra mig iordning och sedan ta tåget till stockholm med gullungen Johanna <3

Har funderat ganska länge på att färga håret mörkrött ;o har aldrig färgat, slingat eller tonat så ah vet inte riktigt, för är rädd om jag aldrig får tillbaka min riktiga hårfärg.. Vad tycker ni? skulle jag passa i mörkrött? aja vi fårse hur det bir med de, sen så har ju Johanna och jag våra planer, ska snacka med mamma imorn om det, när hon druckit några öl haha <3 puss puss!


-Gammal bild, redigerad-

" />

dansläger :)

hej, sitter här med elsa. skulle just chatta ,med en viss person som jag ville snacka med. men då fungerar inte chatten på fb , braaaaa dääär ;)
men iallafall så har jag spenderat dagen med sötast tjejerna. vi smetade ketchup i bettans ansikte för att de skulle se ut som blod, vi skulle skrämma elsa. men hon knackade inte på dörren, utan bara gick in och då hann vi inte, haha. men aa, vi har också varit ute och gått med elsas systers hund, en lite söt hund som inte kan gå i trappor.

i morgon blir det dansläger, ska packa klart ikväll och det blir nog 2 stora väskor. ska ha med skor, sängkläder, tallrik (hah) , bestick, glas, badkläder, vanliga kläder, två, schampo och allt det där. haha vi kommer ha det sjukt kul. kanske bloggar i och med att elsa tar med sig datorn. har även laddat med en stor påse godis. <3

" />

SHY RONNIE !


Kan seriöst inte sluta kolla på den här videon haha <3

" />

MY BODY DON'T LIE, BUT I JUST RAISE SO HIGH


kom nyss hem från danslägret, vi gjorde street jazz och disco idag. Dj got us fallin love again och judas blev dee!
Galet trött är jag nu, eller vad säger du Alexandra? Igentligen är det imorn igen fast nån annan stil men då så ska jag och bästis åka till stockholm ju. Taggad som faaaaaan, vi har tänkt att göra en sak med om vi får förstås. Secreto.

Så ska upp tidigt imorgon igen, och sen tisdag onsdag torsdag ja alla dagar. Men jag skiter i de, det var så jävla kul och så kan jag stå ut i en vecka, no problems.
Som Belma skrev på hennes blogg så har jag också fundderat på att börja i gitarrlektion, saken är om jag hinner. För då så går jag ju i åttan, och vi har ju betyg och allt. Så kommer jag gå i dans två gånger i veckan, street jazz o något mer(alex och jag har inte bestämt oss typ) men ja jag hinner nog. Vore så sjukt kul att kunna spela något instrument.


" />

LET IT RAIN OVER ME


" />

KVÄLLSMYS FRAMFÖR TVN


Eftersom jag inte kan hitta på något idag för jag ska upp tidigt imorgon på dansläger så har jag tänkt underhålla mig med att se på hemma bäst som börjar om en halvtimma. Har sätt den över hundra gånger, men det struntar vi i. Hyffsad är den, typ. Fast vet inte om jag laddar ner någon film istället, typ charlie s.t loud.

" />

DU FÅR LEVA MED DET RESTEN AV DITT LIV

Kom hem för ett tag sedan från stan. Träffade först Belma där, och gud säger jag bara. Kul hade vi det, haha. Sen kom de andra tjejerna, så satt vi för det mesta i vasa och chillade.

Igår blev det ingen fest, men hade det grymt bra iallafall med bästavän, för jag har mina stunder. Ikväll iallafall så blir det slagg tidigt, har dansläger imorgon klockan halv tio. Sen sover jag hos Alexandra, och så åker vi till stockholm på måndag. Kommer bli så jävla kul, med världens bästa vän och allt. Om ni bara visste hur taggade vi är, vi har våra planer. Sen när vi kommer hem igen så har vi ju dansläger nästa dag igen osv osv. Kommer ha fullt upp den här veckan, mycket dans.

" />

SKUMMISH

har haft de klockrenaste med tilda, Fanny och många andra på skumpartyt! Fanny gick in i skummet varje gång det kom men Tilda och jag gick ut ur de då. Vi var där till ungefär 12. Iaf så sov Tilda över hos mig och det blir nu att fixa oss och sedan träffa bästa <3
puss
 

" />

take my hand

Dagen idag har spenderats hemma framför datorn och tv:n, har även snakcat lite med elsa. Hon hade feber igår så det blir inget skumparty för henne ... :( men jag ska möta alexandra och tilda på spårvagnen ca klocka 8. kommer bli sjukt kul, hoppas det inte öser ner regn igen som det har gjort typ hela dagen -.-
Vet inte om belma skulle dit , det beror på vädret. men ska nog träffa henne där. har massor at berätta från när vi var i söderköping, hah ;)
puss :*<3

" />

AL AZIF FEAT GNUCCI BANANA & CROSSFIRE - SICK IN HEAD

Så jävla skön låt, absolut min favorit. Kommer spelas nonstop nu i sommar, yesyes.
" />

SKUMPARTY :D

sitter just nu med datorn i kNät framför tv:N och äter godis. snackade nyss med tilda, för i morgon ska jag, alexandra, tilda och belma på skumparty. johanna skulle kanske också vara med !
pratade nyss med elsa och hon skulle också dit, kommer bli klockrent!


puss på er mina så änglar, älskar er sjukt mycket :) tusen pussar och kramar :* <3

" />

Utkast: Juni 16, 2011

gud vikket rufsigt hår jag har just nu, har verkligen börjat störa mig på't. Men ska klippa mig snart, fast bara luggen så att den blir kortare igen och sen bara tunna ur och toppa pytte lite.
Förresten, nyss så fick jag brev. Kommer få 1500 från stim, galet soft. Var med i tv typ när jag gick i fyran, med mitt band som jag då hade med fyra andra söta tjejer. Passar super när jag nu ska till stockholm med bästavän på måndag. Shopping kommer det bli, speciellt på weekday, topshop och lager 157 om det finns. Nu så ska jag bege mig ut, skriver senare om morgondagen. Kommer bli så jävla kul!

" />

BILDER FRÅN DAGEN MED BÄSTA !!



alexandras och min glass ;)

johannas glass :)

tildas glass ;)




klockren dag tjejor, älskar er otroligt mycket . måste träffas och göra massor med saker i sommar. puss :*



" />

BABE, PLEASE DON'T GO..

Johanna har ju berättat typ de vi gjorde igår. (: Vi fotade med Fannys kamera så hon har alla bilderna.
Här är iaf lite bilder på tjejerna och mig efter skolavslutningen <3

från vänster; Irma, Fanny, Johanna, Tilda, Belma och jag

Tilda, jag, Johanna, Belma och Fanny

irma, Johanna, Fanny, Tilda, Belma och jag

Fanny, Johanna, Tilda, Belma och jag

Snart blire att träffa Emmy och Elin puss <3

Visste inte att jag kunde gråta så mycket för en person. Jag måste fan försöka gå vidare men den var svårare än vad jag trodde. fml. Att gråta gör det inte bättre, det gör inte så att du stannar.. älskar dig något enormt men jag måste försöka glömma dig och gå vidare för det här är inte bra för mig.

" />

AND IT HURTS WITH EVERY HEART BEAT

Hej snyggingar, allt bra? Själv så har min dag spenderats med mina favorit babes. Först så åkte vi buss till söderköping, käka glass gick runt i stan och köpte chips. Efter det drog vi till stan o käka och åkte hem till gullet. Där så hade vi bara det allmänt chill. Dagens outfit bestod av en halv transparent stickad tröja från monki , jeansshorts och vita converse. Eller så kan ni bara checka in bilden där uppe. ;)
" />

smultronstället, here we come

Nu är det första dagen på sommarlovet och jag ska med brudarna till söderköpng, najs. Som johanna skrev så ska vi gå runt lite, äta glass på smultronstället, fotta och bara chilla. kommer nog hem runt 3, men jag är inte riktgt säker. kommer bli bästa sjukt kul !!

en bild från avslutningen som alexandras mamma tog med systemen. ;) <3 jag, johanna, tilda, belma och alexandra !! <3 älskar er !
(alexandra kommer nog med fler bilder sen)

" />

NU SÅ STARTAR SOMMARLOVET, PURE HAPPINES

Kom hem för ett tag sen, var på avslutning i renströmmen. Jag tog har inga bilder därifrån, men jag vet att Alexandra och Belma har det, så dom lär vi väl se snart. Avslutningen det här året var helt okej emot förra året faktiskt.
Hur underbart är det inte att det är sommarlov nu, gud känslan asså. Hade tänkt starta det med en fet sovmorgon, men så krossades det eftersom jag ska upp runt åtta för att sedan möta brudarna(runt tio) vid söder, blir att dra till söderköping och glida runt där lite på förmiddan och säkert eftermiddan. Vi ska äta glass på smultronstället, fota och bara njuta av lovet. Låter härligt!

" />

SKOLAVSLUTNING IKVÄLL


bild från i söndags hemma hos Linnea <3

Kom hem för nån timma sen. Känner mig jävligt depp pågrund av en sak, känns som om jag kan börja gråta när som hellst. Men jag ska vara glad över att vi slutar skolan idag, äntligen sommarlov säger jag bara! Hoppas jag blir gladare för vill inte börja sommarlovet såhär -.-
iaf så var vi på badhuset idag och bada, skulle först inte bada men sen gick det bra ändå. Fast tror att någon hade tagit min magtröja eller nåt, den försvann. iaf så fick jag låna Belmas tröja, tur att hon hade med sig två stycken, love ya <3 Ska ta och duscha nu sedan fixa mig, vid 6 ska hela klassen samlas puss <3

" />

DAGS FÖR MIG ATT BLOGGA NU VA ?

Det känns som om jag har vart upptagen hela helgen, vilket jag nästan vart så därför har jag inte alls bloggat bra. Från Fredag till lördag sov Bella över hos mig sen sov jag över hos Linnea sen från Söndag till måndag sov linnea över hos mig. Så hon var med när jag firades imorse hahaha, vi var så jävla döda. Eftersom vi hade vart vakna typ halva natten.. Det blev alltså att vi åkte tillsammans till skolan, eller egentligen åkte vi ju till Vrinneviskogen där vi skulle samlas. Vi delades upp i grupper och var i olika stationer där vi fick göra massa tråkiga saker -.- Men iaf sen när jag kom hem, så var jag jätte trött så jag somna haha sen vid 5 skriker mamma på mig att jag måste vakna och städa rummet osv. fyfan. Vid 6 kom iaf nästan hela släkten hit. haha Fick mycket pengar, presentkort, halsband, stativ till kameran, hörlurar till den lilla datan, osen 8 tågbiljetter till och från stockholm! Jag, mamma, pappa och Johanna ska åka till Stockholm nästa vecka på måndagen. Blir att shoppa hela dagen alltså! och åker hem nån gång vid 9 (:





orka inte fota allt men aja <3 puss

" />

SÅ SJUKT BRA LÅT, TAGG FÖRFAN

" />

GRATTIS ALEXANDRA!!

Idag så fyller Alexandra år, grattis till dig bästis. jag har känt dig i två år nu men det känns som längre, du är en av mina bästa vänner, och jag älskar dig sjukt mycket. du är supersöt, snäll, och allt det där. Vi har massor med minen tillsammans och jag hoppas vi kommer få flera. Du är klockren och du gör mitt liv underbart, men nätterna med dig och Johanna är inte det bästa, haha men jag älskar dig(er) ändå. Massor med pussar och kramar till dig. Ha en toppen dag!!










" />

BÄTTRE BLOGGANDE IDAG, JAG LOVAR BABES

Hej snyggingar, kom hem för någon halvtimma sen. Cyklade med brudarna, hela dagen så har jag varit i vrinnevi. Vi gick runt på olika stationer med mera, inte det roligaste men vi började tio och slutade kvart över ett, soft.

Men nu då, så dricker jag min cola och lyssnar på speakers on, för go låt asså. Senare ska jag kanske åka och checka affärerna efter det sista. Och packa då, för imorgon blir det badet med min härliga klass(haha) och efter det så stannar vi tjejer kvar och äter lite bara, sedan drar vi hem och fixar oss. För klockan sex så har vi skolavslutning, hur kul? Taggad som fan, och på onsdan ska vi åka till smultronstället. vetifan hur vi kommer dit men det löser vi brudar.

" />

vrinnevi


Snart åker jag till vrinnevi, väntar på att emelie ska svara på sms. hittar inte dit, hah. Vistte inte om man skulle ha idrottskläder , men jag tog ett linne och jeansshorts. <3

" />

we like to sleep all day and party all night

hej alla sötisar, kom nyss hem. har som sagt varit på landet hela helgen, badat, solat och bara chillat. vädret har inte varit superbra men men... i morgon ska jag med skolan till Vrinnevi, vet inte vad vi ska göra men tror att det är typ olika stationer.
Bara två dagar kvar och sen är det sommarlov, det är sjukt. jag kan knappt fatta det ?

" />

MOVES LIKE A SNAKE BABY, JUST LIKE A SNAKE

hej på er snyggingar, har inte bloggat någonting i helgen förutom i fredags då. Men jag har inte tid, är nästan aldrig hemma. Slagga hos världens bästa igår och det var klockrent, snackade med några på kvällen. Älskar dig hannis!
Innan det var jag iväg, och idag så var jag på ingelsta och hageby. Hittade absolut inga kilklackar, kill me liksom. Så mammi köpte ett par nya vita converse, från scorett istället till mig som jag ska ha på avslutningen. Äntligen är allt klart nu, klänning skor.
btw, till er som har mitt nummer. Min mobil har strulat både igår och idag. Har inte kunnat ta emot samtal, har inte gått att klicka upp dom eller vad man säger och så har den stängts av hela tiden.
Imorgon blir det vrinnevi hela dagen, fast vi börjar klockan tv. Soft, fundderar på att snacka med belma och fråga om vi ska gå tillsammans som förra gången eller så tar jag cykeln.

 

 

" />

Linnéas nattblogg

Hej! Nu är det Linnéa som skriver. Alexandra sover ju hos mig inatt, dock så är det natt nu men ändå. Jag sitter i min säng med hennes dator och hon sitter vid mitt skrivbord med min dator. Vi har varit inne på Omegle och inget tips att gå in på. Sjuka grejer kan dyka upp. Idag, alltså söndag eftersom den är efter 00:00 så ska jag kanske sova över hos henne, så på måndag så åker vi tillsammans till vrinneviskogen. Vi börjar klockan 10:00 tror jag det var och Alexandra min bästis fyller ju år då också. Så firar henne på morgonen då. Sov gott och dröm om oss nu.   

" />

HOS MIN FINA TVILLING !

Så jävla kul vi haft idag alltså. Vi två är skönaste tillsammans haha<3 Först tog jag 119 till ica smedby där linnea kom och mötte mig. Vi gick hem till Linnea och satt vid datan en stund sen åt vi mat. Efter det så fixade vi oss och gick till Netto. För att köpa energidryck fast det var stängt såklart. så vi tog tvåan och åkte in till stan, och gick till myway och köpte energidryck där istället. Linnea bjöd mig <3 Sedan åkte vi tillbaka till Hageby och gick runt lite och träffade några tjejer i spårvagnen, snacka lite med dom osv. Dom skulle träffa några killar så vi följde med haha och linnea och en av dom gav slängkyssar till varandra :'d men iaf så satte vi oss på baksidan av Netto och typ ah satt där och snacka om allt, precis allt. Vi snackade också med Michelle i telefonen om lite allvarliga saker osv (; Sedan vid halv 10 gick vi till smedby igen, hade lite sådär småkul. Träffade Tilda, Tuva, Celina, Isabella, Ida, Isa, Emma, en annan tilda, Johanna och Hanna. Det börja åska, regna och blixtra så vi blev skiträdda och gick in i ett av höghusen i Rambodal, satt där o snacka haha <3 men aja Linnea och jag kom hem nån gång vid halv 12 och nu sitter vi här i Linneas rum med varsin data i knät haha <3
oj oj skrev historia.. men men

Image and video hosting by TinyPic
puss <3


" />

KORT INLÄGG

kände att jag behövde blogga eftersom det är nästan bara jag som kommer blogga under helgerna. Fanny är alltid på sitt jävla land så hon kan inte och Johanna vill inte blogga i helgen eller vad de var. ;d Iaf så håller jag på och packar och väntar på att jag får gå ut från mitt eget rum. Pappa torkade såklart golven innan jag skulle ut, smartaass så nu sitter jag här och väntar på att det blir tort. Jag ska ju till Linnea, vi skulle egentligen träffas ungefär vid ett, två fast det blev lite senare. aja puss <3

gammal pic ? jo, jag vet.


" />

RABIOSA


Jag och bella pic från igår

Vi har precis vaknat, det är sol ute så vi har tänkt att gå ut och sola.Vid 12 åker Bella hem, sen blire att träffa Linnea. Ska sova över hos henne inatt eftersom mamma ska ha nån fest här hemma och hon vill inte att jag ska vara här då. haha men det blir kul hos linnea (; Vi ska träffa sebbe osv sen kanske bada i ensjön och sedan vid 8, 9 så kommer Ida också. (:
pussar <3

" />

S M I L E


Sitter här med Bella just nu, snart drar vi ut och fotar med hennes nya system. (: En nikon! Vi var nyss på stan, åt på mc, Bella hittade en tröja till skolavslutingen och en munktröja till sin syrra, själv hittade jag en ny bikini också på new yorker. FYFAN VAD SUR JAG ÄR!! jag gick idag precis efter skolan till bikbok med Fanny för att kolla bikinisar, då provade jag en jätte fin bikini som liksom var som USA's flagga. Jag skulle lägga undan den men fick inte de så såklart så glömmer jag att gömma den. -.- så efter bara en timme eller nåt var ALLA överdelar slut! fanns bara Large kvar -.- jävla fitta. såklart fanns det ingen på lagret heller. men aja. puss <3
 

" />

BEN & JERRY - CHOCOLATE FUDGE BROWNIE

Fudge brownie, så himlans gott. Åt den nyss, var bara tvungen att fota först. Med system och grejer!
25 :- på ica kostar den iallafall, rätt så dyrt för en sån liten burk.
" />

NEW IN + LITE OM DAGEN

ska börja med att skriva att jag är less på blogg.se, den försämrar verkligen bildkvaliten. Iallafall där uppe är inköpet från igår, glömde dock fota mascaran(kom på det nu). Behöver inte förklara så mycket mera, men ser ju vad allt är osv.
Dagen idag var okej, chillade hela förmiddan och kollade på rockshowen som nioarna hade. På eftermiddan så var vi på dinosaurium och letade efter arter med mera. Sedan efter det åkte jag buss hem med babesen och ja nu är jag hemma. På direkten tog jag fram systemen och fotade lite, bestämt mig för att blogga mycket idag om jag nu inte drar ut senare på kvällen. Har iallafall ett till inlägg på g, mysigt de.
" />

MORGONBLOGG - FIX OSÅVIDARE

Håller på att fixa mig nu, platta håret och sminka mig. Fast är klar med håret nu, ni kan se hure blev på bilden för jag tog den för någon minut sen eller två. Idag blir det skola, först niornas rockshow sedan något museum om dinsorauier. KUL! fast. Kommer väl hem någon gång runt halv tre, good.
Igår var jag och kollade efter kilklackar och sen ett skärp, hittade inte skorna men blev iallafall ett skärp, vatten fast mascara, tidningar och shorts. Nöjd, pic kommer ikväll.
Hittar inte min skylt, kan inte kolla längre bak i arkivet så // Johanna
" />

I want to be with you

hej, tycker att johanna och alexandra har bloggat dåligt. men, men det blir nog bättre till sommaren. så fortsät följa och komentera, ni är bara bäst!!

Har tränat i 2 timmar och en kvart nu så jag är ganska trött, ska nog lägga mig tidigt ikväll. det är bara 3 dagar kvar i skolan, jag kan inte tro det. men jag svär att det kommer bli den bästa sommaren ever. puss :*

sötaste belma och jag !

" />

rock the house

hello, tittade just ut och ser att regnet bara öser ner. hör också att det åskar, men idag har det varit lunchmusik, 9:orna uppträdde och så och i morgon blir det riock show. pratade med lasse idag och det blir att redovisa kursen i morgon, nu får han fan inte ändra dag mer -.- på samlingen så gick vi och åt glass på halvards, gott även fast det regner!
Var på ingelsta i går kväll och köpte en jeansjacka , lägger upp bild sen . puss ;* <3




" />

SAY JAMBO


" />

ALL I WANNA DO IS LOSE CONTROL

Sitter just nu på mammas jobb, åker hem nån gång vid halv 5. Är så jävla stolt eftersom jag har cyklat i 3 mil och gått en mil, fyfan ;o Helt död i benen. Iaf så blir de mest att bara vara hemma idag, imorn ska jag va med Linnea och träffa sebbe osv om det nu går för har haft ont i halsen sen när jag vakna, så jag kanske börjar bli sjuk men hoppas iaf att jag inte är de (:

Har inga bilder på den här datan så de får bli en bild från arkivet ;d

" />

LITE NYTT FRÅN H&M

var på ingelsta igår, glömde säga det. Men iallafall kollade på avslutningskläder igentligen, hittade en super fin o söt klänning som kanske läggs upp bild på dock så kommer den cencuras då. Annars så blev det lite nödvändiga små grejer från H&M. Linnet hade jag förövrigt på mig idag, outfit visas later. puss!
" />

GUD VILKET UNDERBART VÄDER, FAST ...

två bilder från i lördags.

Hade tänkt att blogga på direkten när jag kom hem, men vad händer inte då ... jo jag ska berätta. Jag fick vätskebrist, och jag har det fortfarande. Mådde as illa, huvudet exploderade, typ. Så därför tänkte jag då när jag kom hem att bara chilla lite i sängen och se på tv, men så somnade jag såklart i en halvtimma och vad gjorde jag inte nyss? Jo sov. Får sluta med att sova varje eftermiddag, dålig vana.
Vet inte om jag cyklar till ågelsjön imorgon, kanske är hemma istället eftersom jag inte är sådär på topp. Hoppas då att jag mår bättre på kvällen, för då händer det en sak - berättar mer om det imorgon! :D


" />

dagens outfit


blått linne från bikbok, ljusa jeansshorts från veromoda, vit topp från monki och converse från stadium (de syns inte så bra på bilden) .

" />

this is the end of the rainbow

hello, det var länge sedan. har inte bloggat på hela hegen men jag har varit på landet. vädret har varit klockrent och jag hr haft det superbra. yp inte gjort så mycket bara gått runt oc olat och badat. vi har också fått en båtplats såvi ska titta på båt nu i veckan. Hoppas ni har haft det bra !

I morgon ska vi cykla till Ågelsjön med skolan, sen ska vi gå runt sjön och bada och äta och så. blir nog att ta med pastasallad, dricka och bulle. vädret ska li fint så får nog packa ner badkläder också. miljoner pussar och kramar :*


" />

I DO WHAT I WANT WHEN I FEEL LIKE IT



Idag gick jag och linnea mest runt på zonerna o hade kul. Fast fick respons i matten iaf så jag kan redovisa de på torsdag. (: Innie o jag hittade på en egen dans till en låt som jag inte vet namnet på haha <3 Imorgon blir det att cykla ända till ågelsjön med hela sjuan, fyfan vad jobbigt. Sen måste man ju också cykla från klocket till stan på morgonen..usch. Men det blir nog kul när vi väl är framme, vi ska gå runt den där sjön trorja o sen bada (: Men iaf så måste jag lägga mig tidigt så jag är inte är trött imorgon ;/

" />

-DAGENS LÅT-


" />

YOU KNOW I'M A CRAZY BITCH


pic från igår hemma hos Tilda

Mamma o pappa drog för några timmar sen till mårängsbadet. Jag och Johanna skulle egentligen följt med men båda två måste plugga som fan idag. Det måste jag iaf, ska redovisa matten imorn och har typ hela steget kvar..
Men det går nog, hoppas jag ;o
 Pusspuss <3

" />

WHAT A FEELING

Hej snyggingar, har spenderat min helg med två härliga tjejer och sedan våra gamla grannar. Allt som allt så har det här 'mini-lovet' varit pure awesomnes, tagit årets första dopp i gransjönäs med mina syskon, köpt en ny cykel och bara glidit runt och träffat underbart folk. Har massa bilder från igår, lägger upp dom imorgon eftersom jag är trött nu.
Vet inte hur dags jag lägger upp resten, eftersom jag ska för tredje gången checka avslutningskläder och sedan ska jag försöka hinna träffa bästavän, var för länge sen(fyra dagar) Men kunde ju inte i lördags, får se om hon kanske vill ut o gå eller något sånt i vrinnevi.
" />

SÖNDAG

ligger här just nu med tilda, snart ska vi dra till stan och äter frukost där. Det blir att se Baksmällan 2 eftersom vi aldrig hann att se pirates of the caribbean 3. 
igår var vi lite överallt, i klocket, i stan, i skarphagen oså i hageby. Träffade Ida o Linnea och nån Dennis som ville ha vårat nummer haha.

lite såndär tråkig bild man hittade i arkivet. puss <3

" />

Just when I felt like, giving up on us. You turned around and give me one last touch.


fan jag hungrar ihjäl, är skita hungrig haha. Jag vaknade för ungefär en halvtimme sen, båda mina föräldrar är borta. Vet inte var dom är och ingen av dom svarar på telefon..? -.-
så ah.
men iaf så taggar jag sjukt för i kväll! Fast fårse om de äns blir nåt, eftersom Belma inte vet om hon kan.
Hoppas de för de kommer bli grymt :*

" />

SUMMERTIME!

Vid fem åkte Jag, mamma o pappa med mormor o morfar till söderköping. Vi åt på smultronsstället. fyfan, vad gott de är! Jag brukar oftast ta den som kallas vesuvio, den liksom ryker blått eller vad man ska säga. Men den här gången testade jag på en ny glass, mer frukt i den. Den var god men jag gillade inte hallonsorben i slutet. men aja. (: snackade nyss om allvarliga saker men en haha ne men ah. Imorn blir de nog att Belma, Tilda o kanse Michelle sover över hos mig! Dom kommer hit nån gång vid 6 trorja. Vi har tänkt att gå runt i klocket, träffa massa osen titta på alla Pirates of the Caribbean oså dagen efter se fyran på bio tillsammans, blir hur mysigt som helst! samtidigt firar vi Tilda som fyllde år den 3 juni. :* Grattis till henne i efterskott! <3


" />

YEAH THIS IS DEEP, OH BUT I GO DEEPER

Pic - tagen igår, klockan 00:00 så ser rätt trött ut, tjurig med märkte det precis.

Hej snyggingar, har inte bloggat så mycket och kommer inte göra det om helgerna så ni vet. Skulle igentligen tältat med tjejerna idag, men blev inget istället var vi ute och hade kul.
Imorgon på förmiddagen ska jag chilla base o pressa på berget med brudsen. Jessy sa att det skulle bli överhett, mycket varmare än idag. Sen ska jag iväg på kvällen, får se när jag kommer hem!
Förresten grattis till min älskling som fyllde fjorton år igår, klicka här för att komma till hennes & två andra tjejers blogg.
" />

BOY I JUST CAN GET I ENOUGH, YOU MAKE ME SPEECHLES

Sitter och chillar base nu, solat hela förmiddagen. Lite färg har jag allt fått, fast blir så fräknig haha. Orkar inte skriva om gårdagen, mer än att jag träffade babe'sen, och jag ska säga er att jessica blev så rädd, gumman. Men nu så ska jag fixa mig lite smått, ikväll ska jag träffa allra bästa och tälta i think. Kommer bli mysigt!
Kände bara för att dela med mig med er att jag har hittat en så jävla bra låt, somrig o sådära. Och rubriken kommer därifrån, så att ni inte anar något annat.

" />

THIS CLUB IS JUMPING

Godmorgon!

Vaknade för nån timma sen, tog direkt på mig bikinin och gick ut o solade. Det är sjukt vad varmt de är, det gillas verkligen! Måste snart börja städa rummet eftersom mamma och jag bestämde att om jag städar rummet så betalar hon den där blåa kepsen. (: Efter det ska jag duscha och fixa mig, ska fråga Linnea om hon kan ses.

" />

NOTHING CAN BRING ME DOWN

fina tröjan på och grejer, nejdå men sovtröjan. Är trött, men ändå inte! Har blivit underhållen ikväll av lite underbart folk, blandannat då bästavän och sedan söte amanda stjärnskog osv. Vi har lite planer o sådära.
Men nu så ska jag sova, men först tvätta bort sminket och se någon film. Natten är lång, eller säger man ung?
Förresten ska verkligen steka nu innan sommarlovet, utnyttjar alla lägen jag får. Som jag, alexandra och tilda idag i parken. Gud så skönt, haha vi solade lite medans vi väntade på belma så att vi kunde dra till stan och käka.


" />

NYTT


Magtröjan är från New Yorker och kostar 199:-



vita jeans shorts finns på New Yorker för 269:-

" />

RIHANNA ♥

gud. Rihanna är så jävla bra, jag verkligen älskar henne! vill gå på hennes konsert som snart är i stockholm ): men nu är det säkert försent att få biljetter. Men jag får nöja mig med att bara lyssna på henne. <3










" />

WHY IS EVERYTHING WITH YOU SO COMPLICATED?

Har inte bloggat på ett bra tag, tycker att de är dags för de nu!
Igår efter skolan åkte Linnea och jag direkt hem till mig, fixade oss oså åkte vi till stan sen direkt. Vi skulle träffa Viktor men det blev aldrig av men linnea och jag hade hur kul som hellst HAHAHA jag dog. :'d Idag gick jag o tjejerna på stan och kollade kläder osv, själv hittade jag vita shorts från New Yorker och en magtröja från New Yorker, visar de senare.


Youre not easy to love. Why is everything, with you so complicated?
Why do you make it hard to love you, while I hate it?
Cause if you really wanna be alone, I,
Would throw my hands up cause baby I tried
But everything with you is so complicated,
Sometimes I feel like we will be together forever
But you’re so complicated my heart and all is bitter
I'mma stick around just a little while longer.
Just to make sure, that you’re really sure, you like sleeping alone.



" />

ÄLSKLING LÅTEN ! ♥


ÄÄÄÄLSKAR jason derulos nya låt ! så jävla grym <3

" />

NEW IN - FRÅN IGÅR OCH IDAG

Blev en runda på ingelsta igår, då så blev det earcuff, värmespray, hårnålar och två linnen från gina. Sen så gick jag på stan efter skolan idag med världens bästa brudar, inköpet blev då bara ett linne från bikbok. Hjärtat och jag köpte likadant, men det var så himlarns fint så vi kunde inte motstå. :D

" />
bloglovin
RSS 2.0