MIN SPOTIFY LISTA?




Funderar på att lägga ut den, fått mycket tjat av folk irl. ;)
Jag har tydligen bra musik smak, jo man tackar.

" />

DAGENS LÅT - ONE LOOK



Go låt, känner att jag bara lyssnar på sånna hära låtar nu för tiden. Typ remixer, avici axwell!
För skönt låt iallafall, spelas rätt ofta på east fm. Blog u later, ska visa en bild på hur mitt hår ser ut innan jag går ut (fukten fuckar upp det)

" />

I'M NO BEAUTY QUEEN, I'M JUST BEAUTIFUL ME

pic - några dagar gammal.

Har tänkt börja inlägget med att svara på en kommenterar jag fick angående mina jeans shorts. Det är inte en blomma eller vad det var hon trodde utan det är ett flätat skärp. Gjorde en rosett men det blev sisådär så jag vet i fan, tycker ni det såg ut som en blomma?
Iallafall idag blev det lunch på kina resturang med mamma, mormor och brorsan. Gott, och nu så plattar jag håret och ska senare träffa min homie.
" />

WE DON'T WASTE NO PRECIOUS TIME


pic - från idag, vi stod och väntade på spårvagnen. Och om ni undrar varför min tröja är så kort är det för att jag drog upp armen.

Dagen spenderades med hjärtat, vi fikade på espresso house träffade btw på Elsa där. Jag testade chailatte, smakade som pepparkaka haha. Senare mot eftermiddan så åt vi på chicken, jag vet vi känner oss nyttiga.
 Och så åkte vi hem till Alexandra fotade, var ute! Kanoners dag spenderad med min bästavän. Nu så är jag extremt trött, går inte och förklara. Har tvättat bort sminket och ska se någon film nu och göra te, mys ass heeell.

" />

+ + +


Rätt sött att jag kom på att fota när jag nästan hade druckit upp.

Hej stunning readers, måste dela med mig om något jag har så jävla ont längre ner på ryggen. Kan knappt sitta för då spänner jag muskeln, aja inte mera cry me a river nu. Min dag har mest spenderats åt att chilla och träna. Var ett tag sen! Imorgon blir det att träffa min allra bästa alexandra. Blir nån tur i stan, fika kanske träffa annat folk sen tror jag vi fotar om vi inte ser allt för hemska ut, haha. Nu ska jag lägga mig i sängen med datorn och vid elva nån gång se film.

" />

JAG ORKAR FUCKING INTE MED DEN HÄR JÄVLA SKITEN SOM KALLAS KÄRLEK.


Sådär känns mitt liv just nu. mörkt, ensamt och helt dött. Det ända jag är ,är att vara depp. Måste fan glömma dig, annars kommer mitt liv fortsätta vara som på bilden. Måste insé att jag har fler anledningar till att vara glad än att vara ledsen.

Ja.. har inte bloggat eftersom jag inte haft ork så äre bara. Johanna o jag funderar på att starta en ny blogg tillsammans så börjar vi om på nytt! Skulle vart en bra idé eftersom jag faktiskt tröttnat på den här bloggen och känner att allt behövs börjas om på nytt.
Imorn blir de kanske att träffa Johanna, sedan på onsdag kommer Linnea eftersom hon ska sova över här. Vi ska ju till grönalund på torsdagen. Blir att fota massa vad jag vet (:
pusshej

" />

FAVORITE



As härlig låt, blir glad bara av att lyssna på den. Tagglåt as hell! Kom iallafall nyss hem från linköping. Toppen väder eller vad säger ni? Man undrar ju vart sommarn är igentligen. Har inget mer vettigt och skriva, ville bara lägga in en liten låt men aja ska träna nu bloggar nog senare, puss!

 

" />

NATTBLOGG



Vet inte om det är nattblogg exakt eftersom klockan inte ens är tolv än, men iallafall. Har tänkt att se baksmällan ett igen, innan jag ger mig på tvåan. Filmen är dyng härlig! Min humor sometimes.

" />

HUSH HUSH, YOU KNOW THAT I'M COMING FOR YA TOUGH




Goa bilder, undrar kanske varför jag la upp dom? Men gör detta inlägg för gullans skull och då så passa de sig med två bilder från vår tältning. Iallafall har inte mycket o skriva om, men kan lägga upp lite musik sen för har hittat några underbara tagglåtar. Imorgon blir det linköping som jag skrev förut.
Sen är det någon mer norrköpingsbo än jag som längtar som tusan efter augustifesten? kommer bli så jävla kul. 

" />

WATCHING YOU IS THE ONLY DRUG I NEED


pic - dagens outfit, slappt linne och favorit shortsen på.

Hej snyggingar, ett tag sen jag blogga. Noterat mina myggbett på min arm förresten? vackert. Iallafall inte hänt mycket dom senaste dagarna, och för er som vill veta så har jag sett lite harry potter filmer nu. Tankafetast i mitt hjärta såattsäga. Senare idag ska jag träna och träffa gullet. Blir bra de, imorgon blir det linköping igen.
" />

i own this stuff for you

har tappat blogglusten, kanske märkts? aja, de blir säkert bättre snart.
Har bara sovit 4 timmar inatt eftersom jag var tvungen att sätta klockan på 9. För vid 11 kommer Linnea hit oså ska vi träffa Sebbe sen. (: Har saknat dom båda riktigt grymt.
TAGGA GRÖNAN MED LINNEA. hahaha ne men ja, de blir grönan med henne på torsdag!
 taggad som faan, vi kommer äga ut hela skiten (;

igga att min mun ser helt konstig ut. haha Linnea o jag, förr förra gången vi träffades trorja.
Bara för att jag tänker på Gröna Lund när jag hör Sean Banan... HAHAH wtf

" />

14/7 - 11 ♥


Jag och Linnea träffade Linus och Sebbe igår. Sebbe, helt underbar kille där <3 Fast vi kunde bara va i en kvart haha för sen skulle Linnea till banken o jag skulle följa med..
Fick ont i halsen igår och har fortfarande de, kunde knappt sova förra natten pågrund av de. Sen hjälper ju inte tabletter, fitta. ): Ännu värre att jag inte kunde träffa Sebbe idag, hoppas jag blir frisk till på söndag iaf för saknar han redan massor! 
För första gången så snackade jag om killar oså med mamma o pappa haha de känns lite konstigt för har aldrig gjort de ;o Men dom vet iaf nu att jag är tsm med sebbe och dom började direkt fråga hur gammal han är, var han bor o allt hahah sen typ att vi skulle skydda oss o skit HAHHAA.
jaja, just nu ligger jag sjuk i sängen. Mamma är borta med några kompisar, hon kommer nog hem nån gång i natt. 
Pappa sitter i vardagsrummet och dunkar musik, tappar fjärrkontrollen om och om igen hör jag HAHAH 
massa pussar <3

" />

THERE'S NO WORDS TO EXPLAIN HOW YOU MAKE ME FEEL - UNDERBART

pic - inte världens finaste, smilar som tusan.

Idag har jag åkt till ikea och fixat mitt rum. Chillat loco, lite avis på min snygge vän som såg harry potter ikväll. Men om sanningen ska fram så har jag knappt sett alla filmerna, typ halva ettan tvåan och trean. Illa, men ska ta och ha ett maraton snart för så här kan det inte va. Iallafall saknar alla mina tjejer, och dansen ska vi heller inte snacka om.

Bloggen lider lite nu känns det som, men jag uppdaterar högst typ 1-2 inlägg per dag, samma med Alexandra tror jag. Ska jag vara ärlig så har jag varken tid eller ork, blir bara fantasilösa inlägg och det är ju inte kul.
" />

ONE LOOK, WAS ALL IT TOOK

Dagen har varit okej, tog en cykeltur med Hanna i regnet. Använde jeans för första gången på typ 3 månader? Riktigt skönt, trött på shorts och så. Nu så är jag hemma iallafall, tänkt sätta på någon riktigt tjej film eller så retas jag lite med snuttis och ser på taken. Vi får se! (rubriken i mitt <3, så sann och fin)
" />

NEVER FELT THIS WAY BEFORE

Tälta igår med hjärtat, haha det var as kallt på natten så jag hade på mig mössa och tofflor men sen på morgonen vakna jag av att jag dog av värmen, fick slita av mig tjocktröjan o allt. Mysigt var det iallafall! Jag såg äntligen red riding hood igår, har tänkt göra en 'recension' av den latery. Sen så tvingades jag till att ta med mig dear john på ett usb. Så den tittades på också, fin film dedär.
" />

NEWKID

ligger och smsar med sebbe, dunkar Newkids album, kan inte sova. Så ah tänkt jag skulle blogga (;
Fast har inget särskilt att skriva så lägger in några grymma låtar jag lyssnar på just nu!
 





Aya, nu ska jag försöka sova, ska ju gå upp nio imorn, puss <3

" />

LET'S FUCK EACHOTHERS MOTHERS


ojojoj..

Var som sagt på badet igår med Johanna och Tilda. Var där från 11 till halv 6, ganska sjukt om man tänker efter ;o men aja vi hade de riktigt kul iaf. ;D
Snart blir de väl att träffa Emmy och Elin när dom är klara med en sak dom skulle göra, sen kanske träffa sebbe. (:
Har hittat riktigt grymma låtar dom senaste dagarna! Som jag kommer lägga in på bloggen då och då, kisses <3

" />

ÄRE LUGNT OM JAG KALLAR DIG BABY?


Jaja, lite efter sådär. men ah låten är ju så jäkla grym!

" />

MY ATTITUDE IS BASED ON HOW YOU TREATED ME



Sitter ny duschad nu, skönt. Blev central nästan hela dagen idag och eftersom min mobil dog inatt och kunde inte laddas(?) så blev det lite problem. Men skickade mamma till telenor, fuck my life. Vet ni varför? min kära mobil lämnades in och fick någon skit låne sak fast skönt med knappar igen istället för toutch. Bloggar senare, ett bättre inlägg destutom men har bildbrist asssss hell.
" />

I LOVE THIS PLACE, BUT IT'S HUNTED WITHOUT YOU


pic - yesterday typ

Söt bild, haha skämtsåsido observera att jag har shorts under men att dom inte syns. Iallafall kände för att blogga, eftersom jag är lite sådär uttråkad just nu. Förut träffade jag gullet och vi såg på film, vi ville se red riding hood eller 2012 men eftersom min dator balla ur så kunde vi inte ladda ner, men aja vi bestämde även lite saker. Snacka om att de kommer bli kul?
" />

YOU MAKE ME MOVE LIKE A FREAK



Har inte så mycke att skriva, har suttit hemma i två dagar,har alltså inte gjort ett skit..
Skulle träffa Marcus idag med Johanna, men det blev de aldrig så skulle träffa Sebbe, mario, Emilia osv men de blev de inte heller..
Fast imorn blir de iaf att dra till badhuset med bästa :)
puss <3

" />

DU DÖR FÖR KILLEN SOM SÅRAR DIG, MEN SÅRAR KILLEN SOM DÖR FÖR DIG


bronzing powder - 59 :-

Hej babes, kom nyss hem från stan. Blev klippning, luggen hade blivit alldeles för lång och så införskaffade jag mig ett nytt solpuder. Behövligt nu under sommaren för de är mycket bättre och snyggare än att ha foundation. Har massor av bilder och lägga upp, eller några iallafall. Får se när jag orkar! Btw, vi har slutat med skyltarna så ni ser vid kategorin vem som har skrivit inlägget.

" />

STOCKHOLM STADIUM ? NEJ DU MENAR STADIUM STATUS


pic - inte världens snyggaste eller bästa kvaliten.

Många snackar om att de inte har gjort något på sommarlovet, men saken är att jag inte tycker så. So far har jag bara levt, solat träffat underbart folk och massa. Ska ta tag i bloggandet på måndag eller tisdag o så, har inte haft tid. Dels igår så åkte jag och babe till sanden där så träffade vi Fanny. Fick värsta randen, huh det gillar jag. Sen på kvällen träffade jag min allt för saknade Hanna!
Imorgon ska jag och mami åka till stan, ska nog klippa mig och senare mot dagen ska jag träffa några. Blir bra de, puss ska sova snart.

" />

lala

Dag 1 – En bild på oss + 10 fakta om oss.
Dag 2 – En person vi vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Våra mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting vi vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar vi faller för.
Dag 7 – Vad vi skulle göra om vi fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana vi önskar att vi inte hade.
Dag 9 – En bild på oss idag och vad vi hade på oss.
Dag 10 – Någonting vi oroar oss för.
Dag 11 – En bild på ett ställe vi vart på.
Dag 12 – Mitt drömbröllop.
Dag 13 – En bild på oss för ett år sen.
Dag 14 – Någonting vi ångrar.
Dag 15 – Innehållet i min väska.
Dag 16 – En person vi vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 17 – Vad vi åt idag.
Dag 18 – En bild på det vi köpte senast.
Dag 19 – Min favorit film.
Dag 20 – En bild på  själv som är tagen utav någon annan.
Dag 21 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 22 – En låt som får mig att gråta.
Dag 23 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 24 – Min favorithögtid.


Eftersom Johanna och jag inte bloggar så ofta längre så tycker jag vi ska skriva efter det här ! Har strykit för vissa saker som jag tycker är onödiga och ointressanta. Har snackat med Johanna om att skriva efter det här och hon sa kanske ahaha men aya.
" />

COME HERE BABY, EY BE MY BABY


Peace bre.

Hahaha ne men var precis nyss med Johanna, vi åkte lite överallt först till Navestad eftersom vi aldrig hade vart där.. haha lite efter men aja, sen drog vi till klocket. Några stycken följde efter oss var vi än gick, så ah haha. Johanna åkte hem vid 6 ungefär, och då när jag väntade på spårvagen kom de fram en tjej som knappt kunde svenska ba: jag gillar fota, kan jag få fota dig?
jag ba: ehm.. ne? hon ba: jag gillar svenska tjejer, dom är fina.
jag ba: jaha okej. hon ba: kan jag fota? jag ba: Men nej? hon ba: jaha, du är så fin. jag ba: haha tack, men nej. sen gick hon och satte sig i spårvagnen mitt emot, OCH FOTAR MIG GENOM FÖNSTRET? wtf liksom.

Men aja, imorn blir det kanske att dra till Sanden med Johanna, puss puss <3



" />

FAVORITE

pic - Mina favoritshorts, vek dock upp dom ojämnt.

Iallafall det var klockrent igår, om vi dansade liksom. Men sen idag så vaknade vi runt tolv tiden och några av tjejerna stack hem. Jag och Alexandra drog dock till mc och käka frukost, nyttiga tjejer. Sen så kolla vi runt lite, på någon foundation till henne. Tipsarn här! Och runt fem(?) åkte jag hem. Om ni bara visste hur trött jag är just nu, ska vila ögonen i nån sekund bara.
" />

I had a dream. i was king i woke up, still KING.


Bild från igår, då Linnea hade precis plattat mitt hår. klockrent vare men bara efter 5 minuter ute så blev de fuckat igen. lyckat aso. så ah hade ju riktigt cp hår på pool partyt, men aja. jag ska inte bry mig om de. (;

Vi träffade Filippa och Miran så vi gick tillsammans med dom dit. Träffade dissaren marcus också och massa fler. (: Jag hade tänkt att liksom ha bikini under kläderna ifall att vi skulle bada, men fan jag gjorde aldrig de. Skulle vart kul isåfall, aso om vi bada (: Men aja vi hade kul ändå, dansade som fan. har as ont i fötterna just nu. men de går nog över.
puss <3

" />

ALL THE PEOPLE TONIGHT, PUT YOUR HANDS IN THE SKY

" />

JUST PUT YOUR SKIN, BABE ON MY SKIN

Image and video hosting by TinyPic
HAHAHAHAH, tagen för ca 10 minuter sen!

Kan inte sova, så passar på att blogga. Har snackat med Sebbe på msn, om lite allt möjligt. Han ska tydligen sova nu, så ja får väl ta och försöka jag med snart. Imorn kommer Linnea nån gång vid 3. Senare kommer Johanna, Belma och Arjana. Blir att äta mc tillsammans med dom sen fixa oss hos mig och sedan dra till pool partyt ! Sebbe har lovat att ge mig en hello kitty dricka där, så blir besviken på han om han inte kommer.
puss puss <3


" />

La diversión que usted utiliza para traducir


Hej babes, har inte bloggat så mycket idag men det är ju ändå lov och man sitter inte vid datorn hela tiden. Men iallafall har precis duschat, rakat benen med mera. Och nu så snackar jag med babe om morgondagen, alldeles strax (efter jag har plattat håret) så ska jag sätta på burlesque. Det blir bra de, och just so u know - har försökt ladda ner ps hela kvällen men 'den/det' bara jävlas med mig, not ok.

" />

TAGGLÅT



Härlig tagglåt, spelas all day all night. Iallafall idag har det inte hänt mycket, sovit hela dagen känns de som. Men därför så ska jag ta och träna nu, eller a dansa men det är samma sak och sedan dra ut. Om inte - fixa bloggen.
Imorgon blir det slagg hos Alexandra med alla brudarna(som jag har saknat som snus), fast först det där poolpartyt.

Btw, kommentera på ni. Vi svarar alltid hehe ;)
 

" />

JAR OF HEARTS



Fin låt där, och bilden passade inte exakt in men hade ingen annan. Nu så ska jag iallafall fortsätta ladda ner photoshop om det nu funkar för det stod att jag var tvungen o starta om datorn, strange. Sen ska jag sätta på easy a, go film. Imorgon vet jag inte vad som händer, men man hoppas ju på fint väder. Vad ska ni göra ikväll då?

Edit: Vår statestik bara höjs och höjs, det gillar alexandra och jag grovt. Fortsätt så allra bästa ni!

" />

I'M SO OVER YOU


typ världens sötaste där uppe? haha ne driver, riktigt gammal annars! (;

Jag har paniiik, seriöst. har inte vart ute på ungefär tre dagar nu. vilket jävla sommarlov!
men imorn blir det att träffa Linnea iaf, det är jag glad över. har inte träffat min tvilling på mer än två veckar typ.
Jag skulle ju träffa Melinda men tydligen så hade jag bestämt med Linnea långt innan haha ;o
Sen på onsdag blire Pool Party med brudarna ! TAGGA <3

Fanny har tydligen bestämt sig för att sluta blogga, aso inte vara med i bloggen längre. Så då äre bara Johanna och jag kvar som bloggar.. ): Men det klarar vi ! Vi var 4 från början, sen nu är de bara 2 kvar haha <3
puss puss :*

" />

hair


Luggen på sista bilden blev konstig, för den åkte ner så den blev väldigt lång. Ser ni förresten att jag har några ljusa slingor i håret, man kan se de på första bilden. Typ guldiga? Har funderat på att slinga men så kom jag fram till att mitt hår kommer bli grönt, inte kul.

" />

SVETTIG, SVETTIG STÄMNING MEN TRO MIG JAG MENA INGET ILLA

Godmorgon på er, fel ord där kanske. Vaknade runt 1 idag, skönt med sovmorgon. Nu så har jag laddat upp med två filmer(easy a och burlesque) dock så kom dear john bara med på bilden, inte tänkt mig att se den höh. ;)

" />

svar:

Image and video hosting by TinyPic

Jag har ett sånt där schampo som gör håret rakt, men det suger verkligen. Håret blir bara flottigt o skit. så ne det kommer jag inte fortsätta med men jag kan kolla men de där schampot som gör att de inte sliter (; tack älsko <3

" />

BLUSHER BY H&M


Söt blusher från h&m, dock så har jag redigerat färgen en aning så den kan vara lite ljusare i verkligheten. Den har tappats några fåtal gånger och det ser man på locket, hehe. Förresten ska börja och fota massor nu med systemkameran, intressantare att läsa va? Tex bilden där uppe, fast jag tog den inom hus så då träffade blixetn värsta fula.

Släkten åkte nyss hem, vi firade min bror igen. Alexandra ringde men hade inte tid och snacka så om du läser det här så får vi ta och snacka latery. Imorgon antar jag att det blir badhuset, iallafall gullet och jag ska dit. Får se med de andra brudarna, men nu så ska jag ta på mig mjukis och sätta på nån go film. Ladda ner typ 3 igår, trore blir tangled. Världens gulligaste film eller hur?

" />

VAD SKA JAG GÖRA?

Har lite panik sådär eftersom mitt hår verkligen börjar slitas bort! Bra för att jag plattar varje morgon. Det känns som om jag måste de eftersom mitt hår är ju annars helt konstigt fan. Men om jag fortsätter så kommer mitt hår slitas bort! Det kommer inte finnas nåt kvar av de tillslut! Så ah antingen plattar jag de, och det blir jätte slitet mer än vad de redan är eller så skiter jag i att platta under sommarlovet ? Jag duschade igår så när håret var tort passade jag på att fota så får ni se hur det ser ut när jag inte har plattat.




haha helt ofixad osv men aja det är ju håret ni ska se.

ja.. VAD SKA JAG GÖRA ?
jag har faktiskt ganska svårt för att tycka att ha håret såhär är snyggt.

" />

I KEEP ON MOVING WITH THE LIGHTS ON

Vaknade för ungefär en timma sen, var ju vaken till 6 i morse pågrund av att jag snacka nonstop med mario hela natten. inte bra, för fan jag sover bort hela sommarlovet. fast det är ju typ de man ska göra men jag vill ju träffa massor också. Ska snart fixa mig och kolla om Linnea och Tessan kan ses. Imorn kanske det blir badhuset igen, fast inget är bestämt bara lite Johanna och jag snackade om. Sedan på Tisdag blir det nog att träffa Melinda om inte mamma har bestämt nåt, och sedan på onsdag träffa Emilia och Miran. Har alltså nästan fullt upp hela veckan.  Nästa helg som kommer kanske jag, mamma o pappa ska tälta i sanden. Fanny har ju sitt land där så. Ska snacka med Johanna om det, fårse hur de blir. Puss puss <3


En bild på mig från Grillkvällen <3

" />

HON BARA TAR DIG FÖRGIVET, OCH DU ÄR DEN ENDA SOM INTE FATTAR DET


Här är shortsen jag köpte igår, 499 :- på bikbok. Höga i midjan och lite slitningar på, perfekt. Fick ingen bra bild på framsidan!
Nu så håller jag på och fixar mig iallafall, om någon timma kommer släkten hit. Så därför måste jag skynda mig nu, har lite kvar och göra. Tar nog på mig en transparent skjorta med tubtopp under och sen shorts. Puss, bloggar ikväll igen.

" />

WHAT THE FUCK?


Grym låt som spelas ofta här hemma !

" />

LA GENTE ESTA MUY LOCA !

Som sagt så hade vi ju grillkväll i fredags! Fast Fanny och jag gick lite tidigare. såklart så fotade vi massa! här är några av bilderna (:


från vänster; Fanny, Alexandra, Johanna, Tilda & Belma <3



Johanna <3

Johanna & Jag <3


Johanna, Tilda & Jag <3

Fanny, Johanna & Jag <3

Fanny, Johanna & Tilda <3

Fanny, Johanna & Jag <3

Tilda, Johanna & Jag <3

Fanny, Johanna & Tilda <3

Fanny, Johanna & Tilda <3

Tildas och Belmas rumpa där uppe, Johanna, Jag och Fanny där nere <3

Fanny längst bak, Johanna, Tilda & Jag på bänken <3

Orkar inte lägga in mer bilder, puss puss ska ta och lägga mig nu. bloggar mer när jag vaknar igen <3

" />

SMÅ FIX & NY HEADER

You heard right. Fixade nyss lite med designen, så blev mellanrum mellan inlägg och meny osv. Och jag ska säga er att det tog mig hela kvällen och fixa det, så aldrig igen. Header är bara för tillfället, absolut inte permament.
Imorgon ska vi dock fira min bror igen med hela tjocka släkten, men ska se om jag hinner fixa lite igen på kvällen. Är inte klar, inte på långa vägar! Nu kommer jag somna när som helst så godnatt babes.

" />

JAG GRÅTER BARA I REGNET



Världens bästa låt, grymma newkid. Den akustiska versionen är bäst, fast den andra är väl också okej. One more thing, baby är också störtskön.



" />

ÄR DET LUGNT OM JAG KALLAR DIG BABY?

Jag dör lite så charmig bilden är, haha från the last song. Var tvungen att fota! På tal om den filmen dårå, ska ta och se den alldeles strax ska bara göra ett inlägg till och testa en annan header. Bereder mig på tjuta as hell. Puss vi ska ta och satsa på bloggen nu, förut så "gav" jag nästan upp vill göra en egen blogg men Alexandra övertala mig, bra där. Vi kan ju inte sluta nu när vi nästan har haft den i 1 år?

" />

SER DET UT SOM JAG LACKAR, NEJ? MER SOM ATT JAG TACKAR DIG

Blev grillkväll med brudarna igår, och den var väl helt okej. Vid tio åkte några hem men jag tilda belma fortsatte cykla runt lite, sen så följde vi belma hem påvägen dit såg vi lite 'boys' som tilda skrev, mycket trevligt fast. Efter det fortsatte jag och gullet att åka runt i hela smedby, satte oss på någon öde kulle mitt i mörkret, snackade och blev uppbitna av myggor. Vid kvart i tolv nån gång så kom jag hem!

Btw så var på stan med syster idag, köpte ett par high waisted shorts från Bik bok. Lägger upp bild latery, men nu äre dags för att ladda ner några goa filmer!


Haha fint öga, fuck att luggen tänker för halva så att det ser illa ut.

" />

TIPS TIPS TIPS, BÄTTRE ÄN BLOGGERFY

plusikassan.seplusikassan.se
Vi blev nyss medlem på plus i kassan, en sida som är waaaay better than bloggerfy för där man tjänar typ 7 kronor i veckan! Men på plus i kassan så får man dels 20 kronor när man blir medlem, och så får man 25 om man gillar deras fb sida. När man är uppe vid 200 kronor så får man ta ut dom, hur bra liksom? Klicka på bilderna så kommer nu direkt dit. Tar 1 minut att bli medlem, man måste bara fylla i email och sånt, så får man ett mail där man ska bekfräfta medlemskapet och så får man 20 kronor bara sådär, caching.
Det är många som använder sig av just den här sidan, så det är inte luredrier eller något sådant.
" />

LIGHT IT UP, LET THE PARTY ROCK

På Alexandra o mig från förra grillkvällen.

Ska snart gå upp ur sängen, äta lunch och sen fixa mig lite smått. Ikväll blir det grillkväll, hoppas på fint väder orkar inte mjukisbyxor. Men tanke på att förra grillkvällen vi hade var typ i mars och då var det svin kallt, men nu äre juli så borde vara varmare eller hur? Fast runt tio halv elva så blir det chillyyyyy. Så tar med mig min nya tjocktröja! // Johanna (blogg.se fuckar så kan inte få fram skylten)
" />
bloglovin
RSS 2.0